Dune HD Homatics Box R 4K Plus (Netflix in 4K DV Atmos, ISO 4K DV P7 FEL (!)

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,356
var/etc/home
Ναι είναι με παλιό email που έχει διαγραφεί πλέον και δεν μπορώ να το αλλάξω και έκανα νέο προφίλ
Αμαρτία ξομολογημένη μισή συγχωρημένη. διαγράφηκε ο παλιός σου λογαριασμός και όλα σου τα ποστ θα μεταφερθούν στον νέο τον οποίο και θα κρατήσεις.
Πάμε στα δυσάρεστα, έχεις brickαρει το μποξακι και ο μόνος τρόπος να το επαναφέρεις ειναι μέσω Amlogic USB Burning Tool όποτε άρχισε να διαβάζεις πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Amlogic USB Burning Tool και γω σε πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω τα ανάλογα αρχεια.

Last edited:

Johntsian84

New member
8 October 2011
43
Ωραία ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση το έχω δει και στο YouTube την διαδικασία λιγο αλλά δεν έχω τα αρχεία να το κάνω.

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,356
var/etc/home
Να περιμένεις.

Κοίτα στο κάτω μέρος ( πάτο ) του box το σειριακό αριθμό αν αρχίζει από S 2024 η GZ τότε θα λάβεις την αναβάθμιση σχετικά γρήγορα , αν ο σειριακός αριθμός αποτελείται μόνο από αριθμούς , κάτσε στα αυγά σου.

Last edited:

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,356
var/etc/home
@ Τακης Πετροπουλος
Σερφάροντας έπεσα στο παρακάτω. ( post 307 )
το αρχείο μπορείς να το κατεβάσεις από το
κατέβασα το αρχείο και ειναι πανομοιότυπο με το αρχείο του dune homatics.

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-11 060547.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-11 060547.png
    24.2 KB · Views: 18

zafiraopc

New member
1 May 2009
34
στο δικό μου που σειριακός αριθμός αποτελείται μόνο από αριθμούς έχω την 14 178 να βάλω την 2463 και αν την βάλω θα πρέπει να κάνω την διαδικασία πάλι δύο φορές όπως από την 12 στην 14

emgrs

New member
11 April 2011
24
Καλημέρα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Μετά την αναβάθμιση σε android 14.8.1782 ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για cosmote TV; Γιατί μετά την αναβάθμιση έχω μια πολύ μικρή παραμόρφωση στα sport κανάλια στο κάτω μέρος της οθόνης.
Ευχαριστώ πολύ.