Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

και μάλιστα σε samba !!!
επίσης σε transfer πιάνει 27 ΜΒs, πολύ καλό νούμερο θα έλεγα.

με βλέπω να πηγαίνω σε αυτό τελικά. Έχει ένα ανεμιστήρα, ελπίζω να είναι ήσυχο ή και να απενεργοποιούτε αν δεν υπάρχει δίσκος

Μπράβο !! Ωραία νέα.!!
(Το πρόβλημα είναι με όλους εμάς που έχουμε ενισχυτές παλιότερης γενιάς...πως θα τα καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τους 3D players και να έχουμε HD ήχο . Κανένα καλό hdmi splitter 1.4 έχει πάρει τ'αυτί σας ? )

μέχρι τέλος του μήνα. Νομίζω στα 260/270 ευρώ από τον αντιπρόσωπο

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

ε ναι... είχε μεγάλη ζήτηση...

:furious3: Οταν έχει μεγάλη ζήτηση, δεν αυξάνουμε την τιμή.......Ποιος το κάνει αυτό ? Εδώ Ελλάδα?

καλά, όταν πέσει η ζήτηση τότε το ξανασκέφτομαι

Καλά... αμα κάνεις αλλιώς τη δουλειά σου μη το πολυσκέφτεσαι... χεχε

Δεν μου κάθεται η Dune γενικώς... είναι η τρίτη φορά που μπαίνει μηχανάκι της στη λίστα και όλο κάτι συμβαίνει!

Βασικά βλέπουμε πλέον, τι θα κάνει το 303d με συμβατότητες, εικόνα, κίνηση και HD audio (προσωπικά δε τσιμπάω με τα δίκτυα, browser, gui κτλ )... να περάσουν και 2-3 νέα fw... έτσι ακόμα και στα 200Ε δεν είναι καθόλου άσχημα! Μέχρι την άνοιξη έχει ο θεός...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

:furious3: Οταν έχει μεγάλη ζήτηση, δεν αυξάνουμε την τιμή.......Ποιος το κάνει αυτό ? Εδώ Ελλάδα?

Στο δίπλα φόρουμ το διάβασα. απ'ότι λέει ο άνθρωπος η τιμή αυξήθηκε απο την ίδια την Dune Nικόλα.

Καλά... αμα κάνεις αλλιώς τη δουλειά σου μη το πολυσκέφτεσαι... χεχε

Δεν μου κάθεται η Dune γενικώς... είναι η τρίτη φορά που μπαίνει μηχανάκι της στη λίστα και όλο κάτι συμβαίνει!

Βασικά βλέπουμε πλέον, τι θα κάνει το 303d με συμβατότητες, εικόνα, κίνηση και HD audio (προσωπικά δε τσιμπάω με τα δίκτυα, browser, gui κτλ )... να περάσουν και 2-3 νέα fw... έτσι ακόμα και στα 200Ε δεν είναι καθόλου άσχημα! Μέχρι την άνοιξη έχει ο θεός...
Βασικά τη δουλεία μου την κάνω με αυτά που έχω. Απλά το ntv550 που έχω στο σαλόνι κολλάει κάποιες φορές, είπα να έχω ακόμα ένα και να αφήσω το ntv550 σαν αναπληρωματικό.
Και κοίταγα το base 3d αφού λέει επίσημα για hd audio bitstream.
Εντάξει, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Περιμένω και τη mede8er με το νέο firm.

Βασικά τη δουλεία μου την κάνω με αυτά που έχω. Απλά το ntv550 που έχω στο σαλόνι κολλάει κάποιες φορές, είπα να έχω ακόμα ένα και να αφήσω το ntv550 σαν αναπληρωματικό.
Και κοίταγα το base 3d αφού λέει επίσημα για hd audio bitstream.
Εντάξει, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Περιμένω και τη mede8er με το νέο firm.

Tα ίδια και εδώ... η δουλειά μου γίνεται άνετα προς το παρόν.
εγώ πήρα το med600 για το υπνοδωμάτιο και έχω το oppo93 στο σαλόνι.

αν με το καλό υπάρξει κάτι συνολικά καλό σε λογική τιμή το ξανασυζητάμε... αλλιώς μένουμε και όπως είμαστε... σιγά το βάσανο!

Ηθελα να ξερα γιατί ταλαιπωρείστε και γιατί πάτε να κάνετε τα πειραματόζωα αφού υπάρχει με 200 ευρώ εγγυημένη λύση: τα smart.

αυτό λέω και παραπάνω. άς παίξουν πρώτα και βλέπουμε.

Το smart δεν παίζει 3D. H όλη συζήτηση είναι πάνω σε αυτό.

Last edited: