Καλημέρα, το απάτες πάει στην homatics ή σε αυτό πού αγόρασα εγώ μέσω του amazon.de ?Απάτες ΚΙΝΕΖΟΙ
Καλημέρα, το απάτες πάει στην homatics ή σε αυτό πού αγόρασα εγώ μέσω του amazon.de ?Απάτες ΚΙΝΕΖΟΙ
Από την στιγμή που δεν ξέρουμε τι έχει συμφωνηθεί μεταξύ SEI Robotics που έχει αναλάβει την αδειοδότηση και την υποστήριξη του λογισμικού, την HOMATICS που έχει αναλάβει την κυκλοφορία και το τεστάρισμα των alfa και beta εκδόσεων και την DUNE η οποία δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νέες beta εκδόσεις αλλά μόνο stable εκδόσεις για τα δικά της boxes και λαμβάνοντας υποψιν οτι αυτήν τη στιγμή δεν διεξάγονται δοκιμές beta, δεν κοινοποιούνται νέες δοκιμαστικές εκδόσεις μετά την τελευταία έκδοση V14 2463. Για την οποια εχουν αναφερθεί σφάλματα (έκδοση 2463) αλλά δεν έχουν εντοπιστεί / διορθωθει από την SEI Robotics μέχρι αυτή τη στιγμή ειναι μαλλον δυσκολο να μαντεψεις ποιος ευθυνεται και τι θα ακολουθησει.Καλημέρα, το απάτες πάει στην homatics ή σε αυτό πού αγόρασα εγώ μέσω του amazon.de
στην HOMATTICS βέβαια. Προς θεού όχι σε αυτό που αγόρασες.Καλημέρα, το απάτες πάει στην homatics ή σε αυτό πού αγόρασα εγώ μέσω του amazon.de ?
Παρατήσανε αυτούς που δεν το έχουν αγοράσει απο την dune, λές και τα άλλα είναι κλεμμένα απο αυτούς που τα πουλάνε.κάποιο νέο update υπάρχει ή το παρατήσανε το έργο?
εγω έστειλα στο μαγαζί που το αγόρασα.αλλα απαντήσει δεν πήρα . μου είπαν απο dune να επικοινωνήσω απο εκει που το πήρα.έγω παντως έχω την 12.8.5221 .ποια έχετε με τα λιγότερα προβλήματα ;;Παρατήσανε αυτούς που δεν το έχουν αγοράσει απο την dune, λές και τα άλλα είναι κλεμμένα απο αυτούς που τα πουλάνε.
Εγώ έχω την v12.8.7954 χειροκίνητα. ( Αγορασμένο απο amazon γερμανίας ).εγω έστειλα στο μαγαζί που το αγόρασα.αλλα απαντήσει δεν πήρα . μου είπαν απο dune να επικοινωνήσω απο εκει που το πήρα.έγω παντως έχω την 12.8.5221 .ποια έχετε με τα λιγότερα προβλήματα ;;
Αμα τούς παρακαλάς κιόλας βράστα χαράλαμπε, και εγώ έστειλα και με γράψανε κανονικά, την μόνη αγορά που μετάνιωσα στη ζωή μου. ( και μία ερώτηση: ποιό είναι το επίσημο? τα άλλα είναι ανεπίσημα? μην τρελαθούμε κιόλας με τους καραγκιόζηδες ).Εγώ την 14 περασμένη από επίσημο μετά από mail που έστειλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα έως τώρα όλα τρέχουν οκ.
Δές το post 256, υπάρχουν 4 εκδόσεις για χειροκίνητη εγκατάσταση. Εμένα την 12 την πήρε μία χαρά, την 14 αρνείται να την πάρει και τα παράτησα μην τα παίξει το μηχάνημα , αλλά με αυτές τις διαμάχες μεταξύ dune-homatics μπορεί να μην την πάρουμε ποτέ, τα χρήματα όμως των καταναλωτών ξέρουν να τα εισπράτουν.επειδή μπερδεύτηκα λίγο .Όπως είπα πρίν έχω 12.8.5221. έδω https://dune-hd.com/support/app/versions.html έχει πιο πρόσφατη που ήδη έχω ;;
Δεν υπάρχει λόγος μπερδέματος η 12.8.5221 που έχεις εγκατεστημένη ειναι έκδοση λογισμικού (firmware) και οι εκδόσεις που αναφέρονται στην σελίδα που παραθέτεις ειναι εκδόσεις της εφαρμογής (Apk) Dune HD Media Center.επειδή μπερδεύτηκα λίγο .Όπως είπα πρίν έχω 12.8.5221. έδω https://dune-hd.com/support/app/versions.html έχει πιο πρόσφατη που ήδη έχω ;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.