Dune HD 2018 Media Player Lineup

1. The β��Realtek 4K banding bugβ� appears here too, but you can easily bypass it by manually selecting [email protected], 12bit and 4:2:2 video options (deselect every auto/EDID option as well).
  2. Wireless performance was also very good since the 802.11ac Dual Band 2T2R module managed to handle 1080p remux files.
1) το banding ειναι και σε 2Κ και σε 4K υλικό;
αν πρεπει να ορίσουμε [email protected], 12bit and 4:2:2 video, τότε ουσιαστικά δεν καταργούμε το autoframe switch και autoresolution?
θα πρεπει να αναπαράγωγουμε και τα bluray 2Κ με αυτά τα setting για να μην έχουμε banding?

2) φαντάζομαι οτι μέσω wifi 802.11ac Dual Band 2T2R περνάει χωρίς σπασίματα, μεχρι 1080p remux.. και όχι 4Κ remux ή 4Κ UHD rip
Στο Solo 4k πάντως έχει αμελητέο banding. Σχεδόν δεν φαίνεται. Χωρίς VXP ενεργοποιημένο όμως. Αν το ενεργοποιήσεις είναι τίγκα (και clipping). Η εικόνα είναι απείρως καλύτερη χωρίς VXP.
Το autoresolution δεν νομίζω πως είναι κ τόσο..καλό να είναι on γιατί αν το αρχείο είναι 1080p, στο solo 4k τουλάχιστον, γυρίζει την ανάλυση από 4k σε 1080p.

Απάντηση: Re: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Στο Solo 4k πάντως έχει αμελητέο banding. Σχεδόν δεν φαίνεται. Χωρίς VXP ενεργοποιημένο όμως. Αν το ενεργοποιήσεις είναι τίγκα (και clipping). Η εικόνα είναι απείρως καλύτερη χωρίς VXP.
Το autoresolution δεν νομίζω πως είναι κ τόσο..καλό να είναι on γιατί αν το αρχείο είναι 1080p, στο solo 4k τουλάχιστον, γυρίζει την ανάλυση από 4k σε 1080p.
Αναλόγως και την τηλεόραση βεβαια που έχεις είναι ίσως καλύτερα το upscaling να το κάνει αυτή κι όχι ο player. Αυτό είναι και το νόημα του autoresolution

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 2018 Media Player Lineup

στην περίπτωση που έχουμε
media player > av receiver > projector

σε υλικό 1080p, για να κανει το upscale ο projector (που λογικά θα κάνει καλύτερο απο το media player και τον οποιoδήποτε av receiver) δεν πρεπει να ειναι
media player σε 1080 και av receiver σε passthrough;

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Αναλόγως και την τηλεόραση βεβαια που έχεις είναι ίσως καλύτερα το upscaling να το κάνει αυτή κι όχι ο player. Αυτό είναι και το νόημα του autoresolution

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό είναι πολύ καλό ερώτημα και σίγουρα θα πρέπει να μας απαντήσει κάποιος που να ξέρει. Επίσης άλλο είναι το upscale που κάνει ο εσωτερικός mp των τηλεοράσεων και άλλος όταν παίρνει σήμα από HDMI; Το Solo 4k πάντως κάνει πολύ καλό upscale έτσι κ αλλιώς.

στην περίπτωση που έχουμε
media player > av receiver > projector

σε υλικό 1080p, για να κανει το upscale ο projector (που λογικά θα κάνει καλύτερο απο το media player και τον οποιoδήποτε av receiver) δεν πρεπει να ειναι
media player σε 1080 και av receiver σε passthrough;

Έτσι ακριβώς έχω το NUC που πάει μέχρι 1080p, μόνο που αντί για projector έχω TV (που κάνει το upscale) και στο info η TV λέει 1080p.
Βέβαια κάποιες φορές από το "Maintain Display Scaling" πάει μόνο του στο "Display Aspect Ratio" και η TV μου εκείνη τη στιγμή δείχνει 2160p οπότε αναγκάζομαι να το γυρίσω στη 1η επιλογή.
Σημείωση: στο passthrough οι AV ισχυρίζονται πως δεν πειράζουν το σήμα. Είναι όμως έτσι; Ή βάζουν το χεράκι τους;

To πρώτο major update εφτασε.
Προσθέτει και Google Play Store μεταξυ αλλων :SFGSFGSF:

Το ματι μου επιασε για αυτοματο maxed out video color output, κατι που ισως να λυνει αυτοματα το θεμα του banding, αν μπορει το display σας να υποστηριξει 12bit.

Θα γινουν δοκιμές το Σ/Κ -bye-

Επειδή οι συγκρίσεις με το x9s δίνουν και παίρνουν θα σταθώ σε ένα

New feature: Added setting "Setup / Misc / Encodings / Subtitles encoding" which allows to specify subtitles encoding (same as on Sigma models).

Μπορεί να τεσταριστεί αν το setting μένει (γίνεται save) ;

Επειδή οι συγκρίσεις με το x9s δίνουν και παίρνουν θα σταθώ σε ένα

New feature: Added setting "Setup / Misc / Encodings / Subtitles encoding" which allows to specify subtitles encoding (same as on Sigma models).

Μπορεί να τεσταριστεί αν το setting μένει (γίνεται save) ;

Εννοείται!

Απάντηση: Re: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Στο http://dunehd-europe.com/shop/checkout/cart/
γιατί δεν στέλνουν ελλάδα ? ενά σωρό χώρες έχει.

Δεν θελει κοπο θελει τροπο:
Αν προσεξεις στο site της dune κατω κατω το επισημο μαγαζι που τα πουλανε ειναι αυτό απο Ολλανδια: http://www.divxplayer.nl/dune-hd-pro-4k.html

Μιλησα μαζι τους. Ζητανε συγνωμη κατα λαθος δεν υπαρχει ελλαδα στην λιστα. Θα το φτιαξουν το συντομοτερο δυνατο μου ειπαν.
Για να παραγγειλεις μου υπεδειξαν work around.: διαλεξε Φινλανδια κι οτι μεταφορικα βγαλει αυτα ειναι. Φυσικα τα στοιχεια της διευθυνσης που θα βαλεις θα ειναι τα πραγματικα ελλαδα. Μου εβγαλε 50 ευρω μεταφορικα (δεν ξερω με τι υπηρεσια αλλα φανταζομαι με καποια γρηγορη για να βγαλει 50 ευρω) .

Αρα οποιος θελει παραγγελνει κανονικοτατα. -bye-

Το ιδιο mail με σενα μου εστειλαν και μενα προθχες ζητωντας συγνωμη για την καθυστερηση γιατι ηταν στα spam κτλ..
50 για μεταφορικα ειναι πολλα..
Αν θυμαμαι καλα διαθεσημοτητα απο Ιουνιο.

Ισχύει ότι θα ανάβει η τιμή του μετά την ευρεία κυκλοφορία του;

Ποιος ξερει.... Παντως αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι in stock κανονικοτατα και το αποστελουν αμεσα μου ειπαν.

Οσοι πιστοι προσελθετε με 250 εν τη παλαμη.

Θα προτιμούσα να το αγοράσω από εδώ αν δεν έχει διαφορά στην τιμή. Αλλά αν είναι να ανέβει η τιμή του όταν κυκλοφορήσει επίσημα, ίσως πάω για τίποτα άλλο και περιμένω τα νέα zidoo.
Τα uhd που θέλω να δω είναι με το ζόρι 1-2 ταινίες το μήνα, οπότε μπορώ να περιμένω.