Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Να ξέρετε ότι τέτοια reviews μόνο καλό μπορούν να κάνουν.

Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν αναφέρουν το πρόβλημα των 2D υποτίτλων ίσως λόγο γλώσσας δεν χρησιμοποιούν υπότιτλους (ή από γκαβομάρα).
Γι αυτό, στείλτε support tickets οι κάτοχοι. Μην περιμένετε από 1-2 άτομα να λυθούν τα προβλήματα.

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

απ`οτι βλεπω firmware update δεν εχει βγαλει ακομη.
πιστευω οτι θα διορθωθουν αμεσα τα περισσοτερα θεματακια που εχει το player.
αλλωστε η dune,δεν ειχε προβληματα στο παρελθον.
κατασκευαστικα παντως εμενα με ψαρωνει η εμφανιση του.
μεγαλο αβανταζ στα + του απο το 400,η οθονη του που ειναι πολυ χρησιμη.

Άμα θες να ανοίξεις disco μια χαρά είναι η οθόνη. Βάλε και μια discoμπάλα για φωτιστικό και είσαι έτοιμος.
Τουλάχιστον απαράδεκτη ο οθόνη. Απαράδεκτο χρώμα και στα 3 μέτρα δεν βλέπεις τι γράφει από τη θολούρα.
Και φυσικά θα έπρεπε να έχει επιλογή να σβήνει. Αν είναι δυνατόν...

Re: Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Άμα θες να ανοίξεις disco μια χαρά είναι η οθόνη. Βάλε και μια discoμπάλα για φωτιστικό και είσαι έτοιμος.
Τουλάχιστον απαράδεκτη ο οθόνη. Απαράδεκτο χρώμα και στα 3 μέτρα δεν βλέπεις τι γράφει από τη θολούρα.
Και φυσικά θα έπρεπε να έχει επιλογή να σβήνει. Αν είναι δυνατόν...

ελα ρε..!!
τοσο χαλια..?
δεν βολευει π.χ για browse στα αρχεια σου?
ποσες γραμμες εχει το display?

Μία γραμμή έχει. Πόσες ήθελες?

Εμένα με ενοχλεί αφάνταστα κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής. Αν είχε άλλο χρώμα ίσως να ήταν καλύτερα.

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Εμένα με ενοχλεί αφάνταστα κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής. Αν είχε άλλο χρώμα ίσως να ήταν καλύτερα.

χμμ...τωρα εξηγειται γιατι κραταει τιμη ακομα το D1...

Οσον αφορα το display, εχει πλακα γιατι στο site / φωτο ειναι ενα ωραιο ματ μπλε χρωμα (σαν του Pioneer) που δεν θα σε χαλαγε και να εμενε ανοικτο.

Ελα ομως που στην πραγματικότητα ειναι το φτηνιαρικο μπλε / πρασινο τιγκα στο brightness που βγαζει ματι.....

.....

Ναι, τα 40 Ευρω ειναι το προβλημα μας, οχι τα χαλια στον ηχο, 3D κλπ.....
Eγω ακομα δεν καταλαβα, γιατι πρεπει να δωσω 80 ευρο παραπανω, για να παρω το base απο το 303D που ειναι και πιο βολικο σε μεγεθος...

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Eγω ακομα δεν καταλαβα, γιατι πρεπει να δωσω 80 ευρο παραπανω, για να παρω το base απο το 303D που ειναι και πιο βολικο σε μεγεθος...

Εξαρτάται που έχεις τις ταινίες σου.
Εγώ τις έχω σε 3,5 δίσκους και έτσι βλέπω ταινίες. Δεν χρησιμοποιώ καθόλου δίκτυο. Ούτε USB.
Διαφορετικά το 303D θα έπαιρνα κι εγώ.

Edit. Τώρα δεν θα έπαιρνα βέβαια κανένα από τα δύο :flipout:

Εξαρτάται που έχεις τις ταινίες σου.
Εγώ τις έχω σε 3,5 δίσκους και έτσι βλέπω ταινίες. Δεν χρησιμοποιώ καθόλου δίκτυο. Ούτε USB.
Διαφορετικά το 303D θα έπαιρνα κι εγώ.

Edit. Τώρα δεν θα έπαιρνα βέβαια κανένα από τα δύο :flipout:

Αν δεν αγοραζα win8 για τα pc μου και πλεον δεν παιζει ουτε το tmt ,ουτε pdvd στις εκδοσεις χωρις cinavia,μαλλον δεν θα ψαχνομουν για αλλο mp, ειμαι υπερευχαριστημενος με αυτα που εχω...

Αν δεν αγοραζα win8 για τα pc μου και πλεον δεν παιζει ουτε το tmt ,ουτε pdvd στις εκδοσεις χωρις cinavia....
OT αλλα το χα απορία:

Το TMT 5....144/146 δεν παιζει σε W8;

Εχεις δοκιμασει;

OT αλλα το χα απορία:

Το TMT 5....144/146 δεν παιζει σε W8;

Εχεις δοκιμασει;
Ειχα δοκιμασει 2-3 εκδοσεις απο tmt3,5 και pdvd 11,12 και δεν μου δουλεψε καμμια σωστα.Δεν θυμαμαι 100% ,για την .144,αλλα την .146 νομιζω την δοκιμασα πρωτη-πρωτη..
Μια λυση ειναι να κλεινεις τον ενα player ,οταν κοβεται ο ηχος και να συνεχιζεις με τον αλλο και ξανα το ιδιο (3-4 φορες) ανα ταινια αλλα δεν ειναι λυση.Επισης βαριεμαι για dual-boot ή να βαλω αλλο pc ,τα 8αρια εμενα μου αρεσαν...

Last edited:
Δλδ ποιο ηταν το προβλημα τελικα με το ΤΜΤ 5 και τα 8;

Κοβοταν ο ηχος; (προφανως δεν αναφερεσαι σε Cinavia κλπ)

Oι εκδοσεις προ της .172 ειτε δεν "ανοιγαν" καθολου (εβγαζαν διαφορα μηνυματα λαθους) ειτε επαιζαν σε slow motion... αυτο και στο tmt και στο pdvd.Η .172 και η τελευταια του pdvd παιζουν μια χαρα αλλα τι να το κανω....Οταν ειχα κανει upgrade απο 7 ,λεω μπορει να θελει εγκατασταση απο την αρχη και να φτιαξει....μπα που τετοια τυχη.

Υ.Γ Η λυση με την αλλαγη προγραμματος απο το ενα στο αλλο,ειναι για τωρα, οταν μπαινει η cinavia.

Last edited:
Oι εκδοσεις προ της .172 ειτε δεν "ανοιγαν" καθολου (εβγαζαν διαφορα μηνυματα λαθους) ειτε επαιζαν σε slow motion... αυτο και στο tmt και στο pdvd.Η .172 και η τελευταια του pdvd παιζουν μια χαρα αλλα τι να το κανω....Οταν ειχα κανει upgrade απο 7 ,λεω μπορει να θελει εγκατασταση απο την αρχη και να φτιαξει....μπα που τετοια τυχη.

Υ.Γ Η λυση με την αλλαγη προγραμματος απο το ενα στο αλλο,ειναι για τωρα, οταν μπαινει η cinavia.
Σαφης - Merci :)

/ OT

Εκτός από τον spcav που του απάντησαν (αλήθεια πως? με email?), πήρε κανένας άλλος απάντηση από support ticket?
Έχω στείλει πέντε και δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Μήπως με βάλανε στο μάτι? :HTEHETH63:

Εκτός από τον spcav που του απάντησαν (αλήθεια πως? με email?)
Στο ιδιο το ticket / φορμα κραταει ιστορικό.

Και σε κάθε απάντηση φυσικά έρχεται ενημερωτικό email.

Εννοειται φυσικα πρεπει να εχεις κανει registration με το email σου (δεν απαιτει κανενα αλλο στοιχεια (αγοράς πχ))

http://dune-hd.com/eng/support/technical_support

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Στο ιδιο το ticket / φορμα κραταει ιστορικό.

Και σε κάθε απάντηση φυσικά έρχεται ενημερωτικό email.

Εννοειται φυσικα πρεπει να εχεις κανει registration με το email σου (δεν απαιτει κανενα αλλο στοιχεια (αγοράς πχ))

http://dune-hd.com/eng/support/technical_support

Τα έχω κάνει και τα βλέπω τα tickets. Απαντήσεις δεν βλέπω (και ούτε το βλέπω να δω)