Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Αφου τους εχετε τρελανει κι εσυ κι ο Νεκταριος εκει μεσα, ξυπνησανε :flipout:

Προσεξα ενα bug το οποιο δεν εμφανιζοταν στην b3.
Σε καποια αρχεία (χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα σε doby digital stereo) , μερικες φορες (οχι πάντα) με επιλογη bitstream βγάζει ψηφιακο θορυβο απο τα ηχεια.Μερικές φορές τα παιζει και σωστά.Αν το αλλαξεις σε pcm παιζει πάντα σωστά.
Το παρατήρησα απο τα μουσικά dvd.iso μου.
Σε αναπαραγωγη blu ray , Mkv δεν μου εμφανίστηκε καθόλου.

Ειναι το προβληματακι μάλλον που παρουσιάζει ο τυπος στο παρακάτω...

http://www.zappitiforum.com/viewtopic.php?f=3&t=39

Last edited:
Παντως η Ηχοδομη που ειχα παρει το MAX δεν εμεινε στα 180 ευρω για το 303D αλλα πηγε στα 199 ευρω.

http://www.ihodomishop.gr/dune-303d-p-340.html

Το ιδο και για το Base 3D απο 260 ευρω πηγε στα 299 ευρω.

http://www.ihodomishop.gr/dune-base-p-339.html

Καλα το ειχα πει εγω θα περνουμε και ενα ευρω ρεστα! -bye-

Αντι να ανεβασουν κανενα σοβαρο firmware τις τιμες ανεβαζουν! :HTEHETH63:

Σε απάντηση για το θέμα left/right eye:

Hello! Thank you for report. It will be fixed as soon as possible.

Τουλάχιστον δείχνουν να γνωρίζουν τα προβλήματα. Για να δούμε. Επειδή είμαι γκαντέμης θα το βγάλουν το τριήμερο που θα λείπω το firmware. lol

Βρε καλα να το βγαλουν το τριημερο (μαλλον της Καθαρα Δευτερας λες) μην το βγαλουν στο τριμηνο.

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Τουλάχιστον δείχνουν να γνωρίζουν τα προβλήματα. Για να δούμε. Επειδή είμαι γκαντέμης θα το βγάλουν το τριήμερο που θα λείπω το firmware. lol

Πάλι καλά που τα βλέπουν και τα βάζουν στο χρονοδιάγραμμα τους.
Με την απόκριση τους δεν εχω κανενα παράπονο ,συγκριτικά τουλάχιστον με οποιονδήποτε άλλον κατασκευαστή media players.
Mακάρι να λυθούν και τα υπόλοιπα βασικά θέματα γρήγορα.

ΥΓ.19-21 Μαρτιου υπάρχει η TV Connect, formerly known as the IP&TV World Forum , και μάλλον εκει θα ανακοινώσουν τα MAX 3D , Dune Pro ...

Τελικά έμαθαν ότι δεν φύγω το τριήμερο και δεν θα βγάλουν firmware για να μου την σπάσουν. :p

Μερικοί από εσάς έχω δει και σουλατσάρετε σε "ανταγωνιστές" εδώ στο forum. Το νου σας μην σας ψήσουν :7SFGSFG:

Και εγω ειδα post και λεω να βγηκε νεο firmware

Μου το ζητησε φιλος να του το πουλησω και με βλεπω να μην του λεω οχι.

Και εγω ειδα post και λεω να βγηκε νεο firmware

Μου το ζητησε φιλος να του το πουλησω και με βλεπω να μην του λεω οχι.

Και τι θα πάρεις μετά Λευτέρη?

Μαλλον τιποτα γιατι τα εχω τσουγκρισει με τα πεθερικα και τις ωρες που δουλευει η γυναικα μου ειμαι μονος μου με δυο μωρα και ετσι δεν εχω καθολου χρονο.

Μαλλον τιποτα γιατι τα εχω τσουγκρισει με τα πεθερικα και τις ωρες που δουλευει η γυναικα μου ειμαι μονος μου με δυο μωρα και ετσι δεν εχω καθολου χρονο.

Τα πεθερικά γενικά είναι κακό πράμα!Γι αυτό και γω παντρεύτηκα Κενυάτισα και είναι στην Κένυα!-bye-…τα πεθερικά!
Σε βλέπω να λοξοκοιτάζεις τα medx3d ή κάνω λάθος?

lesarros το προβλημα του ειναι μεγαλο καθοτι τα πεθερικα απο Κρητη μερια.:twoguns:

Εγω τα εχω απο κατω και να θελω να στειλω την γυναικα μου στην μανα της παλι εδω θα ειναι. :twoguns:

Οχι καθολου γιατι μεχρι να βρω χρονο να δω ταινια θα εχουν φτιαξει τα Dune αλλα απο τοτε που πηρα το 303D προσπαθησα 9 φορες να δω ταινια και δεν τα καταφερα λογω παιδιων και υποχρεωσεων.

Απο μενα οποιος περνει τηλεοραση απο το σαλονι και media player το παιρνει σχεδον καινουρια γιατι το σαλονι εχει πιασει αραχνες σε αντιθεση με την 23αρα που εχω στο παιδικο που εχει παρει φωτια!

lesarros το προβλημα του ειναι μεγαλο καθοτι τα πεθερικα απο Κρητη μερια.:twoguns:

Ναι Χανια και εχω και τον πεθερο να θελει να παμε να φτιαξουμε τις ελιες. :grandpa:

Εγω απο υπολογιστες ξερω τι να κανω στις ελιες φορματ στα κουκουτσια; :HTEHETH63:

Ναι Χανια και εχω και τον πεθερο να θελει να παμε να φτιαξουμε τις ελιες. :grandpa:

Εγω απο υπολογιστες ξερω τι να κανω στις ελιες φορματ στα κουκουτσια; :HTEHETH63:

Σηκώνω ψηλά τα χέρια και συμπαρίσταμε στον Λευτέρη!:worshippy:

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Νεο firmware με νεο SDK !!!

......για το popcorn A-400 :p
Sorry παιδες που "παιζω" με τον πονο σας .....αλλα δεν κρατηθηκα .

Εύχομαι ότι player πάρεις να σου καεί την πρώτη μέρα. Κι αν δεν πάρεις να σου καεί το PC -bye-

Και δεν κάνω πλάκα -bye-