Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Ωπα! Μόλις βρήκα και thread στο AVS. http://www.avsforum.com/t/1331553/m...4-splitter-for-older-receivers-and-processors
Εχει λινκ που οδηγεί στην γνωστή monorpice
Δεν κανει ο συγκεκριμενος....το εχω ψαξει, ΑΝ κανει καποιος, ειναι ενα αλλο μοντελο αλλης εταιρειας που πριν ενα χρονο ειχε 200+ δολλαρια ασε προς το παρον με το pc ειναι τζαμπα.

Δεν κανει ο συγκεκριμενος....το εχω ψαξει, ΑΝ κανει καποιος, ειναι ενα αλλο μοντελο αλλης εταιρειας που πριν ενα χρονο ειχε 200+ δολλαρια ασε προς το παρον με το pc ειναι τζαμπα.

Gefen ?

Anyway , τεχνικά δεν το καταλαβαίνω γιατί να μην κάνει . Η μία εξοδος στην TV (για να μεταφέρει το 3D) και η άλλη στον ενισχυτή. Εγώ χρησιμοποιώ high speed cable πάνω στον ενισχυτή και παίρνω κανονικά εικόνα και HD ήχο - χωρίς όμως να μπορώ να περάσω 3D

Στο link που εβαλες στα σχολια παρακατω γραφει οτι δεν δουλευει.Η λυση του splitter που θα στειλει δυο ιδια "3D" σηματα ,εχει με 25 ευρω,δεν δουλευει θελει audio-video splitter "διαχωρισης".Στον υπολογιστη με 2 καρτες γραφικων (μια για εικονα και μια φτηνη για hd ηχο) αυτο γινεται, οπως καπου διαβασα οτι καποιος το πετυχε και με την asus xonar (καρτα ηχου).Νομιζω καποιες nvidia το κανουν μονες τους οποτε με δυο συνδεσεις απο την ιδια καρτα "τελειωσες"...

η 610 νομιζω το κανει,αλλα θα κοιταξω και εγω στο νετ μιας και με ενδιαφερει και μενα onkyo 875,εχω το οππο 93 αλλα ρε παιδι μου δεν παιζει iso 3d που το θελω,αν τα καψω σε δισκακι ειναι οκ αλλα θα μου κοστισει πολυ

Ρε παιδια τι ειναι αυτο το seamless branching;
Επισης οσον αφορα το cinavia απο οσο διαβασα δεν θα μπορουμε να δουμε bd menu ουτε στο max..
Δηλαδη δεν εχει βρεθει καποιος τροπος να παρακαμφθεί;

Τοσα χρονια ακομα με τα κλειδώματα των bluray συζητάμε

Last edited:
Και ειδικά αν συνυπαρχουν theatrical + extended μπορούν να εμφανιστούν διάφορα θέματα στην αναγνώριση του σωστού stream.

Εκατσα και ειδα χθες μια ολοκληρη ταινια με το μαραφετι, ετσι για να χω να λεω :p

Καλα ταινια δεν ηταν, σχεδον....Το Game of Thrones Season 1 σε BD (συμπαθες btw).

Δεν μου εκανε κατι ιδιαιτερα κουλο με 2 ''εξαιρεσεις''.

1. Οι subs ηταν out of sync (περιπου μισο sec μπροστα).

Παιζει αυτο γενικα σε internal subs; Μπορει να γινει δλδ;

Αυτο σε συνδυασμο με τους 2D σε 3D μου επιβεβαιωνει την αισθηση οτι τα mp κατι ''πειραζουν'' τελικα καθε φορα στους subs.

2. Λογω ελλειψης μενου ειδα κατα λαθος το 2ο αντι το πρωτο επεισοδιο πρωτο :p :p :p

Πολυ lol γιατι μετα, οταν ειδα, το πρωτο ηρθαν και κουμπωσαν ενα σωρο κουλα που εβλεπα στο 2ο :p

Παιζει κανας τροπος ''αναγνωρισης'' σε αυτες τις περιπτωσεις;

1)Το εχουν αναφερει αρκετοι, δεν συμβαινει σε ολους (σε εμνα οχι).Πρεπει να εχει να κανει με τον εξοπλισμο.
2)Ετσι οπως τα λες, τα κακα του cinavia...

Ποιον ''εξοπλισμο'';

Δεν μιλησα για lip sync (εικονα - ηχος) αλλα για subs out of sync (εικονα - εικονα).

Για να πω την αλήθεια δεν έχω δει ακόμη ταινία αλλά μόνο σειρές.
Πάντως είχα προσέξει κι εγώ να μην προλαβαίνουν οι υπότιτλοι την ταινία με internal. Σαν να ζοριζονται.
Το θέμα του lip sync το είδε κανείς η με γραψατε?
Για να μην τα ξανά γράφω...

http://www.avforums.com/forums/stre...-base-3d-official-thread-26.html#post18579265

Το θέμα του lip sync το είδε κανείς η με γραψατε?
Για να μην τα ξανά γράφω...

http://www.avforums.com/forums/stre...-base-3d-official-thread-26.html#post18579265
Στο συγκεκριμενο που ειδα, δεν παρατηρησα κατι.

Πάντως είχα προσέξει κι εγώ να μην προλαβαίνουν οι υπότιτλοι την ταινία με internal. Σαν να ζοριζονται.

Σ εμενα, αν θυμαμαι καλα, ηταν το αναποδο: Εβγαιναν λιγο νωριτερα απ ότι επρεπε....

Last edited:
Αυτό που είδες ήταν ISO? γιατί σε ISO ούτε μένα το κάνει.
Ευτυχώς το πρόβλημα λύνεται είτε από το audio sync του player είτε από τον ενισχυτη. Σπαστικο βέβαια λίγο αλλά το έχω συνηθίσει από το προηγούμενο dune

η 610 νομιζω το κανει,αλλα θα κοιταξω και εγω στο νετ μιας και με ενδιαφερει και μενα onkyo 875,εχω το οππο 93 αλλα ρε παιδι μου δεν παιζει iso 3d που το θελω,αν τα καψω σε δισκακι ειναι οκ αλλα θα μου κοστισει πολυ

Γιατί δεν παίζει βρε Γιώργο το oppo 3D iso? Oύτε κιχ δεν έχει κανει το δικό μου τόσο καιρό τώρα!
Για δες το fw που τρέχει. Μήπως έχεις κάνει update σε νεότερη έκδοση, που καταργήθηκε το iso play?