Dune HD Homatics Box R 4K Plus (Netflix in 4K DV Atmos, ISO 4K DV P7 FEL (!)

Καλημερα στην ομαδα. Μολις παρελαβα το Dune HD Homatics Box R 4K Plus απο αντικατασταση μιας και ειχε χαλασει η ethernet θυρα. Το box εχει Android 11 το οποιο δεν εχει AFR.
Βασικα στο προηγουμενο box ειχα περασει με καθαρη εγκαταστασh την τελευταια beta ATV14 "SEI804HM_firmware.14.8.2463".

Δεν ειχα παρατηρησει καποιο θεμα με κολληματα ή στον ηχο αλλα το AFR στο Kodi δεν δουλευε ποτε σωστα παροτι τα fps των video ηταν σε συγχρονισμο με τα fps της TV.
Βασικα η κινηση της εικονας ηταν χειροτερη σε ενα βιντεο με AFR on παρα με AFR off. πχ, σε ενα βιντεο 1080p/24fps με AFR on η TV κατεβαζε τα fps στα 24 περιπου αλλα η κινηση στην εικονα ηταν χειροτερη απο οταν επαιζε το ιδιο βιντεο στα 60fps με AFR off. H TV μου ειναι μια Sony Bravia KD-65XE8596.

Πριν απο αυτην ειχα την τελευταια beta ATV12 "SEI804HM_firmware.12.8.7954". Κι εδω δεν ειχα θεμα με κολληματα του δεκτη ή στον ηχο αλλα και παλι το AFR δεν μου δουλευε σωστα στο Kodi οπως και με την ATV14. Ιδια συμπεριφορα και στο Kodi 20.3 και 21.2.

Εχει αντιμετοπισει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα στο Kodi και αν ναι, υπαρχει καποια λυση?
Επισης @nakata που το εχεις δουλεψει αρκετα το box ποια εκδοση firm μου προτεινεις? Να σημειωσω τελος οτι το box το εχω συνδεδεμενο σε μια ηχομπαρα JBL 5.0 Multibeam και παιζω μεσω Kodi passthrough lossy Dolby Digital+

Συγγνώμη για την ερώτηση εγώ έστειλα στο support και μεσα σε 3 ημέρες έκανε μόνο του το box update σε android 14 official. Γιατί δεν ακολουθούμε αυτή την διαδικασία;

Συγγνώμη για την ερώτηση εγώ έστειλα στο support και μεσα σε 3 ημέρες έκανε μόνο του το box update σε android 14 official. Γιατί δεν ακολουθούμε αυτή την διαδικασία;
Γράψε μας την διεύθυνση εδώ για να στείλουμε και εμείς, μόνο το s/n θέλουν?

Γράψε μας την διεύθυνση εδώ για να στείλουμε και εμείς, μόνο το s/n θέλουν?
Q: “How can I update to the latest software version?”
Please send the following information to our support:

Device model (e.g., 4K+/4K/Lite/Dongle)
Previous software version (Settings > Device > About)
Serial Number (SN) found on the bottom of your box (starts with "GZ")
If your device does not update automatically, click Check Update.

Note:

OTA upgrades cannot be downgraded.
Due to Google’s requirements, uncertified versions are not available via OTA.
Support mail: [email protected]

Q: “How can I update to the latest software version?”
Please send the following information to our support:

Device model (e.g., 4K+/4K/Lite/Dongle)
Previous software version (Settings > Device > About)
Serial Number (SN) found on the bottom of your box (starts with "GZ")
If your device does not update automatically, click Check Update.

Note:

OTA upgrades cannot be downgraded.
Due to Google’s requirements, uncertified versions are not available via OTA.
Support mail: [email protected]
Αν και το δικό μου στο s/n έχει μόνο αριθμούς, έστειλα email και θα απαντήσουν μου γράφουν σε 5 εργάσιμες ημέρες, οπότε αναμένουμε την απάντηση.

Δεν κατάλαβα, με αυτό το κόλπο με το email, έχει google certification?
Λίγη υπομονή μέχρι να μου απαντήσουν γιατί δεν φαίνεται ότι είναι σοβαρή εταρεία και τζάμπα τα λεφτά μας δώσαμε. του φίλου του στείλανε το fimware γιατί το s/n έχει τα γράμματα μπροστά, αυτοί πού έχουν όλα νούμερα ίσως τους φάει το σκοτάδι γιατί δεν πωλούνται απευθείας από αυτούς, λες και τα άλλα είναι κλεμμένα. είναι google certification.

Last edited:
Δεν κατάλαβα, με αυτό το κόλπο με το email, έχει google certification?
Καλησπέρα. Δεν είναι κόλπο είναι το επίσημο support για update. Όντως εμένα είχε και γράμματα μπροστά και έκανε update. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει αν δεν έχει και έχει μόνο αριθμούς ελπίζω να δουλέψει και έτσι.

Αναμένοντας την επίσημη απάντηση στο email που τους έστειλα, αυτό που γράφουν στην σελίδα τους την κάνουν σοβαρή εταιρεία? Due to relevant regulations, we can only offer update service for devices sold from www.Homatics.com . If your device was bought from other platform or seller, please reach them for help. δλδ εγώ που το πήρα απο το amazon έχει το amazon το νέο android 14 να μου το στείλει? είναι σοβαρά πράγματα αυτά? ντροπή τους.

Αναμένοντας την επίσημη απάντηση στο email που τους έστειλα, αυτό που γράφουν στην σελίδα τους την κάνουν σοβαρή εταιρεία? Due to relevant regulations, we can only offer update service for devices sold from www.Homatics.com . If your device was bought from other platform or seller, please reach them for help. δλδ εγώ που το πήρα απο το amazon έχει το amazon το νέο android 14 να μου το στείλει? είναι σοβαρά πράγματα αυτά? ντροπή τους.
Εγώ από Σκρουτζ το πήρα και μου έστειλαν κανονικά.

Εγώ από Σκρουτζ το πήρα και μου έστειλαν κανονικά.
Τι να σου πω, εγώ την Πέμπτη έστειλα το email, και αυτό το διάβασα σε κάτι διευθύνσεις που ανάφερε το email επιβεβαίωσης της παραλαβής του email, όταν και αν έχω απάντηση θα ενημερώσω.

Αυτή είναι η απάντηση της dune στο email που μου έδωσε ο φίλος emgrs6824, τα συμπεράσματα δικά σας, αν αυτή λέγεται εταιρεία και την διαφημίζεται, χαλάλι σας:
Due to relevant regulations, we can not offer update to Dune Box, you can find Dune for help: https://www.dune-hd.com/pages/contact . Αν έχει προβλήματα με τους μεταπωλητές της ωφείλει να τα λύσει αυτή, αλλά τα χρήματα ξέρει να τα τσεπώνει.

• Like
Reactions: emgrs
Είπαμε ( σελιδα 16/ ποστ 305) το firmware update ειναι κοινό για homatics και dune παρέχεται από την homatics και έρχεται μόνο για μποξακια που έχουν αγοραστεί μέσω homatics η aliexpress και με σειριακό αριθμό που αρχίζει από S 2024 η GZ και αν δεν κάνω λάθος ειναι το SEI804HM_firmware.14.8.2.2463. Ας το επιβεβαιωσει / διαψευσει καποιος απο αυτους που το ελαβαν ως ΟΤΑ.

Είπαμε ( σελιδα 16/ ποστ 305) το firmware update ειναι κοινό για homatics και dune παρέχεται από την homatics και έρχεται μόνο για μποξακια που έχουν αγοραστεί μέσω homatics η aliexpress και με σειριακό αριθμό που αρχίζει από S 2024 η GZ και αν δεν κάνω λάθος ειναι το SEI804HM_firmware.14.8.2.2463. Ας το επιβεβαιωσει / διαψευσει καποιος απο αυτους που το ελαβαν ως ΟΤΑ.
Κατανοητό φίλε μάκη, τα αλλα tvbox που κυκλοφορούν στήν αγορά με σειριακούς αριθμούς μόνο νούμερα ποιός τα έχει κυκλοφορήσει, κλεμμένα είναι? ντρέπονται να το πούν?είναι δλδ το aliexpress ποιό αξιόπιστο από το amazon? καί στην τελική τι φταίω εγώ να μου στερεί η εταιρεία την αναβάθμιση? αν ξέρει κάτι παράνομο η εταιρεία γιατί δεν απαγορεύει με μυνήσεις αυτούς που τα πουλάνε?

Αυτό το μηχάνημα μάκη η ATD BALTICS από κάπου το αγόρασε, ας μας πούν από πού.20250514_184322.jpg