Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Τα audio dropouts να σας απασχολουν για τι ειναι θεμα sdk της Sigma.
Στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτωσεις (boxee + hd audio που ηταν θεμα sdk της intel , τα πρωτα realtek τυπου xtreamer 1 με hd audio που ηταν θεμα sdk της realtek) δεν λύθηκαν ποτέ.
Αν δεν ηταν θεμα sdk , θα έπαιζε ήδη σωστα ...

Μπορούμε να το γυρίσουμε πίσω με την αιτιολογία ότι δεν δουλεύει σύμφωνα με τα specs? Αν και δεν το έχω παραλάβει ακόμη. Μιλάω για τον εδώ αντιπρόσωπο αν το δει να μας απαντήσει κιόλας

Eγω λεω να παρω ενα egreat με 55 ευρω και αργοτερα βλεπουμε....:flipout:
Η ακομα καλυτερα να κανω διαλειμμα,για καφε, καθε φορα που βγαινουν "τα κουναβια" στο htpc.

Last edited:
Τα audio dropouts να σας απασχολουν για τι ειναι θεμα sdk της Sigma.
Στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτωσεις (boxee + hd audio που ηταν θεμα sdk της intel , τα πρωτα realtek τυπου xtreamer 1 με hd audio που ηταν θεμα sdk της realtek) δεν λύθηκαν ποτέ.
Αν δεν ηταν θεμα sdk , θα έπαιζε ήδη σωστα ...
Σου πηρε κατι ώρες αλλά τελικά συμφωνουμε βλεπω ότι τα πραγματα ειναι πολυ χλωμα :p

Μπορούμε να το γυρίσουμε πίσω με την αιτιολογία ότι δεν δουλεύει σύμφωνα με τα specs? Αν και δεν το έχω παραλάβει ακόμη. Μιλάω για τον εδώ αντιπρόσωπο αν το δει να μας απαντήσει κιόλας
Ποια specs τωρα;

Για mp μιλαμε....

Δεν αναφερει πουθενα BLU RAY 3D αλλα γενικα 3D νομίζω.

Οποτε οι subs σε 3D θα ''σου πει'' (οχι ο εδω αντιπροσωπος αναγκαστικα) οτι δεν ειναι στα specs.

Anyway, στη θεση σου προφανως δεν θα το αγοραζα ακόμη. Ασε τους αλλους να γινουν beta testers.

Σου πηρε κατι ώρες αλλά τελικά συμφωνουμε βλεπω ότι τα πραγματα ειναι πολυ χλωμα :p

Ποια specs τωρα;

Για mp μιλαμε....

Οποτε οι subs σε 3D θα ''σου πει'' (οχι ο εδω αντιπροσωπος αναγκαστικα) οτι δεν ειναι στα specs.

Anyway, στη θεση σου προφανως δεν θα το αγοραζα ακόμη. Ασε τους αλλους να γινουν beta testers.

Εχω δώσει προκαταβολή... Αν θέλει κανείς να γίνει beta tester στη θέση μου ας μου στείλει πριβε.
Το dts-hd είναι στα specs όμως...

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Εσενα σε βλεπω να γυρνας συντομα στα παλια σου "λημερια"-bye-
Δεν εφυγα ποτε.

Εκανα φαινεται το λαθος να παω να παιξω σε αλλη γωνια αλλα εδω βλεπω τα πραγματα οχι μονο απογοητευτικά αλλά κυρίως χωρίς ενδιαφέρον (ειπαμε στα HTPC τουλαχιστον έχεις την ευχαριστηση του ''δημιουργικού σκαλίσματος'') :p

Και εκκρεμεί επισης και μια συγκριση στην ποιοτητα εικόνας....Εκεί φοβαμαι μην πεσει το γέλιο της αρκούδας (or κουναβιού) :p

Ποια specs τωρα;

Για mp μιλαμε....

Ωπα...μισό ...το "γενικά 3D" εμπεριέχει και το Bluray 3D . Και από πότε οι 3D υπότιτλοι σε 3D ταινία θεωρούνται έξω από τα specs? Είναι faulty αναπαραγωγή του αυθεντικού αρχείου.....

Εγώ πάντως δεν θα το έπαιρνα το 303 και να ελπίζω σε κάτι που δεν το γράφει στα specs. Στο base αναφέρομαι
Γιατι εχει διαφορα στο hardware ; Αλλο αν το πετσοκοψουν - μη υποστηριξη για να πουλησουν το "ακριβο".Αν ειναι να παω στα 250+ ευρο καλυτερα να γινω beta tester στο Α-400 που βγαζει και ωραια pattern....:flipout:

Ωπα...μισό ...το "γενικά 3D" εμπεριέχει και το Bluray 3D . Και από πότε οι 3D υπότιτλοι σε 3D ταινία θεωρούνται έξω από τα specs? Είναι faulty αναπαραγωγή του αυθεντικού αρχείου.....
Φυσικα και ειναι faulty αναπαραγωγη.

Αλλα επειδη πουθενα δεν υποστηριζει οτι παιζει το αυθεντικό αρχείο (που ειναι BD 3D (συγκεκριμενες προδιαγραφές) και οχι ''γενικά 3D'' (μη συγκεκριμενες προδιαγραφές) - γι αυτό έχουμε τα πρότυπα άλλωστε - και το BluRay 3D ειναι προτυπο, οχι feature σε flyer ), τυπικα ειναι ΟΚ.

Σε τεχνικό επιπεδο, φοβάμαι ότι επειδη τους subs τα MP τους διαχειριζονται με ειδικό τρόπο, για κάποιο λόγο δεν μπορούν ή δεν θέλουν να τους παίξουν 3D (εχω μια αισθηση δλδ οτι το να παιξουν 3D τους internal δημιουργει καποιο προβλημα στην διαχειρηση των external (που για τους περισσότερους χρηστες mp ειναι πιο σημαντικοί))

Φυσικα και ειναι faulty αναπαραγωγη.

Αλλα επειδη πουθενα δεν υποστηριζει οτι παιζει το αυθεντικό αρχείο (που ειναι BD 3D (συγκεκριμενες προδιαγραφές) και οχι ''γενικά 3D'' (μη συγκεκριμενες προδιαγραφές) - γι αυτό έχουμε τα πρότυπα άλλωστε - και το BluRay 3D ειναι προτυπο, οχι feature σε flyer ), τυπικα ειναι ΟΚ.

Σε τεχνικό επιπεδο, φοβάμαι ότι επειδη τους subs τα MP τους διαχειριζονται με ειδικό τρόπο, για κάποιο λόγο δεν μπορούν ή δεν θέλουν να τους παίξουν 3D (εχω μια αισθηση δλδ οτι το να παιξουν 3D τους internal δημιουργει καποιο προβλημα στην διαχειρηση των external (που για τους περισσότερους χρηστες mp ειναι πιο σημαντικοί))

Χωρίς να το σκαλίζουμε πολύ και χαθούμε στα νοήματα......τους εσωτερικούς ενός original bluray rip πρέπει να τους δείχνει 3D ....

Χωρίς να το σκαλίζουμε πολύ και χαθούμε στα νοήματα......τους εσωτερικούς ενός original bluray rip πρέπει να τους δείχνει 3D ....
Εννοείται!

Απλως λεω γιατι φοβάμαι ότι δεν θα το κάνει ποτε...

Aπο οσα διαβάζω εξω, σε 2d και αυτό....
Καλα, οι ''εξω'' δεν βλεπουν την τυφλα τους...

Αλλα, λογικο μου κανει.

Δεν νομίζω να δουμε 3D subs απο αυτη τη γενια mp....

Ερωτηση: Σε ενα original δισκακι που ειναι και 3D και 2D οι υποτιτλοι υπαρχουν δυο φορες μεσα η ειναι 3D και στην αναπαραγωγη 2D τους κανει και αυτους 2D η το αντιστροφο ειναι 2D και στην αναπαραγωγη 3D τους κανει και αυτους 3D

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Καλα, οι ''εξω'' δεν βλεπουν την τυφλα τους...

Αλλα, λογικο μου κανει.

Δεν νομίζω να δουμε 3D subs απο αυτη τη γενια mp....

Το κακο ειναι οτι βλεπει μονο srt εξωτερικους αλλιως αν εβλεπε sup η sub θα μπορουσαμε να φτιαξουμε με το 3D-Subtitler εμεις υποτιτλους.