Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Η φωτογραφια ειναι απο το site της HDi και φυσικα κατι δεν παει καλα γιατι το rack για τον σκληρο ειναι απο την αλλη μερια.

Centr_TV-303D_1.jpg

Με μια αναζητηση που εκανα στο google για φωτογραφιες ειδα πως αυτο που εχει wifi το rack το εχει δεξια και αυτο που δεν εχει wifi εχει το rack αριστερα.

https://www.google.gr/search?q=dune...3IsgaYyYCwBw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=753

Εμενα πως εχει αριστερα το rack και εχει wifi? Κατι δεν παει καλα.

Last edited:
Το θεμα ειναι να κανουν δουλεια και οχι να βγαλουν firmware ισα ισα για να λενε οτι εβγαλαν.

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Κάτι πήρε το μάτι μου στο αγγλικό forum για νέο firmware σε 2 εβδομάδες... Καλά κρασιά...
Αργοτερα να το βγαλουν,οταν δεν θα εχω λεφτα, οποτε θα γλυτωσω και απο την αγορα.....:p

Επειδή θέλει να το πάρει ο κουμπάρος μου για να στρημάρει καμιά ταινία 3D, τελικά έχει ή δεν έχει θεματάκια; Κοινώς να το πάρει ή να κοιτάξει αλλού;

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Επειδή θέλει να το πάρει ο κουμπάρος μου για να στρημάρει καμιά ταινία 3D, τελικά έχει ή δεν έχει θεματάκια; Κοινώς να το πάρει ή να κοιτάξει αλλού;
Διάβασε το θέμα, έχει όλα όσα θες να μάθεις.

Εγω δεν μπορω να πω την αποψη μου γιατι οπως καταλαβα τον ενδιαφερει να βλεπει 3D μεσω δικτυου, τωρα προβληματα εχει δυο τους υποτιτλους που τους δειχνει 2D και στον ηχο dts hd

Για τον ήχο δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό με τους υπότιτλους όντως είναι θέμα. Το κάνει μόνο στο streaming ή και από εσωτερικό δίσκο ή USB?

Εγω εχω βαλει εναν εξωτερικο δισκο usb 3TB αλλα και σε εσωτερικο που εβαλα 2.5" παλι το ιδιο.

Streaming δεν μπορω να κανω γιατι δεν εχω δικτυο και ετσι δεν μπορω να ξερω πως τα παει αλλα τα προηγουμενα μηχανακια της Dune κορυφη για αναπαραγωγη μεσω δικτυου για το 303D δεν ξερω για το Base σε ξενα φορα λενε οτι τα παει καλα.

ναι είναι γνωστό ότι δικτυακά τα πάει πολύ καλά στα 3d.ISO

σε άλλα δεν τα πάει καλά ...