Με ενδιαφέρουν και τα Dolby armos Truehd και DTS HD/MA /S μιας και θα το έχω πάνω σε ηχόμπαρα συμβατή με τα format αυτά και θα παίζω αρχεία από σκληρό με αυτά τα format (όλα σε ένα νοικοκυρεμένα) .Λίγο δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος,για τον απλούστατο λόγο ότι κανένας δεν μπορει να ξέρει ακριβώς εννοείς λέγοντας <<λιγότερα προβλήματα>>.
Όσο για το ποιο πρέπει να βάλεις.
Επειδή η μόνη προφανής διαφορά μεταξύ ATV 12 και ATV 14 ειναι η υποστήριξη πολυκαναλικού PCM από το ATV 14 ( το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει ) και λαμβάνοντας υπόψιν τον κίνδυνο brickαρισματος κατά την εγκατάσταση του ATV 14 θα σου πρότεινα το ATV 12 και σε περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρουν τα Dolby armos Truehd και DTS HD/MA /S το ATV 11.
Από κει και πέρα και η 12 και η 14 ειναι αρκετά σταθερές για beta εκδόσεις αν και για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν εχω καταλάβει πως μια έκδοση μπορει να παραμένει beta ακομα και μετά την έγκριση της από την google.
Czy po zainstalowaniu ATV 12 przywróciłeś ustawienia fabryczne?Po zainstalowaniu ATV12 dźwięk z IPTV jest ledwo słyszalny dźwięk, natomiast wideo NASA działa z normalną głośnością. Czy muszę coś zmienić w ustawieniach? Jestem z Polski i tłumaczę korzystając z Google.
Οχι φίλε μου μια φορά την εκανα και μετα επανεκκίνηση και κόλλησε στο logo της εταιρείας και φορτώνει να μπει σε recovery mode αλλα τίποταΤην αναβάθμιση την έκανες σε δυο βήματα? ποσΟχι
Καλημέρα το θέμα είναι ότι πάω να μπω σε recovery mode για να βάλω πάλι το update αλλά δεν μπαίνει φορτώνει και δεν κάνει τίποταΠοιο firmware φόρτωσες? Δοκίμασε να το ξαναφορτώσεις με χρήση του κουμπιού αλλά με τον τρόπο που περιγράφω στο ποστ #274.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.