Τι βόμβα είναι αυτή πρωί πρωί..Για υλικο SD/HD/1080p, θεωρώ ανώτερο το Solo 4K.
Μήπως μπορείς να γίνεις σαφής;
Γιατί κυρίως 1080p θα αναπαράγω.
Μήπως τα based on sigma chips έχουν καλύτερη εικόνα; οπότε να κρατήσω το popcorn a300 για τα 1080p?
Τι βόμβα είναι αυτή πρωί πρωί..Για υλικο SD/HD/1080p, θεωρώ ανώτερο το Solo 4K.
Τι βόμβα είναι αυτή πρωί πρωί..
Μήπως μπορείς να γίνεις σαφής;
Γιατί κυρίως 1080p θα αναπαράγω.
Μήπως τα based on sigma chips έχουν καλύτερη εικόνα; οπότε να κρατήσω το popcorn a300 για τα 1080p?
Για υλικο SD/HD/1080p, θεωρώ ανώτερο το Solo 4K.
Σε 1080p δεν θα δεις διαφορες. Θεωρώ παντως οτι το upscaling των sigma ειναι σαφώς ανώτερο. Ειδικά αν ενεργοποιήσεις και τον VXP επεξεργαστη του 8911.
Τείνω να συμφωνήσω πως το Solo 4k έχει πολύ καλό έως εξαιρετικό upscale υλικό HD/1080p (σε SD δεν έχω δοκιμάσει). Ένας από τους 2 λόγους που απέσυρα τότε την αγγελία.
Νομίζω οτι στα τελευταία sigma που ειχαν βγεί, o επεξεργαστής εικόνας ενεργοποιούταν και σε υλικό full bluray rip/1080p;
καλά θυμάμαι; αν ναι, ειχε αισθητή διαφορά προς το καλύτερο;
Σωστα.
Το VXP εμπαινε παντου.
Πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο σου.^^
Εμένα η εικόνα χωρίς VXP μου φαίνεται καλύτερη. Πιο sharp και πιο φωτεινή. Μιλάω για 720p και 1080p πάντα. Και δοκίμασα διάφορές ρυθμίσεις.
1-AUG Dune have set a higher factory price and a new MSRP of 289. This has forced our price higher. Other resellers will follow.
.https://www.futeko.com/products/MP086.php
Ξεκαθάρισε το τοπίο..
μετά τις διακοπές πάμε για το zidoo των 100 ..
εξάλλου σε 1-2 χρόνια μάλλον θα ξαναψάχνουμε player λογο καλύτερου chip, υποστήριξη dolby vision και ότι άλλο δεν υποστηρίζει σωστά το dune.
Ε, καλα...
Μην τρελαινεστε κιολας...
Εγω το πηρα απο εδω...
Αν και η πρωτη αποστολη ειχε χαθει και επεσε refund η επομενη ηταν απολυτα πετυχημενη.
Το μηχανακι το εχω απο την πρωτη στιγμη κυκλοφοριας (πρεπει να ειναι το δευτερο που ηλθε Ελλαδα), προσωπικα το προτιμω απο το x9s (το οποιο ειναι εξαιρετο..)
Θυμιζω οτι τελος του μηνα περιμενουμε το πρωτο 'μεγαλο update' οπου πολλες δυνατοτητες θα ενεργοποιηθουν.
Παντως οι περισσοτεροι (..βασικα ολοι εδω μεσα..) ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ βολευονται με το x9s το οποιο και εχει αρχιζει πια να ωριμαζει..
Εγω το ειχα προλαβει στα 200 .
Επειδη ειχε γινει το μπερδεμα και ειχε χαθει το πακετο τελικα τα βρηκαμε -αν θυμαμαι καλα στα 208 τελικη. Πανω-κατω εκει...
Παντως το ξανατονιζω:
Αν και εγω προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο το Dune (και απο το shield αλλα και απο το x9s) σχεδον ολοι εδω μεσα, ΑΝΕΤΑ, βολευονται με το zidoo..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.