Δεν κατάλαβες, ζητάνε link για download για το ISO!Στείλε τους κανα δύο να τα δουν.....
Για γέλια αλλα κι ένας ωραίος τρόπος να το παίξουν τρελοί και να "μην μπορούν ν ασχοληθούν αφού δεν έχουν τα δεδομένα"....Στειλτους πρόσκληση από tracker. Χαχα
Για γέλια αλλα κι ένας ωραίος τρόπος να το παίξουν τρελοί και να "μην μπορούν ν ασχοληθούν αφού δεν έχουν τα δεδομένα"....
Kανε ενα 3D.iso σποτακι με το avatar μου και σε υποτιτλους γραψε "Are you serious ?"Δεν κατάλαβες, ζητάνε link για download για το ISO!
Δεν παίζονται...
DuneSupport 2013-02-11 10:45:55
Hello! Thank you for report. We will try to solve this problem.
Από response time καλα πανε....
Να δουμε και στην ουσια....
Και καλα σε καναμεΑυτό είναι καλό!! Εμένα στην xtreamer που έκανα post το γεγονός ότι το mede8ter έλυσε το θέμα της κίνησης στα 23.976 σε πρόσφατο firmware μεταφέρανε το post μου σε locked thread.....![]()
Αν εννοεις πως θα δεις το PC, εμενα δουλεψε μονο με απευθειας "'shortcuts'' (στο sources, pop button -> create new favorite / shortcut (δεν θυμαμαι πως το λεει)) και βαζοντας στο ''server'' την IP (και οχι το όνομα) του μηχανηματος (εχω παντου static).Για δώστε κανένα link με οδηγίες για smb sharing με windows7 64-bit γιατί δεν τα έχω καταφέρει ακόμη.
Ευχαριστώ.
Προτείνω όσοι είναι κάτοχοι να στείλουμε support tickets με τα προβλήματα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το να έχει στείλει μόνο ένας. Ίσως το δουν πιο σοβαρά.
Ο αντιπρόσωπος πάντως είναι αισιόδοξος για την διόρθωση των προβλημάτων. Για να δούμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.