Dune HD 2018 Media Player Lineup

Για υλικο SD/HD/1080p, θεωρώ ανώτερο το Solo 4K.
Τι βόμβα είναι αυτή πρωί πρωί..
Μήπως μπορείς να γίνεις σαφής;
Γιατί κυρίως 1080p θα αναπαράγω.
Μήπως τα based on sigma chips έχουν καλύτερη εικόνα; οπότε να κρατήσω το popcorn a300 για τα 1080p?

Τι βόμβα είναι αυτή πρωί πρωί..
Μήπως μπορείς να γίνεις σαφής;
Γιατί κυρίως 1080p θα αναπαράγω.
Μήπως τα based on sigma chips έχουν καλύτερη εικόνα; οπότε να κρατήσω το popcorn a300 για τα 1080p?

Σε 1080p δεν θα δεις διαφορες. Θεωρώ παντως οτι το upscaling των sigma ειναι σαφώς ανώτερο. Ειδικά αν ενεργοποιήσεις και τον VXP επεξεργαστη του 8911.

Για υλικο SD/HD/1080p, θεωρώ ανώτερο το Solo 4K.

Τείνω να συμφωνήσω πως το Solo 4k έχει πολύ καλό έως εξαιρετικό upscale υλικό HD/1080p (σε SD δεν έχω δοκιμάσει). Ένας από τους 2 λόγους που απέσυρα τότε την αγγελία.

Σε 1080p δεν θα δεις διαφορες. Θεωρώ παντως οτι το upscaling των sigma ειναι σαφώς ανώτερο. Ειδικά αν ενεργοποιήσεις και τον VXP επεξεργαστη του 8911.

Τείνω να συμφωνήσω πως το Solo 4k έχει πολύ καλό έως εξαιρετικό upscale υλικό HD/1080p (σε SD δεν έχω δοκιμάσει). Ένας από τους 2 λόγους που απέσυρα τότε την αγγελία.

Νομίζω οτι στα τελευταία sigma που ειχαν βγεί, o επεξεργαστής εικόνας ενεργοποιούταν και σε υλικό full bluray rip/1080p;
καλά θυμάμαι; αν ναι, ειχε αισθητή διαφορά προς το καλύτερο;

Νομίζω οτι στα τελευταία sigma που ειχαν βγεί, o επεξεργαστής εικόνας ενεργοποιούταν και σε υλικό full bluray rip/1080p;
καλά θυμάμαι; αν ναι, ειχε αισθητή διαφορά προς το καλύτερο;

Σωστα.
Το VXP εμπαινε παντου.

Σωστα.
Το VXP εμπαινε παντου.

η επεξεργασία που εκανε ηταν παρόμοια με το DarbeeVision;
δεν ειναι προτιμότερο να αγοραστει ενα darbeee που το συνδέουμε σε οποιο media player θέλουμε;
εκτος και αν το VXP εκανε πολύ διαφορετική δουλειά απο το Darbee.

^^
Εμένα η εικόνα χωρίς VXP μου φαίνεται καλύτερη. Πιο sharp και πιο φωτεινή. Μιλάω για 720p και 1080p πάντα. Και δοκίμασα διάφορές ρυθμίσεις.

^^
Εμένα η εικόνα χωρίς VXP μου φαίνεται καλύτερη. Πιο sharp και πιο φωτεινή. Μιλάω για 720p και 1080p πάντα. Και δοκίμασα διάφορές ρυθμίσεις.
Πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο σου.
Αυτές οι επεμβάσεις στην εικόνα νομίζω κάνουν περισσότερο κακό από ότι καλό τελικά. Όπως και το frame interpolation για τις ταινίες, σε άλλες εφαρμογές ίσως να είναι και καλό.

Εαν καταλαβα καλα με το dune μπορεις να εχεις το spmc και να παιζεις ταινιες με τον player του dune?To αντιστοιχο zdmc του zidoo εδω ειναι το spmc?

Ανεξάρτητος player.
Μπορεις να παίζεις κανονικά και με τα δυο (βασικά το dune έχει 4 player, τον δικό του, της Realtek, τον Android & το spmc)
Προσωπικά θεωρώ αυτόν της dune τον καλύτερο, τέλος του μήνα επίκειται πλήρης επανασχεδιασμός του

.

1-AUG Dune have set a higher factory price and a new MSRP of 289. This has forced our price higher. Other resellers will follow.

https://www.futeko.com/products/MP086.php

Ξεκαθάρισε το τοπίο..
μετά τις διακοπές πάμε για το zidoo των 100 ..

εξάλλου σε 1-2 χρόνια μάλλον θα ξαναψάχνουμε player λογο καλύτερου chip, υποστήριξη dolby vision και ότι άλλο δεν υποστηρίζει σωστά το dune.

.https://www.futeko.com/products/MP086.php
Ξεκαθάρισε το τοπίο..
μετά τις διακοπές πάμε για το zidoo των 100 ..

εξάλλου σε 1-2 χρόνια μάλλον θα ξαναψάχνουμε player λογο καλύτερου chip, υποστήριξη dolby vision και ότι άλλο δεν υποστηρίζει σωστά το dune.

Αποδεικνύουν ότι είναι πολύ καλοί στο άρμεγμα.
Τι να πω...απίστευτοι.

(Κάτι μου λέει ότι οι καθυστερήσεις στις αποστολές και όλος αυτός ο ντόρος με τις αλλαγές στις διαθεσιμότητες έγιναν επίτηδες, για να δημιουργηθεί hype)

:violent-smiley-030:

Ε, καλα...
Μην τρελαινεστε κιολας...
Εγω το πηρα απο εδω...
Αν και η πρωτη αποστολη ειχε χαθει και επεσε refund η επομενη ηταν απολυτα πετυχημενη.
Το μηχανακι το εχω απο την πρωτη στιγμη κυκλοφοριας (πρεπει να ειναι το δευτερο που ηλθε Ελλαδα), προσωπικα το προτιμω απο το x9s (το οποιο ειναι εξαιρετο..)
Θυμιζω οτι τελος του μηνα περιμενουμε το πρωτο 'μεγαλο update' οπου πολλες δυνατοτητες θα ενεργοποιηθουν.
Παντως οι περισσοτεροι (..βασικα ολοι εδω μεσα..) ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ βολευονται με το x9s το οποιο και εχει αρχιζει πια να ωριμαζει..

Re: Απάντηση: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Ε, καλα...
Μην τρελαινεστε κιολας...
Εγω το πηρα απο εδω...
Αν και η πρωτη αποστολη ειχε χαθει και επεσε refund η επομενη ηταν απολυτα πετυχημενη.
Το μηχανακι το εχω απο την πρωτη στιγμη κυκλοφοριας (πρεπει να ειναι το δευτερο που ηλθε Ελλαδα), προσωπικα το προτιμω απο το x9s (το οποιο ειναι εξαιρετο..)
Θυμιζω οτι τελος του μηνα περιμενουμε το πρωτο 'μεγαλο update' οπου πολλες δυνατοτητες θα ενεργοποιηθουν.
Παντως οι περισσοτεροι (..βασικα ολοι εδω μεσα..) ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ βολευονται με το x9s το οποιο και εχει αρχιζει πια να ωριμαζει..

μήπως θυμάσαι ποσα ήταν τα μεταφορικά;

Εγω το ειχα προλαβει στα 200 .
Επειδη ειχε γινει το μπερδεμα και ειχε χαθει το πακετο τελικα τα βρηκαμε -αν θυμαμαι καλα στα 208 τελικη. Πανω-κατω εκει...
Παντως το ξανατονιζω:
Αν και εγω προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο το Dune (και απο το shield αλλα και απο το x9s) σχεδον ολοι εδω μεσα, ΑΝΕΤΑ, βολευονται με το zidoo..

Re: Απάντηση: Dune HD 2018 Media Player Lineup

Εγω το ειχα προλαβει στα 200 .
Επειδη ειχε γινει το μπερδεμα και ειχε χαθει το πακετο τελικα τα βρηκαμε -αν θυμαμαι καλα στα 208 τελικη. Πανω-κατω εκει...
Παντως το ξανατονιζω:
Αν και εγω προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο το Dune (και απο το shield αλλα και απο το x9s) σχεδον ολοι εδω μεσα, ΑΝΕΤΑ, βολευονται με το zidoo..

200 με τα μεταφορικά;

Αν το βρω κοντά στα 200 και εγώ dune θα προτιμήσω. Στα 289 όμως όχι.

208 τελικη πληρωσα..
ΑΛΛΑ, οπως ειπα, ειχα κανει προπαραγγελια και ειμαι απο τους πολυ πρωτους που το πηραν.
200 πια δεν νομιζω να το βρεις πουθενα..