Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Ερωτηση: Σε ενα original δισκακι που ειναι και 3D και 2D οι υποτιτλοι υπαρχουν δυο φορες μεσα η ειναι 3D και στην αναπαραγωγη 2D τους κανει και αυτους 2D η το αντιστροφο ειναι 2D και στην αναπαραγωγη 3D τους κανει και αυτους 3D
Καλη ερωτηση....

Θυμαμαι μαλιστα οτι και το HTPC ενα φεγγαρι εκανε κατι κουλα με τους subs σε 3D (δεν επαιζαν χωρίς hardware acceleration), γινοντουσαν σαν 2D (σαν να εφευγε το 3D effect ενα πραγμα)....κατι τετοιο....

Ειναι ενδιαφερον τεχνικα πως υλοποιείται το 3D sub...ισως αυτο εξηγησει και το θεμα με τα mp....

Σου πηρε κατι ώρες αλλά τελικά συμφωνουμε βλεπω ότι τα πραγματα ειναι πολυ χλωμα :p

Ποια specs τωρα;

Για mp μιλαμε....

Δεν αναφερει πουθενα BLU RAY 3D αλλα γενικα 3D νομίζω.

Οποτε οι subs σε 3D θα ''σου πει'' (οχι ο εδω αντιπροσωπος αναγκαστικα) οτι δεν ειναι στα specs.

Anyway, στη θεση σου προφανως δεν θα το αγοραζα ακόμη. Ασε τους αλλους να γινουν beta testers.

Blu ray 3d δεν αναφερει λογω licence/cinavia.Δεν θα δεις ποτε κανενα απο δω και μπρος να το αναφερει.

Εφτιαξα τωρα με το 3D-Subtitler sup και sub 720p μηπως και δεν μπορουσε τους 1080p αλλα τζιφος. Ακομα και ass που ειχα φτιαξει τιποτα βλεπει μονο srt σαν εξωτερικους.

Παντως με το dvdfab 9.0.2.6 μπορουμε να βγαλουμε οτι σκουπιδια εχει η ταινια και να κρατησουμε τους ηχους και τους υποτιτλους που θελουμε χωρις το 3D να το κανουμε sbs και ακομα μπορουμε να προσθεσουμε υποτιτλους βλεπει srt ass και δεν θυμαμαι τι αλλο.

πάντως στα specs του 303d γράφει:
Subtitle formats: SRT (external), SUB (MicroDVD) (external), text (MKV), SSA/ASS (MKV, external), VobSub (MP4, MKV, external SUB/IDX), PGS (Blu-ray, TS, MKV)

Blu ray 3d δεν αναφερει λογω licence/cinavia.Δεν θα δεις ποτε κανενα απο δω και μπρος να το αναφερει.
Γνωστό.

Δεν αλλαζει ομως την ουσια.

''Βολεύει'' απλως γιατι δεν δεσμευονται για κάτι.

Δεν μου λες, το γεγονος οτι ΚΑΝΕΝΑ MP δεν παιζει 3D subs (παρόλο που τεχνικά δεν εχει απαιτήσεις) τί σου λέει;

Γνωστό.

Δεν μου λες, το γεγονος οτι ΚΑΝΕΝΑ MP δεν παιζει 3D subs (παρόλο που τεχνικά δεν εχει απαιτήσεις) τί σου λέει;

Τιποτα δεν μου λεει.Προφανως καποιο ηλιθιο limitation.

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

νομίζω ότι τα realtek παίζουν υπότιτλους 3d
Σε ενα αλλο forum ελεγε καποιος ότι κανενα δεν παιζει.

Κοιτα, αμα ρωτησεις κι ''εξω'' θα σου πουν οτι και τα Dune παιζουν. Απλως ειναι γκαβοι οι ανθρωποι.

Για δωσε κανα link να δουμε παντως....

Εισαι ο αντίστοιχος takisot της media players :p
Τιμη του και καμάρι μου :p

Δεν μου λες, εσυ με αυτα που βλέπεις, πιστεύεις ότι θα πάρουμε ποτε 3D subs από το Dune;

Γνωστό.

Πολύ σωστά παρατήρησε ο papadoux πιο πάνω. Μόλις είδα Αγγλικούς , Τσεχικους , Ισπανικούς , Ελληνικούς υπότιτλους σε 3D από το .iso (full frame packed 3D) του Avatar.

Πολύ σωστά παρατήρησε ο papadoux πιο πάνω. Μόλις είδα Αγγλικούς , Τσεχικους , Ισπανικούς , Ελληνικούς υπότιτλους σε 3D από το .iso (full frame packed 3D) του Avatar.

To μόνο που μου λείπει ....είναι ο lx 83 και προσπαθώ να πείσω τον πεθερό μου να μου τον δώσει και να πάρει αυτός τον lx70 ......:D

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Εισαι ο αντίστοιχος takisot της media players :p

Αν εννοεις οτι ειναι εξ ισου ψειρας με εμενα σε τετοια θεματα, εχεις δικιο..
Γενικά συμφωνω απολυτα στο θεμα αυτο με τον Σύριο.
Ο μονος λόγος που θα επαιρνα media player θα ηταν να δούλευε απροβληματιστα οπως πχ ενα ακριβό blu ray player.
Αν ειναι να εχει ασταθειες και περιορισμούς, μενω με το htpc που ειναι και πληρως παραμετροποιησιμο..

Aπο δικτυο Νικο η απο usb?

To Prodigy τόχω μόνο για 3D . Εχω έναν 2Τ εσωτερικό δίσκο και τα πετάω όλα μέσα εκεί. Εχω παίξει (έχω ανεβάσει βίντεο κάποια στιγμή) από δίκτυο. Αλλά για να παίξει ικανοποιητικά.......πρέπει να μην κινείται κουνούπι εντός δικτύου και πάλι κάποια μικρά σπασιματάκια δεν θα τα γλυτώσεις. Δεν συζητάμε να γίνεται κανένα uploading ή παράλληλα να τραβάει κάποιος κάτι άλλο .....Τοχασες το flow.....

Ενδιαφερον.

Realtek ειναι αυτο, σωστα;

Και εννοεις προφανως οτι οι υποτιτλοι ηταν τρισδιάστατοι (οχι οτι απλως μπορουσες να τους δεις σε 2D ενω η ταινια επαιζε 3D - γιατι αυτο εννουν τα ''τζιμανια'' εξω) ;

Ενδιαφερον.

Realtek ειναι αυτο, σωστα;

Και εννοεις προφανως οτι οι υποτιτλοι ηταν τρισδιάστατοι (οχι οτι απλως μπορουσες να τους δεις σε 2D ενω η ταινια επαιζε 3D - γιατι αυτο εννουν τα ''τζιμανια'' εξω) ;

Πιο τρισδιάστατοι ....δεν γίνεται...:D