Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Τάκη, spcav, το ΤΜΤ στέλνει σωστά την πληροφορία των ματιών γι αυτό δεν έχουμε/είχαμε πρόβλημα.
Τα media players πρέπει να κάνουν το ίδιο. Και το Dune δεν το κάνει. Τώρα αν το μέσο προβολής έχει επιλογή να το κάνει αυτό (να αντιστρέψει δεξί/αριστερό μάτι) ευπρόσδεκτο αλλά δεν έχουν όλα. Τουλάχιστον τα 2ετίας που το πρόβλημα δεν είχε εμφανιστεί. Νομίζω η πρώτη ταινία που ήταν έτσι ήταν το RIO 3D.

Οποτε πρεπει να το κανει αυτοματα και οχι να επιλεγουμε εμεις οπως κανω στην τηλεοραση;

Οχι εγω μονο σε δυο το εχω δει αλλα φυσικα θα υπαρχουν και αλλες.

Το κακο ειναι οτι εχουν βγει μονο απο την Dune players με το Sigma 8672/8673 και ετσι δεν μπορουμε να ξερουμε αν τα προβληματα ειναι θεμα αδυναμιας firmware η αδυναμιας του chipset

Μαλιστα.

Αρα δεν μιλαμε για ''ρυθμιση'' αλλα για ένα ακόμη προβλημα.

Αλλη μια ζαρια (μαζι με το seamless branching και τους 2D subs) για να παιξει σωστα;

Ελεος παιδες, αντί τα προβληματα να μικραινουν, μεγαλώνουν (και δεν τα χουν καν παρει χαμπαρι (ή τουλάχιστον έτσι κάνουν) εκεί στη Dune). Περιμένουμε το Λευτερη να τα ανακαλύψει.

Τσεκαρω μια αν εχει στα σιγουρα ρυθμιση ο Luma και αν οχι, bye bye απο εμενα - ο μαζοχισμος εχει και τα ορια του.

Εγω εχω να το δουλεψω να δω κατι εδω και κατι μερες. Εχουν φυγει τα πεθερικα για Κρητη και εχω μενει με δυο μωρα.

Πιστευω καποια στιγμη τα προβληματα θα φτιαξουν γιατι αν δεν φτιαξουν βλεπω πολλες επιστροφες και μεγαλη καθοδο για την εταιρια.

Εγω παλι καλα που το πηρα σαν demo και το πληρωσα 120 ευρω αλλιως θα ειχα παει στην εδω αντιπροσωπια και θα απαιτουσα τα λεφτα μου πισω λογω οτι δεν τηρει τις προυποθεσεις που πωλειται.

Οταν θα εχουν τιποτα μαζικες επιστροφες τοτε θα παψουν να μας βλεπουν σαν προβατα-beta tester και δεν μιλαω μονο για την Dune αλλα για καθε εταιρια.

Οπως γραφει και ο spcav ειναι ξεφτιλα να περιμενουν απο εναν Λευτερη να δει το ποιο απλο οτι 3D υποτιτλοι γιοκ. Και αλλο εμεις που το ψαχνουμε ενας απλος καταναλωτης που δεν εχει δει ξανα 3D και δεν ξερει οτι οι υποτιτλοι ειναι 3D θα νομοιζει οτι ετσι ειναι το φυσιολογικο.

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Εγω εχω να το δουλεψω να δω κατι εδω και κατι μερες. Εχουν φυγει τα πεθερικα για Κρητη και εχω μενει με δυο μωρα.

Πιστευω καποια στιγμη τα προβληματα θα φτιαξουν γιατι αν δεν φτιαξουν βλεπω πολλες επιστροφες και μεγαλη καθοδο για την εταιρια.

Εγω παλι καλα που το πηρα σαν demo και το πληρωσα 120 ευρω αλλιως θα ειχα παει στην εδω αντιπροσωπια και θα απαιτουσα τα λεφτα μου πισω λογω οτι δεν τηρει τις προυποθεσεις που πωλειται.

Οταν θα εχουν τιποτα μαζικες επιστροφες τοτε θα παψουν να μας βλεπουν σαν προβατα-beta tester και δεν μιλαω μονο για την Dune αλλα για καθε εταιρια.

Οπως γραφει και ο spcav ειναι ξεφτιλα να περιμενουν απο εναν Λευτερη να δει το ποιο απλο οτι 3D υποτιτλοι γιοκ. Και αλλο εμεις που το ψαχνουμε ενας απλος καταναλωτης που δεν εχει δει ξανα 3D και δεν ξερει οτι οι υποτιτλοι ειναι 3D θα νομοιζει οτι ετσι ειναι το φυσιολογικο.

Σε βλέπω επίσημα international beta tester......:D

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Και αλλο εμεις που το ψαχνουμε ενας απλος καταναλωτης που δεν εχει δει ξανα 3D και δεν ξερει οτι οι υποτιτλοι ειναι 3D θα νομοιζει οτι ετσι ειναι το φυσιολογικο.
Μα εκει πονταρουν φυσικα, στις μη απαιτησεις του μεσου καταναλωτη που ''παιρνει ενα κουτι για να δειχνει εικόνα''.

(τωρα βεβαια οτι θα στραβωθει με το λάθος 3D και θα νομίζει ότι ειναι μουφα το 3D γενικά επειδη η Dune αυνανίζεται ειναι αλλο θεμα....)

Δεν αναφέρετε τις ταινίες μηπως τις δοκιμασει κανεις και στα popcorn A-400 και med8er 600/1000 να δούμε τι συμβαίνει?
Προυποθεση φυσικα αυτος που θα το κανει να καταλαβει την διαφορα στην εικονα :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Σε βλέπω επίσημα international beta tester......:D

Αν πληρωνουν καλα ευχαριστως αλλα μαλλον δεν πληρωνουν αυτους που εχουν (αν εχουν καποια ομαδα beta testers) αλλιως ολο και καποιος θα εβλεπε τα προβληματα.

spcav και αν ο απλος καταναλωτης καποια στιγμη μαθει οτι οι 3D ταινιες εχουν και 3D υποτιτλους και τους κοτσαρει καμια μηνυση για εξαπατηση εν αγνεια του τι θα κανουν;

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Δεν αναφέρετε τις ταινίες μηπως τις δοκιμασει κανεις και στα popcorn A-400 και med8er 600/1000 να δούμε τι συμβαίνει?
Προυποθεση φυσικα αυτος που θα το κανει να καταλαβει την διαφορα στην εικονα :p

Εγω εχω αναφερει δυο και σιγουρα θα καταλαβει την διαφορα δεν μπορεις να δεις ουτε 3 λεπτα πεφτεις σαν κοτοπουλο απο την ζαλαδα.

Διαβασα οτι το Med 600 εχει πειλογη να αντιστρεψεις δεξι αριστερο οπως εχει η τηλεοραση μου αλλα αυτο παλι δεν ειναι λυση θα πρεπει να το κανει αυτοματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

spcav και αν ο απλος καταναλωτης καποια στιγμη μαθει οτι οι 3D ταινιες εχουν και 3D υποτιτλους και τους κοτσαρει καμια μηνυση για εξαπατηση εν αγνεια του τι θα κανουν;
Τα χουμε ξαναπει:

Πουθενα δεν υποστηριζουν οτι παιζουν BLU RAY 3D.

Δεν αναφέρονται σε κανενα προτυπο, παρα μόνο γενικα σε 3D (τρεχα γυρευε δλδ) οποτε δεν ειναι υποχρεωμενοι τυπικα να ακολουθουν κανενα κανονα.

Κινεζιες (Ταϊβανιές μαλλον) δλδ...

Ισχυει οτι δεν το αναφέρουν , δεν ισχύει η αιτία που δινεις.
Ειπαμε οτι δεν το αναφέρουν λογω έλλειψης licence...
Απο εκει και πέρα , θα έπρεπε να παίζει σωστά.

Ισχυει οτι δεν το αναφέρουν , δεν ισχύει η αιτία που δινεις.
Ειπαμε οτι δεν το αναφέρουν λογω έλλειψης licence...
Απο εκει και πέρα , θα έπρεπε να παίζει σωστά.
Ποια ''αιτια'';

Ειπα απλως οτι η ελλειψη υποστηριξης προτυπου δεν επιφερει καμια τυπικη / νομικη συνεπεια.

Αυτη ομως ειναι η δουλεια ενος προτυπου: Να υπαρχουν κανονες και να μη γινεται το μπαχαλο που βλεπουμε τωρα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Μετα και η εταιρια μαζι με τα film studios θα κανει μήνυση στον καταναλωτη για την ταινια μιας και δεν υπαρχει νομιμος τροπος να εχει καποιος τετοιο αρχειο.. το back up δεν ισχύει σε αυτους..
και μετα μήνυση τα studio στην dune για υποστήριξη πειρατικών αρχείων ταινιων.. :flipout: :flipout:

Δηλαδη δεν εχεις δικαιωμα να εχεις μια ταινια σου και σε δισκακι αλλα και σε σκληρο δισκο; Με αυτη την λογικη τοτε θα πρεπει να απαγορεψουν απο την αγορα τα media players τα ipod και οτι παιζει mp3

Ασχετα βαση νομου δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα γιατι εσυ θα πας με εναν δικηγορο ενω αυτοι θα φερουν ενα πουλμαν, τον ανταγωνισμο δεν τον κοιτανε;

Οπως γραφω ποιο πανω μια χαρα ηταν τα προηγουμενα μηχανακια της απλα εβγαλε νεα για να παρει κομματι απο την πιτα του 3D αλλα οπως βλεπουμε ολοι δεν εχει ριξει καθολου βαρος πανω σε αυτο αντιθετα με τον ανταγωνισμο.