Dune HD Homatics Box R 4K Plus (Netflix in 4K DV Atmos, ISO 4K DV P7 FEL (!)

Να την βάλεις, αλλά επειδή στο API της εφαρμογής που κατεβάζεις από το play srore υπάρχει ένα λάθος το Atmos στο Disney+ είναι διαθέσιμο μέχρι στιγμής (από όσο ξέρω τουλάχιστον) μόνο στα CCwGTV , Shield και fire tv για αυτό θα πρέπει να εγκαταστήσεις με πλάγιο τρόπο την εφαρμογη του fire tv στην οποία έχει διορθωθεί από την amazon το λάθος στο API.

012225054335.png

Last edited:
  • Like
Reactions: vadergr
@boymanos

Update.

Μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εκ νέου καθαρή εγκατάσταση των εφαρμογών το AFR δουλεύει στα DMC , PLEX , KODI το auto resolution όμως δουλεύει μόνο στην εναλλαγή μεταξύ 4k και 1080p αλλά τις αναλύσεις από 720 και κάτω τις αναβαθμίζει αυτόματα σε 4Κ πράγμα που απ΄ ότι κατάλαβα εσύ επιζητείς

012525115314.png

012525115334.png

Last edited:
Εφαρμογή για την προβολή θερμοκρασίας του επεξεργαστή.

how to
1) Κατ' αρχήν πάμε στις ρυθμίσεις / προτιμήσεις συσκευής / επιλογές για προγραμματιστές και ενεργοποιούμε το εντοπισμός σφαλμάτων USB'
2) Μέτα πάμε ρυθμίσεις / προτιμήσεις συσκευής / προσβασιμότητα / SEI804 CPU Temperature / ενεργοποίηση ( το ενεργοποιείτε) μετά πάτε ./ διαμόρφωση και επιλέγετε το κουμπί με το οποίο θέλετε να δουλεύει η εφαρμογη. Εγώ διάλεξα το TV Guide (αυτό με την τηλεόραση διπλά στο Home)
020125081601.png

Συμβατές με την εφαρμογη ειναι όλες οι παρακάτω συσκευές.

Dune HD Homatics Box R 4K Plus
Dune HD Premier 4K Pro
Homatics Box R 4K Plus
Nokia 8010
Rocktek G2
Box Homatics R 4K
Homatics Box R Lite 4K
Homatics Box R HD
Homatics Stick HD
Magenta TV (2. Gen.)

Λίγο δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος,για τον απλούστατο λόγο ότι κανένας δεν μπορει να ξέρει ακριβώς εννοείς λέγοντας <<λιγότερα προβλήματα>>.

Όσο για το ποιο πρέπει να βάλεις.
Επειδή η μόνη προφανής διαφορά μεταξύ ATV 12 και ATV 14 ειναι η υποστήριξη πολυκαναλικού PCM από το ATV 14 ( το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει ) και λαμβάνοντας υπόψιν τον κίνδυνο brickαρισματος κατά την εγκατάσταση του ATV 14 θα σου πρότεινα το ATV 12 και σε περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρουν τα Dolby armos Truehd και DTS HD/MA /S το ATV 11.
Από κει και πέρα και η 12 και η 14 ειναι αρκετά σταθερές για beta εκδόσεις αν και για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν εχω καταλάβει πως μια έκδοση μπορει να παραμένει beta ακομα και μετά την έγκριση της από την google.
Με ενδιαφέρουν και τα Dolby armos Truehd και DTS HD/MA /S μιας και θα το έχω πάνω σε ηχόμπαρα συμβατή με τα format αυτά και θα παίζω αρχεία από σκληρό με αυτά τα format (όλα σε ένα νοικοκυρεμένα) .

Po zainstalowaniu ATV12 dźwięk z IPTV jest ledwo słyszalny dźwięk, natomiast wideo NASA działa z normalną głośnością. Czy muszę coś zmienić w ustawieniach? Jestem z Polski i tłumaczę korzystając z Google.

Last edited:
Po zainstalowaniu ATV12 dźwięk z IPTV jest ledwo słyszalny dźwięk, natomiast wideo NASA działa z normalną głośnością. Czy muszę coś zmienić w ustawieniach? Jestem z Polski i tłumaczę korzystając z Google.
Czy po zainstalowaniu ATV 12 przywróciłeś ustawienia fabryczne?
BTW witaj na forum.

• Like
Reactions: avlovers
Καλησπέρα. Είμαι μεταξύ του
Dune HD Homatics Box R 4K Plus και του
Homatics Box R 4K Plus.
Ποιο απο τα δύο προτείνετε; ποιο έχει καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις;

Τέρμα οι διαρροες firmware. (Ίδωμεν.)

ATV12/ATV14 firmware update for Homatics/Premier​

Status​

Several beta versions of ATV12 (Android 12) and ATV14 (Android 14) firmwareupdates have been made and are still being prepared for the following DuneHD media player models:Dune HD Premier 4K Pro,Dune HD Homatics Box R 4K Plus.

These versions are currently not distributed as a general update to Dune HD media players.

ATV11 (Android 11) is still the most stable and recommended firmware version.

Unfortunately, users have found quite a lot of problems and regressions inthe ATV12/ATV14 firmware updates in comparison with ATV11 firmware. So,ATV12/ATV14 firmware updates are currently have an experimental status andare not recommended for general use. The Google-certification partnercompany, responsible for the preparation of this firmware update, isworking on fixing these problems, but it has not managed yet to solve allimportant regressions (because of complexities during Google and Netflixcertifications).

At the moment, requests for online update of media player to ATV12/ATV14are being recorded, but they are not fulfilled immediately. They willlikely be fulfilled in future, please wait. Note: we can not distributefirmware updates as files, because it is not allowed by Google policy.

After updating to ATV12/ATV14​

If you media player has been updated to ATV12 or ATV14 firmware:

• It is highly recommended to Factory Reset the media player. It isespecially important after update to ATV14 firmware (many users reportedvarious bad problems after update to ATV14 which were fixed after FactoryReset). To do Factory Reset: go to System Settings - Device Preferences -About - Factory Reset.
  • The latest version of DUNE apk must be installed:Download ".apk" file.

Attachments

• Firefox_Screenshot_2025-02-19T18-07-34.643Z.png
    Firefox_Screenshot_2025-02-19T18-07-34.643Z.png
    81.2 KB · Views: 10
Last edited:
Καλησπέρα σε όλους εχω αγοράσει εδω και ενα διάστημα Homatics TV Box Box R 4K Plus 4K UHD έκανα αναβάθμιση που μου βγήκε διαθέσιμη στην 12 και μετα ακανα μια χειροκινητη στη 14 έκδοση αλλα πλεον μου κόλλησε ανοίγει και δεν φορτώνει πλέον, γνωρίζει κανένας τι μπορώ να κάνω ;

Την αναβάθμιση την έκανες σε δυο βήματα? ποσΟχι
Οχι φίλε μου μια φορά την εκανα και μετα επανεκκίνηση και κόλλησε στο logo της εταιρείας και φορτώνει να μπει σε recovery mode αλλα τίποτα

Ποιο firmware φόρτωσες? Δοκίμασε να το ξαναφορτώσεις με χρήση του κουμπιού αλλά με τον τρόπο που περιγράφω στο ποστ #274, σελίδα 14.

Last edited:
Ποιο firmware φόρτωσες? Δοκίμασε να το ξαναφορτώσεις με χρήση του κουμπιού αλλά με τον τρόπο που περιγράφω στο ποστ #274.
Καλημέρα το θέμα είναι ότι πάω να μπω σε recovery mode για να βάλω πάλι το update αλλά δεν μπαίνει φορτώνει και δεν κάνει τίποτα

Καλημέρα το θέμα είναι ότι πάω να μπω σε recovery mode για να βάλω πάλι το update αλλά δεν μπαίνει φορτώνει και δεν κάνει τίποτα (ποιο πάνω απάντησα από ένα άλλο προφίλ μου αλλα δεν έχω πλήρη πρόσβαση έκανα καινούργιο)