Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Αυτες ειναι οι "πρωτες" τιμες.Να δω τι τιμες θα βαλουν οταν παραλαβουν ...

ακριβώς.. καθώς και το τί θα πούνε στους πελάτες που θα προ-παραγγείλουν σε αυτές τις τιμές...

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Πηρα το 303 αλλα δεν ξερω ποτε θα προλαβω να ασχοληθω μαζι του.

Αρκει που το πηρες..περιμενουμε εντυπωσεις φυσικα οταν βρεις χρονο.Στα 180 τελικα?

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Πηρα το 303 αλλα δεν ξερω ποτε θα προλαβω να ασχοληθω μαζι του.
Μεγειες, καλές θεάσεις, αλήθεια μπορείς να δεις αν κάνει pass through hd ήχο ή όντως το πετσοκόψαν...

Δεν εχω AV και πρεπει να το παω σε φιλο και επειδη εχουν φυγει τα πεθερικα μου για Κρητη θα τα καταφερω η στο ρεπο της γυναικας μου η την Κυριακη που δεν δουλευει.

Καλορίζικο και περιμενουμε τις εντυπώσεις σου!
Ειδικα αν παιζει hd audio αφου δεν αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του.

Μιλησα με τον φιλο που τα πηραμε μαζι και εχει ξενερωσει οπως και εγω γιατι hd audio no!

Του εδωσα την τριλογια του αρχοντα την εξτρα εκδοση και εχω κρατησει μονο τον dts hd ηχο και μου ειπε οτι ειναι μουγκο.

Εγω οπως το πηρα το εδωσα, περιμενω να δωσω και το max που μου δινουν ενα φορητο και αλλαζω στρατοπεδο παω σε htpc και αν βαρεθω και το htpc θα παω παλι σε MP

(Δουλεια δεν ειχε ο διαολος φικι φικι τα παιδια του)

Εγω οπως το πηρα το εδωσα, περιμενω να δωσω και το max που μου δινουν ενα φορητο και αλλαζω στρατοπεδο παω σε htpc και αν βαρεθω και το htpc θα παω παλι σε MP

(Δουλεια δεν ειχε ο διαολος φικι φικι τα παιδια του)

μάλλον έχεις άπλετο χρόνο......
Καλά κουράγια....

Μιλησα με τον φιλο που τα πηραμε μαζι και εχει ξενερωσει οπως και εγω γιατι hd audio no!

Του εδωσα την τριλογια του αρχοντα την εξτρα εκδοση και εχω κρατησει μονο τον dts hd ηχο και μου ειπε οτι ειναι μουγκο.

Πως ειναι δυνατον να περασει dts hd απο την στιγμη που ο AV του δεν εχει!

Πηγα σημερα απο κει και το ειδα.

Το Σαββατο θα το εχω παλι το 303

Καλημέρα σε όλους,

Το όνομα μου είναι Δημήτρης Κουσκουλής και αντιπροσωπεύω την Projecting&Sounding Art.
Διαβάζοντας το θέμα για τα Dune θα ήθελα να βάλω ορισμένα πράγματα στην θέση τους για να γνωρίζετε όλοι την πραγματικότητα.
Ξεκινώντας θα ήθελα να επιβεβαιώσω τις τιμές 180€ για το 303D 3D και 260€ για το Base 3D.
Οι τιμές είναι αυτές και παντού στην ελληνική αγορά θα πρέπει να αγοράσετε σύμφωνα με αυτές.
Σαν αντιπρόσωποι κρατήσαμε τις τιμές χαμηλότερα από την MSRP της Dune HD.
Δέν ανακοινώσαμε ποτέ άνοδο των παραπάνω τιμών όπως γράφτηκε...
Κάνουμε μια προσπάθεια σε όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε να δώσουμε στον έλληνα καταναλωτή χαμηλότερες ή ίδιες τιμές σε σχέση με Ευρώπη και Αμερική....
Το παράδοξο όμως είναι ότι οι περισσότεροι έλληνες καταναλωτές συνεχίζουν να αγοράζουν από καταστήματα ιντερνέτ της Ευρώπης (και σε ποιό ακριβές τιμές) .....χωρίς να στηρίζουν την ελληνική αγορά το οποίο τώρα το έχει ανάγκη όσο ποτέ...
Πώς οι Έλληνες αντιπρόσωποι θα ζητήσουν καλύτερη τιμή από τις εταιρίες όταν δεν μπορούν να αγοράσουν την απαιτούμενη ποσότητα?
Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να αναλογιστούμε όλοι τις εύθηνες μας και να αγοράζουμε από την ελληνική αγορά (πάντα στις σωστές τιμές) ώστε να μπορούμε να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές?
Να επισημάνω κλείνοντας, το θέμα του service, που είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τοπικά η εξυπηρέτηση είναι άμεση..
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και θα βρίσκομαι στην διάθεση σας τηλεφωνικά για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνηση.

Kε Κουσκουλή νομίζω οτι η παρέμβαση σας είναι πολύ σημαντική και σας ευχαριστούμε.
Ειναι σημαντικο να αναφέρετε οτι οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες , οπως και η ποιοτητα του service σας αναφέρετε στο τέλος (την εχω χρειαστεί μια φορά για ενα dune H1 και παρέλαβα πολυ γρήγορα είναι αλήθεια).
Τα νεα Dune ποτε τα παραλαμβάνετε τελικά;
Να είστε βέβαιος πως οσο η παρουσία σας είναι ενεργή σε τοπικά φόρουμ/κοινότητες σε θέματα ενημέρωσης και υποστήριξης , οι πωλήσεις των προιοντων σας σίγουρα δεν θα βρουν καθοδική πορεία.
Ευχομαι ανάλογη συνέχεια και συνέπεια τόσο στην παρουσία σας στο φόρουμ , όσο και στις πωλήσεις των προιοντων σας -bye-

Last edited: