Dune HD 2018 Media Player Lineup

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Θα βγει και απλή εκδοση X20 με τον 1296.
Δεν θα εχει DAC/XLR και θα ερχεται με 2GB RAM αντι για 4 , συγκριτικά με το PRO.

Θεωρώ οτι θα εχει ανετα κατω απο 300 . Λογικά θα εχει κοντα στα 200 για να ειναι ανταγωνιστικο με το Dune.

αυτό περιμένουμε, δεν μας ενδιαφέρουν τα DAC/XLR
και φυσικά μόνο αν ειναι κοντά στην τιμή του dune, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 2018 Media Player Lineup

αυτό περιμένουμε, δεν μας ενδιαφέρουν τα DAC/XLR
και φυσικά μόνο αν ειναι κοντά στην τιμή του dune, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Το ψιλοπαλεύουν και αισθητικά.

Ειπαμε, ο ανταγωνισμος ειναι πολύ καλο πραγμα...

Το interface του σκοτώνει πάντως...

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Zido x20

Re: Απάντηση: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Προτιμώ του Dune... Μου αρέσει πολύ καλύτερα.

Ένεκα η ηλικία...😋

Η αλήθεια είναι ότι το κλασικό interface της Dune έχει παλιώσει πολύ πλέον...

Εγώ είπα για το interface που φαίνεται εδώ και αισθητικά. Αλλά βέβαια όλα αυτά και ότι άλλο interface , τα έχει κάποιος στο kodi... Το βαριέσαι..το αλλάζεις...

Εγώ είπα για το interface που φαίνεται εδώ και αισθητικά. Αλλά βέβαια όλα αυτά και ότι άλλο interface , τα έχει κάποιος στο kodi... Το βαριέσαι..το αλλάζεις...

Εδώ και αισθητικά

Εδώ http://mediaplayers.gr/2018/04/25/zidoo-x20-x20-pro-user-interface-revealed/

Που το ειδατε το νεο interface του Χ20 ρε παιδια;

Μια νεα κεντρικη σελιδα μονο εχει μπει. Απο κει και περα σε πηγαινει στις κλασσικες οθονες πουνεχει και το χ9s.

Έχει ανέβει video

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ναι βρε παιδια δικιο εχει μονο η κεντρική σελίδα έχει αλλάξει. Παντως το remote φαίνεται πολλα υποσχομενο αν ειναι air mouse με αρκετα προγραματιζομενα κουμπια.

Πολλα τα λεφτα παντως τα 300 που ακουσα οτι θα εχει.
Οκ και εγω ειχα δωσει 500 για το MAX αλλα τοτε επαιζε τα παντα ειχε και bluray πανω.

Θα προτιμουσα να βγει ενα player χωρις Android οπως ηταν παλια γιατι πολλες παιδικες ασθενειες βλεπω.

Και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να δωσει καποιος τα διπλα λεφτα για να παρει αντι του X9s το Dune και ακομα παραπανω το X20

Παντως κανενα μηχανακι δεν το βαζεις στην μπριζα και δουλευει ολα θελους ρυθμισεις και οχι λιγες για να παρεις το καλυτερο που μπορουν να σου δωσουν και ολα εχουν παιδικες ασθενειες.

Από τη μια είναι λογικο γιατι την χρυση εποχη του dvd υπηρχε 1 στανταρ εικονας και 4-5 ηχου, ενώ τώρα υπάρχουν αμετρητα φορμα ήχου και εικόνας που πρέπει να συνδιαστουν μεταξυ τους αυξανοντας τις απαιτήσεις ενος συστηματος πυραμιδικα και ολα αυτά πρεπει να γινουν στο ένα πέμπτο του κοστους και με απαιτησεις για υποστήριξη για χρονια.

Παντως κανενα μηχανακι δεν το βαζεις στην μπριζα και δουλευει ολα θελους ρυθμισεις και οχι λιγες για να παρεις το καλυτερο που μπορουν να σου δωσουν και ολα εχουν παιδικες ασθενειες.
Apple TV 4K