Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Γιατι ειδες πουθενα 3D υποτιτλους και δεν τους βλεπω εγω;

Εχει παντως ακομα θεματακια οπως οταν πας στην επομενη σκηνη τρωει ενα κολλημα και αν τρεξεις την ταινια με το fwd μετα απο καποιο Χ δεν τρεχει.

Πραγματι για μενα ειναι κακη γιατι δεν εχω AV και ετσι δεν με πολυνοιαζει το προβλημα που ειχε με τον ηχο αλλα οι υποτιτλοι ειναι λιγο σπασιμο.

Μονο η γυναικα μου λεει μια χαρα ειναι και ετσι.

Λοιπον,για να μιλησουμε σοβαρα και πριν "ξετρυπωσει" ο spcav κανενα αλλο προβλημα στο μηχανακι :p εκτος απο τους υποτιλους δεν εχουμε κατι αλλο ; Δυκτιακα παιζουν 3D.iso ok ; Mε truehd ..ok και τελικα αν βαλεις 3D.iso με hd ηχο (3D ενισχυτης γιοκ) απο οπτικη φανταζομαι παιζει το dts και digital...

Λοιπον,για να μιλησουμε σοβαρα και πριν "ξετρυπωσει" ο spcav κανενα αλλο προβλημα στο μηχανακι :p εκτος απο τους υποτιλους δεν εχουμε κατι αλλο ; Δυκτιακα παιζουν 3D.iso ok ; Mε truehd ..ok και τελικα αν βαλεις 3D.iso με hd ηχο (3D ενισχυτης γιοκ) απο οπτικη φανταζομαι παιζει το dts και digital...

Όπως τα λες.
Μίλησα με τον spcav και ακόμα το θεωρεί άχρηστο επειδή δεν έφτιαξαν τους 3d υπότιτλους. Είναι καλά στην υγεία του πάντως :p

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Βαλε το plugin λιγες σελιδες ποιο πριν το εχω γραψει.
Το εβαλα και εγω στο "egreat-dune" και μαλιστα τωρα εχει 2 γιατι ειχα και μια αλλη εκδοση ...αλλα πολυ "ρωσια" στις εφαρμογες τους.

Κακό το οτι δεν έφτιαξαν τους 3d υποτιτλους αλλά τους δίνω ακόμη λίγο χρόνο. Θα τεσταρω κι εγώ αύριο και θα σας πω.

οι υποτιτλοι ειναι λιγο σπασιμο.

Μονο η γυναικα μου λεει μια χαρα ειναι και ετσι.

Η δικιά μου δεν την παλεύει με τους 2D και απειλεί ότι θα το πετάξει απο το παράθυρο. :p

Πέραν της πλάκας, δεν περίμενα ούτε τόσο γρήγορα να φτιάξουν τον ήχο αλλα ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έφτιαχναν και τους subs στο πρώτο firm.

Για τους τελευταίους διατηρώ επιφυλάξεις και όσον αφορά το αν θα ασχοληθούν όσο και το εάν μπορούν.

Η δικιά μου δεν την παλεύει με τους 2D και απειλεί ότι θα το πετάξει απο το παράθυρο. :p

Πέραν της πλάκας, δεν περίμενα ούτε τόσο γρήγορα να φτιάξουν τον ήχο αλλα ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έφτιαχναν και τους subs στο πρώτο firm.

Για τους τελευταίους διατηρώ επιφυλάξεις και όσον αφορά το αν θα ασχοληθούν όσο και το εάν μπορούν.

Καλά πάμε. Σώπα

Εχει κανεις 3D MKV MVC να δοκιμάσει;
Εχω αλλά είμαι έξω

Σε αρχεια mkv ακομα και του αρχοντα το 3 που ειναι 69gb δεν ειδα προβλημα στο τρεξιμο ακομα και 32X παει αλλα σε 3D iso τρωει κολληματα, αυτο που δεν εχω ειναι 2D iso να δω αν τρωει γενικα κολληματα στα iso

Εχω την ιδεα οτι εχει καπως καλυτερη εικονα μετα το b5

σε 3D iso τρωει κολληματα
Το αυτο.

Σε 3D ISO Toy Story έστρωσε ο ηχος αλλα η εικόνα παγώνει κάθε λίγο και λιγάκι

(Καλα Χριστούγεννα Vader)