Λιγο δυσκολο εχει φυγει Ταϊβαν ταξιδι επαγγελματικο και θα ερθει σε 12-15 μερες.
Νικο ειναι ποιο ευκολο να ερθεις εσυ απο δω γιατι δεν μπορω να αφησω και τα δυο μωρα στον πεθερο μου γιατι η πεθερα μου ειναι στον κοσμο της*
*Ant1 Τουρκια
Νομίζω η πρώτη παρουσίαση του 303
http://www.nikktech.com/main/articl...tv-303d-universal-fullhd-network-media-player
Γράφει και κάτι άλλα κουλά οπως οτι "δεν παιζει bd.iso" κατι που δεν ισχύει.
Υπάρχει κάποιο γενικότερο θεμα με τους 3D υπότιτλους;Φοβαμαι τους υποτιτλους που δεν τους δειχνει 3D οτι εχει να κανει με το full menu
κάποιος να έχει πάρει είτε το 303d είτε το base 3d και να μας πει πως τα πάνε με HD audio;
διαβάζω για HD audio drops σε mkv αλλά ειδικότερα σε ISO & BR δομή λόγω πολλών m2ts.
και για την εικόνα; είναι όντως χάλια όπως ειπώθηκε παραπάνω;
Αν δεν εχει παραλαβει ακόμα τί να τσεκάρει;Ελα ντε... είχε πει και ο εκπρόσωπος ότι θα το τσεκάρει άμεσα και θα ενημερώσει...
Αν δεν εχει παραλαβει ακόμα τί να τσεκάρει;
Καλημέρα σε όλους,
Μόλις έφτασαν τα Dune HD, η έκδοση του 303D 3D είναι μέ ασύρματο δίκτυο .....
Σε λίγο θα δοκιμαστούν και θα ενημερώσω για HD ήχους κλπ......
Με εκτίμηση
Δημήτρης
Υπάρχει κάποιο γενικότερο θεμα με τους 3D υπότιτλους;
Δλδ τους διαχειριζεται διαφορετικά / υπάρχει περιπτωση να παίζει την ταινία κανονικά και τους υπότιτλους σε 2D;
Μιλάω πάντα για BD 3D και τους inbuild υπότιτλους σε αυτο.
Οταν βαλεις ενα iso να παιξει σου βγαζει μια λιστα οπως το lite που ειχα στο MAX και το πρωτο ειναι η ταινια και το επιλεγεις για να παιξει. Δεν σου εχει καπου να κανεις επιλογη υποτιτλων αλλα μονο οταν εχει ξεκινησει η ταινια αν πατησεις το subtitle στο remote τοτε σου βγαζει την λιστα με τους υποτιτλους και τους εσωτερικους και τους εξωτερικους.
Το ιδιο και για τον ηχο πρεπει να πατησεις το audio στο remote για να δεις την λιστα με τους ηχους.
Εχω βαλει 7 ταινιες το 3D ειναι μια χαρα αλλα οι υποτιτλοι ειναι 2D
Μια ακόμη βασικη ερωτηση στην οποία δεν βλέπω απαντηση στα φορα εξω ειναι αν σε 3D iso οι ενσωματωμένοι υποτιτλοι παίζουν κανονικά σε 3D ή σε 2D.Καλημέρα σε όλους,
Μόλις έφτασαν τα Dune HD, η έκδοση του 303D 3D είναι μέ ασύρματο δίκτυο .....
Σε λίγο θα δοκιμαστούν και θα ενημερώσω για HD ήχους κλπ......
Με εκτίμηση
Δημήτρης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.