Dune HD RealBox 4K

Και εμένα μου έχει λείψει το πορτάκι που βάζουμε δισκάκια αλλά αν δεν φτιάξουν σοβαρά το streaming κομμάτι δεν ψήνομαι.
Και αγαπάω dune.
Αυτό ακριβώς. Δυστυχώς από τη στιγμή που η θέαση μου είναι κατά 70-80% streaming, θα πρέπει να κοιτάξω αλλού.

Sent from my G8341 using Tapatalk

Για τέτοια χρήση μόνο το Nvidia shield μπορεί να καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες.
Απλά ξεχνάμε μενού, hdr to sdr και 3D.
Δεν ξέρω αν ξεχνάω και κάτι άλλο.

Λοιπον το παιξα αρκετα χθες και το εστεισα σε μεγαλο βαθμο οπως το θελω...
Το μηχανακι πραγματικα ειναι πολυ καλο.
Επαιξε ΒR/UHD menu οσα εχω απροβληματιστα και εγω την ιδεα και ελαφρως γρηγοροτερα.
Επισης, το seamless branching εδω δειχνει να δουλευει καλα, καλυτερα απο το zidoo και χωρις σκαλωματα.
Dolby Atmos & DTS X περασανε κανονικα και εγω τουλαχιστον δεν καταλαβα κανενα προβλημα.
Κινηση μια χαρα και HDR>SDR πολυ καλο (το εχω στο auto& As content & color στο edid) στο ιδιο επιπεδο με το Ζ9
Ποιοτητα εικονας στην δικη μου ΤV (panasonic plasma) ιδια και στα δυο players, δεν καταλαβα διαφορα.
Τι δεν μου αρεσε...
Το remote του δεν ειναι εργονομικο, ειδικα η θεση του σταυρωτου επιλογεα ειναι χαμηλα και πανευκολα το δακτυλο μπερδευεται με τα διπλανα πληκτρα
Μου ελειψε η δυνατοτητα σε iso/brmw να επιλεγω δικους μου υποτιτλους που τους εχω αποθηκευση στο φακελο, σου δινει την δυνατοτητα να τους κατεβασει online αλλα απο την στιγμη που τουσ εχω δεν υπαρχει λογος να ψαχνω αλλου να βρω και να ταιριαξουν και να χανω ωρα και υπομονη..Το zidoo σε αυτο ειναι πολυ καλυτερο!!!
ΔΕν ειχα χρονο να βρω πως αλλαζεις εαν κανει λαθος idexing σε ταινια που σκαναρισε.

Συνολικα για πρωτο fw σε πρωτοενφανιζομενο SoC οι ανθρωποι κανανε εξαιρετικη δουλεια, μπραβο τους πραγματικα!
[FONT=&quot]Ανωτερο -για μενα- απο το PRO 4K[/FONT]

Αυτό το κόλλημα που δεν μπορούσες να επιλέξεις δικούς σου υπότιτλους σε iso το είχε από παλιά η dune. Μάλλον δεν έχει συνταξιοδοτηθεί ακόμα ο φωστήρας

Φαντάζομαι σε .m2ts, mkv αμέσως παίζει τον εξωτερικό srt , σωστά;
Αρκεί να έχει το ίδιο ονομα φαντάζομαι.

Πάντως μου κάνει εντυπωση. Μετά από τόσα χρόνια 10 πραγματακια είναι στάνταρ που πρέπει να έχει ένα media player από day one.
Και τον πιο απλό χρήστη να ρωτήσεις θα στα πει. Τόσο δύσκολο είναι; Ένα άτομο αποφασίζει σ αυτές τις εταιρείες;

Re: Απάντηση: Dune HD RealBox 4K

Αυτό το κόλλημα που δεν μπορούσες να επιλέξεις δικούς σου υπότιτλους σε iso το είχε από παλιά η dune. Μάλλον δεν έχει συνταξιοδοτηθεί ακόμα ο φωστήρας

Φαντάζομαι σε .m2ts, mkv αμέσως παίζει τον εξωτερικό srt , σωστά;
Αρκεί να έχει το ίδιο ονομα φαντάζομαι.

Πάντως μου κάνει εντυπωση. Μετά από τόσα χρόνια 10 πραγματακια είναι στάνταρ που πρέπει να έχει ένα media player από day one.
Και τον πιο απλό χρήστη να ρωτήσεις θα στα πει. Τόσο δύσκολο είναι; Ένα άτομο αποφασίζει σ αυτές τις εταιρείες;

Σε iso νομίζω το είχαν φτιάξει.
Σε rip folder είχαν το θέμα θαρρώ.

Δεν τις αντέχω τις απανωτές Ελληνικές παγκόσμιες πρωτιές.

Dune HD Realbox 4K review

Μονο για ελληνικά μάτια :fahne90: προς το παρόν μεχρι να το τσεκαρω λιγο ακομα και να προσθέσω λιγες φωτογραφίες.

Αν δείτε τίποτα μυστήριο, μιλήστε :p

Απάντηση: Re: Dune HD RealBox 4K

Δεν τις αντέχω τις απανωτές Ελληνικές παγκόσμιες πρωτιές.

Dune HD Realbox 4K review

Μονο για ελληνικά μάτια :fahne90: προς το παρόν μεχρι να το τσεκαρω λιγο ακομα και να προσθέσω λιγες φωτογραφίες.

Αν δείτε τίποτα μυστήριο, μιλήστε :p

ΚΑι τι θες τωρα...Να σου πουμε 'μπραβο'? :SFGSFGSF::music-smiley-005::worshippy::grinning-smiley-043

('Μπραβο' θα σου πουμε μολις τεσταρεις πρωτος το Pro 4K II :drool1:)

Re: Απάντηση: Dune HD RealBox 4K

ΚΑι τι θες τωρα...Να σου πουμε 'μπραβο'? :SFGSFGSF::music-smiley-005::worshippy::grinning-smiley-043

('Μπραβο' θα σου πουμε μολις τεσταρεις πρωτος το Pro 4K II :drool1:)

Μάλλον κάτι θα κάνουμε και με δαύτο :p

Ε ναι...
Μπράβο μπράβο....
Θα το απολαύσω αργοτερα

Σας ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD RealBox 4K

Και βλέπει, και κατεβάζει ;)
Προφανως οχι σε menu navigation mode, αλλα σε lite mode.

movie.iso
movie.srt

Σωστο!
Εαν βαλουν και την δυνατοτητα να βλεπει υποτιτλους που εχεις ΗΔΗ κατεβασει & βαλει στο φακελο θα γινει και καλυτερο

Και βλέπει, και κατεβάζει ;)
Προφανως οχι σε menu navigation mode, αλλα σε lite mode.

movie.iso
movie.srt

Μισό λεπτό γιατί νομίζω πως το είχα καταλάβει διαφορετικά εγώ:

Ας πούμε έχω την ταινία στο αρχείο movie.iso (ή σε μορφή φακέλων BDMV) και το αρχείο των υποτίτλων movie.srt

Για να μπορέσω να δω τους εξωτερικούς υπότιτλους θα πρέπει υποχρεωτικά να είμαι σε bd lite mode ?
Αν δηλαδή είμαι σε full bd mode,και βλέπω κανονικά το μενού της ταινίας και πατήσω play movie από το μενού της ταινίας, δεν θα δει τους εξωτερικούς υπότιτλους ?

Υ.Γ. Θα δω κι εγώ το review μόλις μπορέσω! Μπράβο κι από εμένα φίλε vadergr για το review!