k.m.
Supreme Member
Μπαινω στο λινκ και παλι 177 λεει πανω215,00 IVA Incluido
Μάλλον είχαν κάνει λάθος ...
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαινω στο λινκ και παλι 177 λεει πανω215,00 IVA Incluido
Μάλλον είχαν κάνει λάθος ...
Μπαινω στο λινκ και παλι 177 λεει πανω
Ισπανοι.... και εσυ 'Λάμπης' Μπαμπη μου....Το ξανά άλλαξαν! Ιταλοί παιδί μου, άλλο ταμπεραμέντο![]()
Πολλά λεφτά ειδικά αν είσαι κάτοχος του Zidoo x9s ήδη. Δηλαδή πληρώνει 100+ ευρώ διαφορά κάποιος για επιπλέον Netflix 4k και YouTube 4k; Που μπορεί να τα έχει η smart TV αν είναι σχετικά καινούργια ή με ένα android box me LibreELEC. Άσε που έχει κληρονομήσει το banding, το clipping και το όχι σωστό color space conversion (το απλό Solo 4k δεν τα έχει αυτά τα θέματα).
Ισπανοι.... και εσυ 'Λάμπης' Μπαμπη μου....
Χαχαχα
Δεν είναι έτσι ακριβώς.
Σύμφωνα με αυτό τον πίνακα, υπάρχουν περισσότερες διαφορές:
![]()
Περισσότερες ευαίσθητες πληροφορίες... Πάλι σε σύγκριση με το X9S.
Στο X9s στις δυσκολες σε banding σκηνες του blade runner 2049 (κοντα στο 110 λεπτο που βγαινει ο Γκοσλινγκ απο το space car και φαινεται ο ουρανος πισω του) αν ρυθμισεις την εξοδο σε 4:2:0 και 12bit το banding καθαρίζει (δεν ισχυει ουτε σε 10bit, ουτε σε 4:4:4).
To Dune εμφανιζει banding, αλλα για καποιο λόγο (δεν ξερω αν εχει θεμα με την αλυσιδα μου) δεν επιτρεπει την αλλαγή σε οτιδήποτε αλλο απο 8bit (μαυρη εικόνα). Πιθανοτατα και αυτο σε 12bit, 4:2:2 (δεν εχει επιλογη για 4:2:0) να μην εχει θεμα. Δεν προλαβα να το συνδέσω απευθείας στην τηλεόραση, αλλα δεν νομιζω να δημιουργεί προβλημα ο marantz sr 7011 (υποστηριζει πληρως ολα τα νεα format).
Παντως για πρώτο fw ειναι πολύ καλο και τελικά συμπεράσματα καλο ειναι να βγουμ λιγο αργότερα. Αναμένεται συντομα νεο firmware update.
Παντως απο τη στιγμή που το SoC "παιζει" πιο καλά σε αλλες υλοποιήσεις.
άλλο το wifi να συνδέεται στα 433 mbps και άλλο στα 866mbps. έχει μεγάλη διαφορά.
Να το υποστηρίζει το sw σωστά και δεν βάλουν ένα ακόμα κινεζο sw.
Το android 7.1 υποστηρίζει αυτά που προσπαθούν με πατέντες και back porting να κάνουν στο android 6.
Μιας και το ανέφερες, για να χουμε να λέμε:
Στον προβολέα, με το HTPC και madVR, το banding δεν υφίσταται με 12 bit (και 420 ή 422 αν θυμάμαι καλά).
Στην oled, με το PowerDVD 18 που δοκίμαζα χθες γύριζε αυτόματα (μπαίνει σε exclsusive mode) σε 8 bit (και 422 νομίζω) και είχε banding.
Δεν έχω διαβάσει με προσοχή όλο το νήμα, όποτε να ρωτήσω σε τι αναφέρεσαι;
το AC με 1 κεραία είναι 433 mbps max. Όσο μεγαλώνει η απόσταση τότε πέφτουν τα mbps.
το 4Κ φτάνει μέχρι τα 128 mbps.
Θεωρητικά και χωρίς χάλια sw δεν υπάρχει πρόβλημα.
νομίζω οτι το ac (5Ghz) μετά τα ~5μέτρα γυρνάει (αν εχει τέτοια δυνατότητα το router) σε απλό 2,4GΗz οποτε μαλλον δεν μπορεί να περάσει UHD και ίσως ουτε κάν 2k remux.
Dual band και remux streaming μόνο σε κοντινές αποστάσεις, βαριά στο διπλανό δωμάτιο και πάντα με εξαιρετικό εξοπλισμό.
Είναι εφικτό παντως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.