Stalker!@spcav - Merry Christmas to you too. :fahne90:
Υπάρχουν κάποιες "ανάποδες";Επιβεβαίωνω το πρόβλημα με τις ταινίες που έχουν δεξί-αριστερό μάτι ανάποδα. Το dune δεν τις παίζει σωστά και ο jvc μου δεν έχει επιλογή να τα αντιστρέψω.
Ε ρε med που μας χρειάζεται!
Μαλλον ...htpc
Επιβεβαίωνω το πρόβλημα με τις ταινίες που έχουν δεξί-αριστερό μάτι ανάποδα. Το dune δεν τις παίζει σωστά και ο jvc μου δεν έχει επιλογή να τα αντιστρέψω.
Εγώ πάντως θα τσατιζόμουν περισσότερο με τον JVC παρά με το Dune για αυτό το θέμα...
Σίγουρα δεν έχει κάποιο σχετικό ρυθμιστικό το προβόλι, το ξεψάχνισες καλά το θέμα;
Μπα δεν βρήκα κάτι στα menu. Οι άλλοι που έχουν jvc έχουν δει κάποια τέτοια επιλογή?
Κι ο Lumagen δεν βλέπω να έχει κάποια επιλογή. Μόνο για το Polarity των γυαλιών που υποθέτω ότι δεν έχει καμία σχέση με τα μάτια (δεν το δοκίμασα να δω τι κάνει)
Για δοκιμασε το.....γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι
Ξαναλέω:
Ξέρει κανείς ταινίες να είναι ''ανάποδα'';
Εχω δει δεκάδες και δεν έχει χρειαστεί να πειράξω ποτε τη σχετικήρ ρυθμιση στο TMT.
Οποτε υποθετω ότι δεν τιθεται θεμα ρύθμισης λόγω ταινίας αλλά λόγω μαλακίας Dune.
Ξαναλέω:
Ξέρει κανείς ταινίες να είναι ''ανάποδα'';
Εχω δει δεκάδες και δεν έχει χρειαστεί να πειράξω ποτε τη σχετικήρ ρυθμιση στο TMT.
Οποτε υποθετω ότι δεν τιθεται θεμα ρύθμισης λόγω ταινίας αλλά λόγω μαλακίας Dune.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.