Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Η HDi αφιερωνει το παρακατω τραγουδι στον LLLEFTERIS .....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

οπου και να πας εδω γυριζεις...

Last edited:
Κοιτα το πηρα για 120 το εδωσα για 140 και τωρα το πηρα πισω για 100 οποτε απο την τσεπη μου εχω βγαλει 80 ευρω.

Τουλαχιστον οταν το σπασω θα κλαιω μονο 80 ευρω. :flipout:

Παρασκευη σημερα ε; :p

Εχω βαρεθει καθε παρασκευη η Dune να βγαζει νεο firmware.:laugh:

Εγω την Κυριακη περιμενω απο αγγελια να ερθει μια κοπελα να το παρει, ελπιζω να μην ειναι μελος του Avclub και διαβαζει οσα γραφουμε! :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Παρασκευη σημερα ε; :p

Εχω βαρεθει καθε παρασκευη η Dune να βγαζει νεο firmware.:laugh:

Εγω την Κυριακη περιμενω απο αγγελια να ερθει μια κοπελα να το παρει, ελπιζω να μην ειναι μελος του Avclub και διαβαζει οσα γραφουμε! :BDGBGDB55:

Παλι βρε θηρίο θα το δώσεις?Τι θα πάρεις πάλι πριν ξανάρθει στα χέρια σου? :p

Τιποτα! Δεν εχω καθολου χρονο για ταινιες και κατι βιντεακια και φωτογραφιες που θελει να βλεπει η γυναικα μου απο τα παιδια τα παιζει μια χαρα η τηλεοραση με τον δικο της media player

Αφου το πουλαει και ο vadergr τελειωσε η Dune επεσε και η τελευταια σημαια της :flipout:

Αφου το πουλαει και ο vadergr τελειωσε η Dune επεσε και η τελευταια σημαια της :flipout:

Kάθε άλλο.Δεν καίγομαι να το δώσω καθόλου.
Απλα εμένα δεν μου προσφέρει το εξτρα που δινει σε άλλους (3d) διοτι εγω απλά δεν εχω 3d μέσο (απεχθάνομαι τις υπάρχουσες 3d υλοποιήσεις).
Eχω ήδη άλλο ενα Dune B1 οποτε το base 3d μου κάνει τα ίδια πράγματα (με εξαίρεση το εξαιρετικό ενσωματωμένο wifi draft n που με σώζει στην ακρόαση μουσικής απο το σαλόνι).
Πιο πολύ το αγόρασα γιατί με έτρωγε ο πωπος μου :p και επειδή ήθελα να παρέχω ψυχολογική υποστήριξη στον φίλο spcav :p

Διαβάζω ότι τεσταρουν το νέο firmware στο hdland. Οπότε το καλό είναι ότι θα βγει πολύ σύντομα.
Το κακό είναι ότι έφτιαξαν left-right eye και προβλήματα ήχου μόνο (δηλαδή...?)

Διαβάζω ότι τεσταρουν το νέο firmware στο hdland. Οπότε το καλό είναι ότι θα βγει πολύ σύντομα.
Το κακό είναι ότι έφτιαξαν left-right eye και προβλήματα ήχου μόνο (δηλαδή...?)

Το left-right eye για μενα ειναι αχρηστο γιατι το κανω και απο την τηλεοραση αλλα για αλλους τους σωζει.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορουν να το φτιαξουν να δουλευει αυτοματα οπως στο Powerdvd 13

Το left-right eye για μενα ειναι αχρηστο γιατι το κανω και απο την τηλεοραση αλλα για αλλους τους σωζει.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορουν να το φτιαξουν να δουλευει αυτοματα οπως στο Powerdvd 13

H αυτοματη εντοπιση ειναι μερος της λειτουργιας που προσφέρει το blu ray licence.
Αυτοματο δυκολα θα ειναι.
Η μονη λυση που φαινεται να σωζει το 3d ειναι η υποστηριξη των mkv frame packing.