Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

208 ευρώ έχει και έρχεται στην πόρτα σας από 28/1 από εκεί που ειχα πάρει και το 301 το απλό.

υποθέτω γράφεις για το 303D.
από εκεί που πήρες το 301 έχει μεταφορικά 50 λίρες, τουλάχιστον αυτό βρήκα στο site τους

edit: τώρα είδα ότι γράφει για 10 λίρες μέχρι 1 κιλό.

υποθέτω γράφεις για το 303D.
από εκεί που πήρες το 301 έχει μεταφορικά 50 λίρες, τουλάχιστον αυτό βρήκα στο site τους

edit: τώρα είδα ότι γράφει για 10 λίρες μέχρι 1 κιλό.
Για το 303D σωστά μιλάω . Αν πας στο checkout κοστίζει ακριβως όσο λέω με τα μεταφορικά για Ελλάδα . 10 λίρες ειχα πληρώσει και για το απλό .Ο τύπος ειναι αψογος και στο AVS εχει εξαιρετικές συστάσεις υποστήριξης .

Κάπου σας χάνω.
Ίσως με λιγότερα το αγοράζεις απο εδώ και έχεις και εγγύηση χωρίς προώθηση/αποστολή στο εξωτερικό.
είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει?

μπα, μάλλον θα κάνουμε υπομονή ή θα στραφούμε αλλού, γιατί δεν είμαστε σαν το κοινό της apple που τα καταπίνει όλα (τα τιμολογιακά για να μην παρεξηγηθούν και οι appleάκηδες) αμάσητα...

Απο εδω πόσο παίρνουμε το base 3d ?
τελική και ποτε έχουν παράδοση ?
και επειδή δεν έχω καταλάβει bluray drive πιο θα εχει;
Θέλω κάποια στιγμή να αντικαταστησω το prime 3.0

Εγω περιμενα να βγαλει και τα Smart σε 3D γιατι θα προτιμουσα ενα μικρο να περνει 3.5 δισκο οπως D1 H1 λογω οτι δεν μπορω να στησω δικτυο.

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

μπα, μάλλον θα κάνουμε υπομονή ή θα στραφούμε αλλού, γιατί δεν είμαστε σαν το κοινό της apple που τα καταπίνει όλα (τα τιμολογιακά για να μην παρεξηγηθούν και οι appleάκηδες) αμάσητα...

Αυτο ακριβως θα κανουμε...υπομονη κι οπου το βρουμε πιο φθηνα θα το παρουμε.Πριν λιγες μερες η dune το 303 το ειχε 174-5 καπου εκει,τωρα το πηγε 199!!.Εκτος αν μας κανει καλη τιμη ο αντιπροσωπος εδω μιας και ειμαι σιγουρος οτι μας διαβαζει,180 το εδινε πριν την αυξηση.Νομιζω απο αυριο θα ειναι διαθεσιμα στην αντιπροσωπεια.Τι καταντια ειναι αυτη στην ελλαδα οι μισθοι πεφτουνε και οι τιμες προς τα πανω...και μετα παραπονιουνται μερικοι που κλεινουν τα μαγαζακια τους

Tν αυξηση την εκανε η Dune παιδιά , οχι η ελληνικη αντιπροσωπεία.
Το msrp αλλαξε και στο 303 αλλα και στο base 3d.

Tν αυξηση την εκανε η Dune παιδιά , οχι η ελληνικη αντιπροσωπεία.
Το msrp αλλαξε και στο 303 αλλα και στο base 3d.

Οκ συμφωνουμε και το msrp το ειδαμε αλλα το θεμα ειναι οτι θα σου πει κι ο αντιπροσωπος εδω οτι εγω πουλαω με βαση το msrp ασχετως αν τα χει παραγγειλει και αγορασει τα μηχανηματα προ αυξησης.Τι κολπακια ειναι αυτα απ την dune μετα απο μια βδομαδα αυξηση στο καπακι.Τελος παντων δε χανουμε τιποτα να κανουμε ενα τηλεφωνο να ρωτησουμε αν ανεβηκε κι εδω η τιμη.Εγω πουλησα το 301 σε φιλαρακι μιας και δεν εχω ακομη tv και περιμενα να βγαλει κατι καινουριο η dune οπως λεγανε μετα τις γιορτες για να το αγορασω.Αν ξεκινησαν ετσι..υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες..Τουλαχιστον για μενα που δεν εχω πολλες απαιτησεις απο ενα media player,δικτυακα κ.λ.π

Αν προλάβετε την πρώτη φουρνιά με προπαραγγελια, θα έχετε την μειωμένη αρχική τιμη.
Αν δεν την προλάβετε , θα πληρώσετε με την νεα τιμη.

Οκ συμφωνουμε και το msrp το ειδαμε αλλα το θεμα ειναι οτι θα σου πει κι ο αντιπροσωπος εδω οτι εγω πουλαω με βαση το msrp ασχετως αν τα χει παραγγειλει και αγορασει τα μηχανηματα προ αυξησης.Τι κολπακια ειναι αυτα απ την dune μετα απο μια βδομαδα αυξηση στο καπακι.Τελος παντων δε χανουμε τιποτα να κανουμε ενα τηλεφωνο να ρωτησουμε αν ανεβηκε κι εδω η τιμη.Εγω πουλησα το 301 σε φιλαρακι μιας και δεν εχω ακομη tv και περιμενα να βγαλει κατι καινουριο η dune οπως λεγανε μετα τις γιορτες για να το αγορασω.Αν ξεκινησαν ετσι..υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες..Τουλαχιστον για μενα που δεν εχω πολλες απαιτησεις απο ενα media player,δικτυακα κ.λ.π

msrp= Manufacturer Suggested Retail Price. Δεν είναι και πανάκεια . Δεν υποχρεώνει . Ολοι θα ξεκινήσουν με αυτήν την τιμή (βλέπε hdland.fr) και σε λίγο θα αρχίσουν οι προσφορές....:D

Παιδιά μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ποιά θα είναι όλα τα καινούρια μοντέλα τα οποία θα συμπληρώνουν τη σειρά των players της Dune;
Επίσης θα ήθελα να μου πείτε σε τι θα διαφέρει το Base 3D απο το Max (νομίζω θα βγάλει καινούριο) εκτός απο τον Intel επεξεργαστή του δεύτερου.

Έχω ήδη media player (το WD TV live gen 2) αλλά σκέφτομαι να αγοράσω ένα dune προκειμένου να έχω μόνιμα συνδεδεμένο το live πάνω στην τηλεόραση και το dune στον AVR (...ο AVR μου δεν έχει "κανονικό" passthrough). Eπίσης θέλω καλή αναπαραγωγή μέσω δικτύου καθώς επίσης και hd audio, οπότε θέλω να ξέρω τι μοντέλα θα βγουν αφού δεν μπορώ να τα δώ ακόμα στο site ώστε να συγκρίνω και να αποφασίσω.