Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Εμενα αυτο που μου την σπαει με τα dune ειναι οτι δεν υπαρχει ενα επισημο forum η blog που να διαβαζεις σε ποια προβληματα πανω δουλεουν και ποτε θα τα φτιαξουν. Ολα απο ραδιο αρβυλα τα μαθενουμε

Last edited:
Popcorn και dune θα επρεπε να συγχωνευτουν και να φτιαξουν επιτελους ενα σταθερο και bug free mp (βλ. dune prime 3) με καλαισθητο μενου, που να παρεχει ευκολιες (κατεβασμα υποτιτλων απο ιντερνετ, NMJ, second screen navigation κτλ) (βλ. Popcorn A300/400).

Στο τικετ που άνοιξα στο support της Dune μου απάντησαν για το μεν bitstream ότι το ξέρουν και το δουλεύουν για τους δε 3d subs να τους στείλω λέει το ISO (btw τους είχα πει ότι το κάνει σε όλα)

LoL

Στειλτους πρόσκληση από tracker. Χαχα
Για γέλια αλλα κι ένας ωραίος τρόπος να το παίξουν τρελοί και να "μην μπορούν ν ασχοληθούν αφού δεν έχουν τα δεδομένα"....

Για γέλια αλλα κι ένας ωραίος τρόπος να το παίξουν τρελοί και να "μην μπορούν ν ασχοληθούν αφού δεν έχουν τα δεδομένα"....

Πες τους να το κάνουν στο δικό τους iso :flipout:

Να παρουν μια ταινια 3D να την κανουν iso και να την δουν.

Μου θυμιζει το ανεκδοτο με το χαρτι υγειας " αυτος ειναι ο ποπος μου αυτη ειναι η χεστρα μου θα μου δωσετε το χαρτι υγειας τωρα;"

Τεσπα, τους εστειλα screenshot κλπ....να δουμε αν θα ασχοληθουν.....

DuneSupport 2013-02-11 10:45:55

Hello! Thank you for report. We will try to solve this problem.

Από response time καλα πανε....

Να δουμε και στην ουσια....

DuneSupport 2013-02-11 10:45:55

Hello! Thank you for report. We will try to solve this problem.

Από response time καλα πανε....

Να δουμε και στην ουσια....

Αυτό είναι καλό!! Εμένα στην xtreamer που έκανα post το γεγονός ότι το mede8ter έλυσε το θέμα της κίνησης στα 23.976 σε πρόσφατο firmware μεταφέρανε το post μου σε locked thread..... :flipout:

Αυτό είναι καλό!! Εμένα στην xtreamer που έκανα post το γεγονός ότι το mede8ter έλυσε το θέμα της κίνησης στα 23.976 σε πρόσφατο firmware μεταφέρανε το post μου σε locked thread..... :flipout:
Και καλα σε καναμε :flipout:....αφου ασχολεισαι ακομα με την xtreamer (ο ορισμος του καραγκιοζη).

Παρέλαβα κι εγώ από αντιπρόσωπο στα 260
Θα κάνω τις δοκιμές μου και θα επανέλθω, μήπως βρω τίποτα άλλο από τα γνωστά προβλήματα.

Θα προσπαθήσω να συγκρίνω και εικόνα με το Dune h1.

Προτείνω όσοι είναι κάτοχοι να στείλουμε support tickets με τα προβλήματα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το να έχει στείλει μόνο ένας. Ίσως το δουν πιο σοβαρά.

Ο αντιπρόσωπος πάντως είναι αισιόδοξος για την διόρθωση των προβλημάτων. Για να δούμε...

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Για δώστε κανένα link με οδηγίες για smb sharing με windows7 64-bit γιατί δεν τα έχω καταφέρει ακόμη.

Ευχαριστώ.
Αν εννοεις πως θα δεις το PC, εμενα δουλεψε μονο με απευθειας "'shortcuts'' (στο sources, pop button -> create new favorite / shortcut (δεν θυμαμαι πως το λεει)) και βαζοντας στο ''server'' την IP (και οχι το όνομα) του μηχανηματος (εχω παντου static).

Αυτό στον ενα εκ των 2 server που εχω.

Τον αλλον απλως αρνείται να τον δει (το βλεπει δλδ στο browsing αλλα παντα κενό - οτι δλδ κανε και στον 1ο - μονο που εκει με το ''shortcut / favorite'' δουλευει - στον 2ο, όχι).

Last edited:
Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Προτείνω όσοι είναι κάτοχοι να στείλουμε support tickets με τα προβλήματα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το να έχει στείλει μόνο ένας. Ίσως το δουν πιο σοβαρά.

Σαφως!

Ειδικα δε απο τη στιγμη που το ''κοινο'' ειναι λιγα ''τραλαλα'' (aka δεν ειχε παρει χαμπαρι το προβλημα με τους subs).

Δεν χρειαζεται καν s/n κλπ. Ο οποιοσδηποτε (μονο με το email του) μπορει να ανοιξει ticket.

Αν καθόμαστε και περιμενουμε να γινουν όλα μόνα τους.....

Ο αντιπρόσωπος πάντως είναι αισιόδοξος για την διόρθωση των προβλημάτων. Για να δούμε...

Μακαρι η αισιοδοξία του στηρίζεται σε κατι που ξέρει αυτός και εμείς όχι....