Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Κάτι πήρε το μάτι μου στο αγγλικό forum για νέο firmware σε 2 εβδομάδες... Καλά κρασιά...
Η εκτιμηση μου ειναι οτι καπου τοτε θα βγει (για να ''ηρεμησουν τον κόσμο'' - να χουν να λένε ότι κάτι έβγαλαν) αλλα θα φτιαχνει κανα δυο μαλακιούλες (ουτε καν το ανεμιστηράκι σου :p) και οχι τα 2 χοντρά.

Το ανεμιστηράκι το έφτιαξα μόνος μου. (το έκλεισα :p)
Τι προτείνεις να κάνουμε αν δεν τα φτιάξουν στο επόμενο firmware? Να τους κάνουμε μήνυση :p ή we take our loss και πάμε για med?

...we take our loss και πάμε για med?
Προλαβαινεις το powerbuy :p Παντως αν δεν το στρωσουν (αυτο ή εστω το Α-400), εγω λεω να βαλω "χοντρα" το χερι στην τσεπη και να κανω dualboot και με 7αρια στο pc.

Το ανεμιστηράκι το έφτιαξα μόνος μου. (το έκλεισα :p)
Τι προτείνεις να κάνουμε αν δεν τα φτιάξουν στο επόμενο firmware? Να τους κάνουμε μήνυση :p ή we take our loss και πάμε για med?
Απλως τότε θα μπει αγγελία το Dune και θα γυρισουμε ήσυχα κι ωραια στα PCακια μας μεχρι νεωτερας.

Και μετα, σε κανα χρονακι το κοβω, τα ξαναλέμε.

Σημερα δοκιμασα το wifi του base 3d.
Απο τα 6μ , με draft n 150, επαιξε νεράκι ολα τα 720p και τις απλές 1080p mkv ταινίες.
Καθόλου μα καθόλου άσχημα.Ειδικα αν θελετε να εχετε το dune μακρια απο το pc/router σας και δεν θελετε να μπλεκετε με καλώδια (στην χειροτερη να χρειαστείτε ενα ισχυρο draft n access point)

YΓ @spcav , ουτε μεσω wifi δεν εφυγαν τα dropouts, περιμένουμε :p

Σημερα δοκιμασα το wifi του base 3d.
Απο τα 6μ , με draft n 150, επαιξε νεράκι ολα τα 720p και τις απλές 1080p mkv ταινίες.
Καθόλου μα καθόλου άσχημα.Ειδικα αν θελετε να εχετε το dune μακρια απο το pc/router σας και δεν θελετε να μπλεκετε με καλώδια (στην χειροτερη να χρειαστείτε ενα ισχυρο draft n access point)

YΓ @spcav , ουτε μεσω wifi δεν εφυγαν τα dropouts, περιμένουμε :p

Στο σημειο αυτο να διευκρινησω ότι καποιος με πηρε τηλ το πρωι και ρωταγε για N Access Point....:p :p :p

Σοβαρότατο ήταν το σχόλιο μου...

Δλδ sorry, βγαινει και ποσταρει ''δεν θες Access Point'' την ώρα που πάει ν αγοράσει ένα;

Μην τρελαθούμε κιόλας, το θράσος έχει και τα όριά του :p

1335891301503.jpg

Το εχω δει οτι παιζει αλλα παιζει σωστα η εχει κανενα λοξυγγα;

Στα 23,976 παίζει τζετ.
Στα 24hz παίζει επίσης καλά αλλά έχω πρόβλημα lips synch.
Χρειάστηκε να βάλω το synch απο το κόκκινο κουμπι στο -0.22
Αυτό το παθενα στο h1 στα απλά dts ενώ τώρα ειναι dts-hd ma

Δεν θυμαμαι να εχω αλλα θα το τεσταρω οταν με το καλο τελειωσω την μεταφορα αρχειων που κανω.

Παντως εβαλα εχθες για δοκιμη το Hugo 3D iso γιατι ακομα ολοκληρη ταινια δεν εχω δει και η διαφορα απο το sbs ειναι μεγαλη.

εμένα δεν μου παίζει bd iso . Τουλάχιστον το avatar 3d που έχω. dts-hd ma στο skyfall κάνει διακοπές ενώ στο avatar, men in black, the lord of the rings μια χαρά. η εικόνα είναι μια κλάση πιο πάνω από το egreat r4a που είχα και φυσικά 2-3 φόρες πιο γρήγορο. συνεχίζω τις δοκιμές και θα πω περισσότερα. dune 303d