Dune HD 2018 Media Player Lineup

Καπου εγραψε ο Χρηστος που εχουν προβλημα αυτα.

Εχω 4 βασικα μηχανακια αυτη την στιγμη.. (x9s, H6PRO, DUNE 4K PRO, Apple TV 4K και κατι 'κινεζικα' της πλακας..).
Για μενα -παντα- εαν το apple επερνε atmos & DTS:X θα ηταν μακραν το 'καλυτερο' σε ολα!
ΕΑΝ!!!!
Ομως τελειο μηχανιμα που να τα κανει ολα δεν υπαρχει, οπως και -μην το ξεχναμε αυτο- ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και συνηθειες..
Και τα τρια (x9s, Apple TV 4K, Dunε) κανουν εξαιρετικη δουλεια με ελαφρυ προβαδισμα στο apple, (για μενα παντα, το ξανατονιζω..)
Οποιο και να παρετε παντως 'αποτυχημενη αγορα' ΔΕΝ θα κανετε..
Ολα καλα ειναι και σηκωνουν και βελτιωση!

Re: Απάντηση: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Εχω 4 βασικα μηχανακια αυτη την στιγμη.. (x9s, H6PRO, DUNE 4K PRO, Apple TV 4K και κατι 'κινεζικα' της πλακας..).
Για μενα -παντα- εαν το apple επερνε atmos & DTS:X θα ηταν μακραν το 'καλυτερο' σε ολα!
ΕΑΝ!!!!
Ομως τελειο μηχανιμα που να τα κανει ολα δεν υπαρχει, οπως και -μην το ξεχναμε αυτο- ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και συνηθειες..
Και τα τρια (x9s, Apple TV 4K, Dunε) κανουν εξαιρετικη δουλεια με ελαφρυ προβαδισμα στο apple, (για μενα παντα, το ξανατονιζω..)
Οποιο και να παρετε παντως 'αποτυχημενη αγορα' ΔΕΝ θα κανετε..
Ολα καλα ειναι και σηκωνουν και βελτιωση!

το Apple TV 4K νομίζω ΔΕΝ εχει και υποστήριξει bluray menu.

Επειδη βλεπω οτι γενικα το ανεφερετε πολλοι το bluray menu.

Γιατι θεωρειτε τοσο προβλημα οταν καποιο μηχανάκι δεν παιζει menu; Εγω σε ολοκληρα iso κατευθειαν επιλεγω να ξεκινησει η ταινια χωρις τα menu. Τι παραπανω θα δω με τα menu; Το animated background και τα ωραια γραφικα με τις επιλογες: Settings, Languages, Subtitles ;

Γιατι θεωρειτε τοσο προβλημα οταν καποιο μηχανάκι δεν παιζει menu; Εγω σε ολοκληρα iso κατευθειαν επιλεγω να ξεκινησει η ταινια χωρις τα menu. Τι παραπανω θα δω με τα menu; Το animated background και τα ωραια γραφικα με τις επιλογες: Settings, Languages, Subtitles ;

+1

εδώ από DVD τα αφαιρούσα για να ξεκινάει η ταινία με την μία :)

Apple TV 4K
Χωρίς υποστήριξη atmos και dts x σήμερα μένει πολύ πίσω ακομα και καφέ να φτιάχνει.

Τα br menu προσωπικά δε με νοιάζουν καθόλου....

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχουν κάποιες εταιρίες/εκδόσεις που τα extra αξίζουν όσο η ίδια η ταινία.

+ότι μερικά bluray έχουν 2 ταινίες σε ενα δίσκο

+tv series κτλ που έχουν πολλά επεισόδια

Νομιζω οτι στις μεγαλες παραγωγες που όντως αξιζουν τα εξτρα τα δινουν σε δευτερο δισκακι. Χρειαζεται επιπλέον κατεβασμα.
Οποτε το δισκακι με την ταινια δεν τα εχει τα εξτρα.

Νομιζω οτι στις μεγαλες παραγωγες που όντως αξιζουν τα εξτρα τα δινουν σε δευτερο δισκακι. Χρειαζεται επιπλέον κατεβασμα.
Οποτε το δισκακι με την ταινια δεν τα εχει τα εξτρα.
Μπα δεν μιλάω γιαυτα...

Εγώ το θέλω για τα μουσικά μου Blu-ray.

Ναι αλλά ...Το Kodi η το κάθε Kodi δίνει τα extra περισσότερα από το original αρκεί να εγκαταστήσεις τα κατάλληλο add-on οπότε ;
Τώρα τελευταία δοκιμάζω την ολοκαίνουργια έκδοση του jriver σε win εκεί να δεις extra πέρα από iso που διαβάζει .

Νομίζω το όλο θέμα είναι περί ορέξεως ...

Απάντηση: Re: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Ναι αλλά ...Το Kodi η το κάθε Kodi δίνει τα extra περισσότερα από το original αρκεί να εγκαταστήσεις τα κατάλληλο add-on οπότε ;
Τώρα τελευταία δοκιμάζω την ολοκαίνουργια έκδοση του jriver σε win εκεί να δεις extra πέρα από iso που διαβάζει .

Νομίζω το όλο θέμα είναι περί ορέξεως ...
Το extra έχει το jriver...?

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Το extra έχει το jriver...?

Η πιο σημαντική προσθήκη με την καινούργια έκδοση είναι τώρα διαβάζει Blu-ray Menus ,πέρα ότι μπορείς να εισαγωγείς την μουσική σου δισκοθήκη αλλά και ταινίες ,βίντεο φωτογραφίες ταξινομούνται όμορφα και ωραία και μπορείς να τα βλεπεις αλλά 3D με πληροφορίες που μπορείς να προσθέσεις και εσύ για αυτό και ονομάζεται media player .

Δοκιμασα τον scraper ωστε να αρχισω να το βαζω σε ταξη σιγα-σιγα..
Στις ιδιες ταινιες το kodi πολυ απλα τα εκανε ολα μια χαρα χωρις κανενα λαθος.
Ο αντιστοιχως του x9s (ΗΤ2) τα πηγε παρα πολυ καλα χωρις σχεδον κανενα λαθος.
Του dune ομως αρκετες ταινιες οχι μονο δεν καταφερε να τις αντιστοιχισει απολυτα και στις μισες τουλαχιστον θελει επιβεβαιωση αλλα και 5-6 τελευταιας σοδειας απετυχε εντελως.
Μαλιστα παρολο που εχει την δυνατοτητα να του βαλεις το ID απο το IMDb αρνηθηκε πεισματικα να κατεβασει εξωφυλλο (και βασικα στην xειρωκινητη επιλογη ουτε τις βρηκε..)
Κανω κατι λαθος?

Επισης, ενω στο kodi 17.6 ολα δειχνουν να δουλευουν καλα στο spmc (που τον προτινει κιολα) μου βγαζει συνεχως μηνυμα webserver error
Το εχετε και εσεις αυτο?
Κατα τα αλλα ο internal player δειχνει να τα παει πολυ καλα

Εχει σκοπο να βγαλει κανενα μηχανημα σαν το MAX ? δηλαδη να παιρνει μεσα δισκο και να εχει optical drive που να παιζει 4k φυσικα.

Καλοι οι σκληροι δισκοι αλλα εγω καποια δικα μου πραγματα της οικογενιας μου θα ηθελα να τα γραψω σε δισκακια bluray αφου εχω εγραφης στον υπολογιστη.

Του dune ομως αρκετες ταινιες οχι μονο δεν καταφερε να τις αντιστοιχισει απολυτα και στις μισες τουλαχιστον θελει επιβεβαιωση αλλα και 5-6 τελευταιας σοδειας απετυχε εντελως.
Μαλιστα παρολο που εχει την δυνατοτητα να του βαλεις το ID απο το IMDb αρνηθηκε πεισματικα να κατεβασει εξωφυλλο (και βασικα στην xειρωκινητη επιλογη ουτε τις βρηκε..)
Κανω κατι λαθος?

Επισης, ενω στο kodi 17.6 ολα δειχνουν να δουλευουν καλα στο spmc (που τον προτινει κιολα) μου βγαζει συνεχως μηνυμα webserver error
Το εχετε και εσεις αυτο?

Δεν ξερω αν εχει καμια σχεση αυτο

SPMC development has stopped

http://spmc.semperpax.com/

Δεν ξερω αν εχει καμια σχεση αυτο

SPMC development has stopped

http://spmc.semperpax.com/

Ο δημιουργός του SPMC πήγε στην ομάδα MRMC και εξελίσσει την αντίστοιχη έκδοση για Android.
Ειλικρινά όμως παράξενη η συμπεριφορά του spmc.. Σαν προτεινόμενο από την dune δεν θαπρεπε ναχε τέτοιο ζήτημα...

Κανω κατι λαθος?

Το εχετε και εσεις αυτο?

Χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και kodi και spmc? Settings-service settings-control άλλαξε τη θύρα από 8080 σε ένα από τα δύο

Απο οτι θυμαμαι στο spmc ειχα αλλαξει πορτα (απο 8080 σε 8082) αλλα δεν εκανε κατι....
Θα το ξαναδω αργοτερα και θα αναφερω.
Με τον scraper καμια ιδεα?