Παρέλαβα και δοκιμασα για κανα μισάωρο.
Εχουμε τα ακόλουθα.
1)Οι 3d υπότιτλοι εμφανίζονται σαν 2d (μου το ειπε ο spcav που παρέλαβε και αυτός).
2)Η αναπαραγωγη απο το δίκτυο ειναι καλύτερη.Εβαλα το terminator salvation σε κατι σκηνες με πολυ μεγάλο bitrate, και εκει που η προηγουμενη γενιά κολλούσε ελαφρα σε κατι peaks, το base 3d προχωρησε χωρις το παραμικρό.
3)dts-hd audio dropouts υπάρχουν , αλλα απο οτι κατάλαβα οχι σε όλες τις ταινιες.Ειχα διαβασει για το battleship και μου το εμφανισε σχεδον αμέσως.Σε αλλες dts - ma που εβαλα για κανα 5λεπτο , επαιξαν κανονικά.
4)Προσπάθησα να βρω workaround μεσω pcm αφου εκει δεν εχει dropouts.Δυστυχως το decoding το κάνει σε stereo.Εκανα το τρικ ομως να δηλώσω οτι θελω εξοδο απο spdif (no hd audio) και βγηκε ηχος απο την hdmi dts core 5.1 χωρις dropouts.Κατι ειναι και αυτο μεχρι να βρεθεί η λύση
5)Δεν ειδα θεματα με Dolby TrueHd
6)H ανταπόκριση στα μενου ειναι μισο κλικ κατω απο αυτη της προηγουμενης γενιάς.Αρα υπάρχει ακόμα χώρος για βελτίωση.
7)Σε ενα Α-Β συγκριτικο με το smart B1 , η εικονα ηταν ολοιδια και οπως πάντα κορυφαία για media player.
8)Η κινηση κλειδωσε κανονικά σε 23.976 χωρίς θέματα.Διαβάζω οτι εχει θεματακι με ισα εχουν καθαρο 24p αλλα δεν ειχα τετοιο στην συλλογη μου και ειναι πολυ σπάνια έτσι και αλλιώς.
Νομίζω οτι για πρώτο fw ειναι πάρα πολυ καλά.
Το ολο τρίκ ειναι με τα audio dropouts το οποιο οφείλεται στην sigma και οχι στην Dune.Αυτο ειναι το μονο θεμα που θα λυθεί πιο δύσκολα.
Απο την στιγμη που παιζει κανονικά 3d , θεωρώ οτι συντομά θα λυθεί το θέμα και με τους (μη) 3d υπότιτλους.
Αυτά τα ολίγα!
ΥΓ.Φίλε kyrilot, σε ποιο patch αναφέρεσαι?Μπορείς να δωσεις λίνκ?Ειναι patch για pcm decoding?