Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση είναι ιδιαίτερά ενθαρρυντικό που κάποιος υπεύθυνος ασχολήθηκε με το θέμα.
Επίσης έχετε δίκιο, όσον αφορά την αγορά απο Ελλάδα, εφόσον δεν προκύπτει αξιόλογη διαφορά (στη περίπτωσή μας είναι και συμφέρουσα μάλλον!)

Αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι αυτό που λέτε για την ανακοίνωση ανόδου των τιμών.

Στο δίπλα forum διαβάζω ότι η επόμενη παραλαβή του Base 3D θα είναι 299Ε. Εσείς ο ίδιος το ανακοινώσατε (αν δεν υπάρχει βέβαια συνωνυμία)
Εδώ το post για του λόγου το αληθές.

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα,

Λίγα κομάτια υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα απο το Base 3D και 303D 3D.
Επίσης να ενημερώσω ότι στην επόμενη εισαγωγή η τιμή θα ανέβει στα 299 για το Base 3D.
Ήδη η Dune HD ανακοίνωσε την αύξηση τιμής ...http://dune-hd.com/eng/products/full_hd_media_players/37

Με εκτίμηση

Δημήτρης

Τι ισχύει?

Επίσης αν έχετε παραλάβει και δοκιμάσει το 303D παρακαλώ ενημερώστε μας αν αποκωδικοποιεί όλα τα ΗD audio formats. Eνδιαφέρομαι και προσωπικά, αλλά πιστεύω και άλλα μέλη.

ευχαριστώ για την όποια απάντηση.

Last edited:
Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Καλησπέρα και πάλι,

Σας ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας σχόλια και τις παρατηρήσεις.

Σχετικά με την άνοδο τιμής να ενημερώσω ότι οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες.

Λόγω του ότι οι προπαραγγελίες ήταν αρκετές εξασφαλίσαμε σταθεροποίηση των τιμών και για την επόμενη εισαγωγή μας.

Σχετικά με το post δεν είχα προλάβει να ενημερώσω λόγω φόρτου εργασίας.

Η παραλαβή των Dune αναμένεται Παρασκευή ή Δευτέρα (θέμα μεταφορικής).

Αμέσως όταν έρθουν θα κάνω προσωπικά τα test και θα ενημερώσω σχετικά με τους HD ήχους για το 303 3D.

Για οτιδήποτε θα βρίσκομαι στην διαθεσή σας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Καλησπέρα και πάλι,

Σας ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας σχόλια και τις παρατηρήσεις.

Σχετικά με την άνοδο τιμής να ενημερώσω ότι οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες.

Λόγω του ότι οι προπαραγγελίες ήταν αρκετές εξασφαλίσαμε σταθεροποίηση των τιμών και για την επόμενη εισαγωγή μας.

Σχετικά με το post δεν είχα προλάβει να ενημερώσω λόγω φόρτου εργασίας.

Η παραλαβή των Dune αναμένεται Παρασκευή ή Δευτέρα (θέμα μεταφορικής).

Αμέσως όταν έρθουν θα κάνω προσωπικά τα test και θα ενημερώσω σχετικά με τους HD ήχους για το 303 3D.

Για οτιδήποτε θα βρίσκομαι στην διαθεσή σας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης

κ. Δημήτρη μην ξεχάσετε να μας πάρετε άμεσα τηλέφωνο ΑΜΕΣΩΣ όσους έχουμε κάνει προ παραγγελία -bye-

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ συνήθως από το εξωτερικό ψωνίζω αλλά η τιμή είναι πολύ καλή και δεν αξίζει κανείς να το παραγγείλει από έξω.

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Aντε με το καλο να ερθει το 303D και αν οντως κανει passthrough hd ηχο, τοτε θα το αγορασω και εγω.Ευχαριστουμε για την ενημερωση και καλες πωλησεις,γιατι εφοσον η τιμη ειναι η ιδια με το εξωτερικο δεν νομιζω καποιος να το παραγγειλει απο εξω. -bye-

Αν όντως κάνει bitstream hd audio τότε θα το αγοράσω και εγώ. Φτάνει να μην έχει πρόβλημα με audio drops.

Επειδη στο MAX ειχα μεσα εναν WD black 2TB και θα τον κρατησω για back up και ετσι θα χρειαστω να παρω εναν εξωτερικο γιατι δεν μπορω να παιξω με δικτυο μπορει να σηκωσει 3TB? τι να παρω;

μου φαίνεται ότι αν τελικά κάνει HD bitstream, θα πρέπει να κάνουμε group buy... -bye-

Εάν δεν έχει προβλήματα με τον HD ήχο αλλά και την υποστήριξη αναπαραγωγής μέσω δικτύου τότε θα το πάρω κι εγώ.

Τώρα όσον αφορά τις τιμές...κάτω από τέτοιες οικονομικές συνθήκες στις οποίες κινείται όλη η αγορά είτε αφορά τους εμπόρους ή τους καταναλωτές η αμοιβαία συννενόηση μεταξύ τους, μπορεί να διατηρήσει τις τιμές χαμηλά, να διατηρήσει την ρευστότητα και να κατοχυρώσει τις πωλήσεις.Μόνο έτσι θα πάψουν ωρισμένοι να αγοράζουν από το εξωτερικό.
Power buys μπορούν να συμβάλλουν σ'αυτό.....

Το παράδοξο όμως είναι ότι οι περισσότεροι έλληνες καταναλωτές συνεχίζουν να αγοράζουν από καταστήματα ιντερνέτ της Ευρώπης (και σε ποιό ακριβές τιμές) .....χωρίς να στηρίζουν την ελληνική αγορά το οποίο τώρα το έχει ανάγκη όσο ποτέ...

Ευχαριστουμε για την παρεμβαση χρειαζοτανε.Ας μη μιλησουμε για παραδοξα γιατι εχουνε δει τοσα πολλα τα ματακια μας εδω στην ελλαδα που θα ψωνιζαμε κι απ τον ΑΡΗ αν γινοτανε!Πιστευω ο καθενας απο εμας εχει κι απο ενα παραδειγμα να μας πει.Εγω προσωπικα εχω ψωνισει
(καλαμια ψαρεματος)απο αγγλια στη μιση τιμη απο 480,00 σε ελληνικα μαγαζια με τιμη αγγλιας 250ευρω με 60ευρω μεταφορικα δια τρια ατομα που ειμασταν βγηκε τελικη τιμη 270,00.Και η απαντηση του ελληνα οταν του ειπα να ριξει την τιμη να τα παρω απο αυτον δινοντας του στοιχεια να δει ποσο πουλιουνται εξω ηταν:δε γινεται γιατι δεν τον συμφερει..ειναι και τα μεταφορικα..και να προσεχω απο που ψωνιζω γιατι μπορει να ειναι "μαιμου" κ.λ.π,ουτε 10 ευρω δεν κατεβαινε την τιμη!Τωρα οποιος ψωνιζει εις γνωσιν του πιο ακριβα απ εξω μπορει να του περισευουνε..Οσο μας στηριζετε εσεις θα σας στηριζουμε κι εμεις,εγω ψωνισα μια φορα απο εσας και θα το ξανακανω οσο παραμενετε σταθεροι σε οτι γραφετε πιο πανω.Απλα πρεπει να καταλαβει η αγορα οτι δεν ειμαστε προβατα και πλεον με αυτη την κατασταση των οικονομικων μας δεν μας παιρνει και να γινουμε!Περιμενουμε εντυπωσεις απ τα μηχανηματα:a0210:

Στην σελιδα του κατασκευαστη γραφει για δυο Sigma 8672/8673 ποιο τελικα θα εχει και ποιες ειναι οι διαφορες τους;

Στην σελιδα του κατασκευαστη γραφει για δυο Sigma 8672/8673 ποιο τελικα θα εχει και ποιες ειναι οι διαφορες τους;

http://www.sigmadesigns.com/uploads/documents/smp8670_br.pdf

Σύμφωνα με το παραπάνω... "8673: Non-Rovi ACP Version" και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! :-p

Αυτο εχει οπως μου ειπαν 8672a30

Πειτε γνωμες για εξωτερικο 3TB

Απο την στιγμη που θα ειναι εξωτερικος, λογικα ολοι θα παιζουν ...
Σκεψου αν μπορεσεις και καποιο οικονομικο nas...

Για να παω σε NAS δεν θα πρεπει το ρουτερ να το εχω εδω πανω στο σπιτι μου; Αν ναι δεν μπορω γιατι ειναι κατω στον πεθερο μου και εγω περνω ασυρματα.

Για να παω σε NAS δεν θα πρεπει το ρουτερ να το εχω εδω πανω στο σπιτι μου; Αν ναι δεν μπορω γιατι ειναι κατω στον πεθερο μου και εγω περνω ασυρματα.

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι συνδεδεμένος με ρούτερ για να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα ενός NAS server....