Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Αυτο διαβασα σε ξενο φορα τωρα δεν ξερω αν εφτιαξαν και κατι αλλο.

As of today, the new and fixitud 130515_2104_b6 beta firmware available for HDI Dune media players. BD discs work again.

Ρε σεις ακόμη με αυτούς ασχολείστε?

Εγώ από σήμερα ηρέμησα. 2D με Dune και 3D με Med.

Στα πικρόχολα σχόλια δεν θα απαντήσω. Η ζήλια είναι εμφανής άλλωστε :p

Τελικά εισακούστηκα.. Με ενα, δουλεια δεν γίνετε.. Και έχεις και BD μενου..
Καλοριζικα.

Τελικά εισακούστηκα.. Με ενα, δουλεια δεν γίνετε.. Και έχεις και BD μενου..
Καλοριζικα.

Μενού δεν εχει το base και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε γι αυτό και πούλησα το h1.
Anyway, σε ευχαριστώ. Πιστεύω κι εγώ ότι αν έχεις την δυνατότητα να έχεις 2 media player είναι ότι καλύτερο.

Καπου διαβασα οτι εφτιαξαν και το προβλημα με το στικακι wifi και το στικακι tv

Nektar δεν του πετας κανα mvc μπας και;

Mvc δεν παίζει. Μόλις δοκίμασα. Μόνο ήχο παίζει.

Πάντως μεγάλη ευκολία το 3D Mkv. Πρώτον γλυτώνεις γύρω στα 10gb σε κάθε ταινία και δεύτερον δεν έχεις να ανησυχείς για SB.
To makemkv δουλεύει σε φούλ ρυθμούς :antlers:

Ηχο ειχε και πριν αρα παλι κωλοτουμπες εκαναν.

Θελω αν εχεις καλο υπολογιστη να κανεις ενα πειραμα, με το dvdfab να κρατησεις την κυρια ταινια απο ενα iso παλι σε iso αλλα να προσθεσεις εξωτερικους υποτιτλους και να δεις αν το MED τους παιζει 3D

Ηχο ειχε και πριν αρα παλι κωλοτουμπες εκαναν.

Θελω αν εχεις καλο υπολογιστη να κανεις ενα πειραμα, με το dvdfab να κρατησεις την κυρια ταινια απο ενα iso παλι σε iso αλλα να προσθεσεις εξωτερικους υποτιτλους και να δεις αν το MED τους παιζει 3D

Λευτέρη φτιάχνω τώρα μια ταινία έτσι όπως μου είπες αλλά θα κάνεις υπομονή μέχρι να ανοίξω προβολέα για να τεστάρω αν παίζουν 3D οι υπότιτλοι. Λογικά το βραδάκι θα τον ανοίξω. Δυστυχώς δεν έχω άλλο μέσο προβολής 3D για να κάνω δοκιμές.
Θα είναι καλό αν παίζουν γιατί μετά το μόνο που θα θέλετε στο dune είναι να φτιαχτούν οι 3D υπότιτλοι αν και πιο πιθανό για μένα είναι να φτιαχτεί το mkv 3D και να ζοριστούν στους 3D υπότιτλους.
Λογικά θα παίζουν και καλύτερα από το ISO σαν picture που θα είναι.

Εφτιαξα εγω μια παιζει κανονικα το 303 του υποτιτλους που εβαλα μεσα αλλα τους παιζει 2D οπως παιζει και τους εξωτερικους srt και αυτους που εχει μεσα το iso

Προσπαθησα στο Powerdvd 13 να δω αν τους δειχνει 3D αλλα εχει μουλαρωσει το προγραμμα και δεν παιζει ουτε δομη BD αλλα ουτε iso με εικονικο drive

Λευτέρη κρυφό αλλά το med δεν μπορεί να παίξει 3d το ISO που εφτιαξα.
Αντιθέτως το dune το παίζει. Επομένως δεν μπορώ να δώ αν οι υπότιτλοι είναι 3D.

Σε υπολογιστη σου παιζει; Εμενα δεν παιζει κανενα iso ουτε δομη το Powerdvd 13 και δεν δοκιμασα μονο αυτο που εφτιαξα αλλα και αλλα που με το powerdvd 12 δεν ειχα προβλημα.
Αλλα και να δουλευε το φορητο που εχω δεν ειναι 1.4 το hdmi για να περασει 3D αλλα λογικα θα εβλεπα το ειδωλο απο τα γραμματα στην οθονη του φορητου.

Σε υπολογιστη σου παιζει; Εμενα δεν παιζει κανενα iso ουτε δομη το Powerdvd 13 και δεν δοκιμασα μονο αυτο που εφτιαξα αλλα και αλλα που με το powerdvd 12 δεν ειχα προβλημα.
Αλλα και να δουλευε το φορητο που εχω δεν ειναι 1.4 το hdmi για να περασει 3D αλλα λογικα θα εβλεπα το ειδωλο απο τα γραμματα στην οθονη του φορητου.

Λευτέρη με το TMT6 παίζει 3D. Το ίδιο φαίνεται να είναι και οι υπότιτλοι. Οπότε λογικά γίνεται δουλειά με το DVDFAB.
Προτιμώ βέβαια την λύση 3D Mkv, κι αυτή θα εφαρμόσω το φτιάξουν δεν το φτιάξουν το Dune.

Τελικά πράγματι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν 3D... -bye- Ν´αρχίσω κι εγώ; Λές; :rolleyes:

Λευτέρη με το TMT6 παίζει 3D. Το ίδιο φαίνεται να είναι και οι υπότιτλοι. Οπότε λογικά γίνεται δουλειά με το DVDFAB.
Προτιμώ βέβαια την λύση 3D Mkv, κι αυτή θα εφαρμόσω το φτιάξουν δεν το φτιάξουν το Dune.

Ωραια για να σουταρω το 303 και να φτιαξω htpc

Τελικά πράγματι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν 3D... -bye- Ν´αρχίσω κι εγώ; Λές; :rolleyes:

Το 3D είναι όλα τα λεφτά. Αλλά είναι περισσότερο για τη νεολαία Μπαμπίνο. Δεν έχουν βγει ακόμη καουμπόϊκα 3D. Τι να δεις? Το Street Dance? :p

Τι να δώ ρε σεις; "Ιπτάμενους κεφτέδες"; Αυτά βλέπει η νεολαία;:flipout:

Αυτό το έχει δει κανείς; Λέει τίποτε σαν 3D;

lordofthedance3d.jpg

Last edited:
Πες του Χρήστου να σου κόψει αποσπάσματα Μπάμπη :flipout:

Ξαναλέω μην τα πειράζεις... θα καείς απο το δίκτυο...