Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Ηταν να βγαλει και το 403D που ειναι σαν το 303 αλλα περνει 3.5 δισκο μεσα. Θα το βγαλει αργοτερα η δεν θα το βγαλει καθολου;

Τελικα το 303 εχει wifi η οχι; Γιατι σε αλλες φωτο δειχνει κεραια και σε αλλες οχι!

και κάτι ακόμα..όταν παίζει ταινία 3d sbs υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους sub ή χρειάζεται το σπαστικό με την επεξεργασία και ενσωμάτωση;(είναι απαράδεκτο να το υποστηρίζουν πολύ πιο παλιά μοντέλα άλλων εταιρειών)

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Αυτο που πηρα εγω εχει wifi θα το εχω αυριο στις μια το μεσημερι.
Εννοεις αυτο που χες παρει απο εξωτερικό;

Οχι αυτο δεν ηρθε καθολου στα χερια μου γιατι απο την μια κολλησα στο οτι ισως δεν περνει hd ηχο και απο την αλλη θελησε να παρει και ο αδερφος του παιδιου που θα επερνα και το δικο μου και ετσι αντι αν το παρω εγω το εδωσε στον αδερφο του.

Αυτο που πηρα εγω εχει wifi θα το εχω αυριο στις μια το μεσημερι.
Ας ειναι και στις δυο...δεν πειραζει,οποτε στις τρεις ανεβασε ενα review (με φωτογραφιες παρακαλω) απο καμμια τριανταρια διαφορετικα αρχεια που θα εχεις δοκιμασει :flipout::flipout: -bye-

Υ.Γ Αντε και μονο ενα 3D.iso με truehd μεσω nfs μου κανει...

Υ.Γ2 Ξερω οτι δεν "παιζεις" δικτυακα,πλακα κανω.Αλλωστε εχουμε και τον πρακτορα "000" για αυτη την δουλεια (nektar) :grinning-smiley-043

Last edited:
Λιγο δυσκολο γιατι δεν εχω καν κουτι για να βαλω τον δισκο που μου εμεινε απο το max και δεν εχω av για να δω αν περναει hd ηχο.

Λιγο δυσκολο γιατι δεν εχω καν κουτι για να βαλω τον δισκο που μου εμεινε απο το max και δεν εχω av για να δω αν περναει hd ηχο.
Αρχιζω να πιστευω ότι δεν εχεις καν TV / προβολέα....:p :p :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Δίπλα μου μένεις, περνάω το παίρνω, το δοκιμάζω και μέσα στην ώρα το έχεις πίσω...

Οχι τηλεοραση εχω την 50GT30 και av ειχα τον 1910 αλλα τον εδωσα για να παρω 3D και ακομα περνω.

Απο τοτε που εκανα τα παιδια αυτες οι τσεπες μου λες και ειναι τρυπιες.

Λοιπον το πηρα!

Το κουτι εχει....

Το 303D
Την κεραια για το wifi
Το τροφοδοτικο 12V 1.5A μαζι με 4 ανταπτορακια για διαφορετικες μπριζες
Το τηλεκοντρολ που ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που ειχα στο MAX με φωσφοριζε πληκτρα
Καλωδιο HDMI
Καλωδιο USB 3.0
Καλωδιο Ethernet
Καλωδιο απο καρφι σε 3 RCA

Εχει και ενα καλωδιο δεκτη για υπερυθρες και στην αρχη νομιζα οτι δεν εχει πανω στο κουτι ματι και πρεπει να βαλεις αυτη την βλακια!
Τωρα για ποιο λογο εχει και εξτρα δεκτη δεν μπορω να το καταλαβω;

Η γνωμη μου με την πρωτη ματια πριν το συνδεσω; Τι ειναι αυτο βρε παιδια Egreat πηρα σκετη αντιγραφη ειναι παλι καλα που εδωσα το MAX 280 ευρω και πηρα αυτο 120 αλλιως θα βαρουσα το κεφαλι μου σε καμια γωνια!

Παμε τις φωτο τηςπρωτης ματιας και μετα οταν κοιμησω τον μικρο θα βγαλω και απο το μενου.

Last edited:
Μη το γλωσσοτρώς ρε γκρινιάρη! :flipout:

ταχέως τεστ για τα HD Audio! :grandpa:

(δεν φαίνονται η 1η και η 4η φωτό)

Το ξερω για την φωτο βλακεια του site που τις ανεβασα παντως ειναι το κουτι στην φωρο που το εβαλα ενα ποστ ποιο κατω.

Ντεν εκω AV καρντια μου πουλησα τον 1910 για να παρω 3D και μου τα εφαγαν ο Κωνσταντινος και η Εμμανουελα (τα παιδια μου)

Για να παω σε NAS δεν θα πρεπει το ρουτερ να το εχω εδω πανω στο σπιτι μου; Αν ναι δεν μπορω γιατι ειναι κατω στον πεθερο μου και εγω περνω ασυρματα.

http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS213air&lang=enu
Και με οποιοδήποτε nas με wifi usb dongle γίνεται.. Απλα αυτό μπορει να γινει και wifi repeater για να εχεις καλύτερη κάλυψη στο wifi.

Εχω ευχαριστα (ισως) στην εξοδο ηχου γραφει Bitstream σε λιγο εχει και βιντεο στο γιουτιουμπι

MadPax αν εχεις χρονο αυριο Κυριακη πες μου να ερθω να τεσταρουμε την τοστιερα που πηρα.

Δεν μπορω να ανεβασω το βιντεο θελει κλωτσιες του γιουτιουμπι.

Σας εχω ευχαριστω νεα για Dune παιζει μια χαρα εξωτερικους υποτιτλους σε folder και iso ακομα και σε 3D χωρις να θελεις να τους περασεις απο 3D-Subtitler κλπ οπως ειναι srt αρκει να εχει το ιδιο ονομα με την ταινια Titanic 3D.iso Titanic 3D.srt

Dune θελω ποσοστα!