Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Επιβεβαίωνω το πρόβλημα με τις ταινίες που έχουν δεξί-αριστερό μάτι ανάποδα. Το dune δεν τις παίζει σωστά και ο jvc μου δεν έχει επιλογή να τα αντιστρέψω.

Ε ρε med που μας χρειάζεται!

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Επιβεβαίωνω το πρόβλημα με τις ταινίες που έχουν δεξί-αριστερό μάτι ανάποδα. Το dune δεν τις παίζει σωστά και ο jvc μου δεν έχει επιλογή να τα αντιστρέψω.

Υπάρχουν κάποιες "ανάποδες";

Στο TMT δεν μου χει τύχει ποτέ να χρειαστεί αλλαγή.....

ΥΓ Μήπως έχει ο Luma;

Μαλλον ...htpc
Τωρα που το ξαναεπιασα στα χερια μου και το "εστρωσα" βλεπω ,"διαφορα" στην εικονα ακομα και στην τηλεοραση. :music-smiley-005:
Αντε να κανω ....φετος και ενα δευτερο server,με win8 server 2012 και "κλεισαμε".

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Μαλλον ...htpc

Nope. Δεν παίζει για μένα τουλάχιστον. Και δεν είναι θέμα ούτε χρηματικό ούτε γνώσεων. Δεν θέλω PC σο σαλόνι μου. Το έχω δοκιμάσει και δεν... Προτιμώ να πάρω κι ένα med για τα 3d :p

Αυτο τελικα ειναι προβλημα της ταινιας του player η της τηλεορασης; τουλαχιστον εμενα η GT30 εχει επιλογη για αντιστροφα.

Παρατηρω παντως οτι μονο ο Λευτερης παγκοσμιως ανακαλυπτει τα προβληματα (2D subs, invert 3D κλπ) :p

Ελα ντε και να ηταν μονο σε μενα αντε να πω οτι πηρα μαπα κομματι αλλα βλεπω οτι το προβλημα ειναι γενικο.

Εγώ πάντως θα τσατιζόμουν περισσότερο με τον JVC παρά με το Dune για αυτό το θέμα... :p

Σίγουρα δεν έχει κάποιο σχετικό ρυθμιστικό το προβόλι, το ξεψάχνισες καλά το θέμα;

Εγώ πάντως θα τσατιζόμουν περισσότερο με τον JVC παρά με το Dune για αυτό το θέμα... :p

Σίγουρα δεν έχει κάποιο σχετικό ρυθμιστικό το προβόλι, το ξεψάχνισες καλά το θέμα;

Μπα δεν βρήκα κάτι στα menu. Οι άλλοι που έχουν jvc έχουν δει κάποια τέτοια επιλογή?
Κι ο Lumagen δεν βλέπω να έχει κάποια επιλογή. Μόνο για το Polarity των γυαλιών που υποθέτω ότι δεν έχει καμία σχέση με τα μάτια (δεν το δοκίμασα να δω τι κάνει)

Ξαναλέω:

Ξέρει κανείς ταινίες να είναι ''ανάποδα'';

Εχω δει δεκάδες και δεν έχει χρειαστεί να πειράξω ποτε τη σχετικήρ ρυθμιση στο TMT.

Οποτε υποθετω ότι δεν τιθεται θεμα ρύθμισης λόγω ταινίας αλλά λόγω μαλακίας Dune.

Μπα δεν βρήκα κάτι στα menu. Οι άλλοι που έχουν jvc έχουν δει κάποια τέτοια επιλογή?
Κι ο Lumagen δεν βλέπω να έχει κάποια επιλογή. Μόνο για το Polarity των γυαλιών που υποθέτω ότι δεν έχει καμία σχέση με τα μάτια (δεν το δοκίμασα να δω τι κάνει)

Για δοκιμασε το.....γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι

Για δοκιμασε το.....γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι

Το δοκίμασα. Δεν είναι αυτό. Είναι για το polarity +/- των γυαλιών. Είναι κάτι άλλο αυτό.

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Ξαναλέω:

Εχω δει δεκάδες και δεν έχει χρειαστεί να πειράξω ποτε τη σχετικήρ ρυθμιση στο TMT.

Οποτε υποθετω ότι δεν τιθεται θεμα ρύθμισης λόγω ταινίας αλλά λόγω μαλακίας Dune.

+1

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Ξαναλέω:

Δυο που τις εχω, ο Προμηθεας και το χρονικο της ναρνια ο ταξιδιωτης της αυγης. Παλι καλα που ειναι GT30 που εχω εχει αντιστροφη αλλιως δεν μπορεις να δεις με τιποτα.

Θα επρεπε το Dune να εχει επιλογη αντιστροφης οπως εχει η τηλεοραση η θα επρεπε να το κανει αυτοματα; Τελικα αυτο ειναι προβλημα της ταινιας;

Last edited: