Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)
Έχεις homegroup?
Στο shortcut τι βάζεις username/pass?
Στο PC έχω κάνει share προς everyone. Δοκίμασα και με username/pass αλλά τίποτα...
Με static δουλεύω κι εγώ.
Μου έχει σπάσει τα νεύρα αν και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα καθώς παίζω από το internal drive. Αλλά για καμιά ματρόσκα μέσω wireless δεν θα με χάλαγε...
Μόλις είδα 3D για το θέμα των υπότιτλων. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις ξαναδεί 3D από άλλο μέσο δεν καταλαβαίνεις ότι οι υπότιτλοι είναι 2D.
Εμένα πάντως δεν με χάλασε όσο περίμενα. Για τα υπόλοιπα θα επανέλθω γιατί η καταγραφή συνεχίζεται. lol
Αν εννοεις πως θα δεις το PC, εμενα δουλεψε μονο με απευθειας "'shortcuts'' (στο sources, pop button -> create new favorite / shortcut (δεν θυμαμαι πως το λεει)) και βαζοντας στο ''server'' την IP (και οχι το όνομα) του μηχανηματος (εχω παντου static).
Αυτό στον ενα εκ των 2 server που εχω.
Τον αλλον απλως αρνείται να τον δει (το βλεπει δλδ στο browsing αλλα παντα κενό - οτι δλδ κανε και στον 1ο - μονο που εκει με το ''shortcut / favorite'' δουλευει - στον 2ο, όχι).
Έχεις homegroup?
Στο shortcut τι βάζεις username/pass?
Στο PC έχω κάνει share προς everyone. Δοκίμασα και με username/pass αλλά τίποτα...
Με static δουλεύω κι εγώ.
Μου έχει σπάσει τα νεύρα αν και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα καθώς παίζω από το internal drive. Αλλά για καμιά ματρόσκα μέσω wireless δεν θα με χάλαγε...
Μόλις είδα 3D για το θέμα των υπότιτλων. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις ξαναδεί 3D από άλλο μέσο δεν καταλαβαίνεις ότι οι υπότιτλοι είναι 2D.
Εμένα πάντως δεν με χάλασε όσο περίμενα. Για τα υπόλοιπα θα επανέλθω γιατί η καταγραφή συνεχίζεται. lol