Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Και εμένα μου έχει λείψει το πορτάκι που βάζουμε δισκάκια αλλά αν δεν φτιάξουν σοβαρά το streaming κομμάτι δεν ψήνομαι.
Και αγαπάω dune.
Και αγαπάω dune.
Αυτό ακριβώς. Δυστυχώς από τη στιγμή που η θέαση μου είναι κατά 70-80% streaming, θα πρέπει να κοιτάξω αλλού.Και εμένα μου έχει λείψει το πορτάκι που βάζουμε δισκάκια αλλά αν δεν φτιάξουν σοβαρά το streaming κομμάτι δεν ψήνομαι.
Και αγαπάω dune.
Αυτό το κόλλημα που δεν μπορούσες να επιλέξεις δικούς σου υπότιτλους σε iso το είχε από παλιά η dune. Μάλλον δεν έχει συνταξιοδοτηθεί ακόμα ο φωστήρας
Φαντάζομαι σε .m2ts, mkv αμέσως παίζει τον εξωτερικό srt , σωστά;
Αρκεί να έχει το ίδιο ονομα φαντάζομαι.
Πάντως μου κάνει εντυπωση. Μετά από τόσα χρόνια 10 πραγματακια είναι στάνταρ που πρέπει να έχει ένα media player από day one.
Και τον πιο απλό χρήστη να ρωτήσεις θα στα πει. Τόσο δύσκολο είναι; Ένα άτομο αποφασίζει σ αυτές τις εταιρείες;
Θυμάμαι επί εποχής smart.
Όταν είχα iso το άνοιγα στο PC, κραταγα το m2ts για να κολλησω μαζί τον υπότιτλο. Ιστορίες.....
Δεν τις αντέχω τις απανωτές Ελληνικές παγκόσμιες πρωτιές.
Dune HD Realbox 4K review
Μονο για ελληνικά μάτια :fahne90: προς το παρόν μεχρι να το τσεκαρω λιγο ακομα και να προσθέσω λιγες φωτογραφίες.
Αν δείτε τίποτα μυστήριο, μιλήστε![]()
ΚΑι τι θες τωρα...Να σου πουμε 'μπραβο'? :SFGSFGSF::music-smiley-005::worshippy:
('Μπραβο' θα σου πουμε μολις τεσταρεις πρωτος το Pro 4K II :drool1
Ε ναι...
Μπράβο μπράβο....
Θα το απολαύσω αργοτερα
Σε iso rip μπορει να κατεβάσει υπότιτλους η το κάνει μόνο σε αρχεία Internet video files ( mkv κτλ);
Και βλέπει, και κατεβάζει
Προφανως οχι σε menu navigation mode, αλλα σε lite mode.
movie.iso
movie.srt
Και βλέπει, και κατεβάζει
Προφανως οχι σε menu navigation mode, αλλα σε lite mode.
movie.iso
movie.srt
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.