Έχει Sigma... και Mali
Linux και Android...
και Full Blu ray menu..
έστειλα μήνυμα στη Dune ... τους ρώτησα..
όταν θα δουλεύω το XBMC πρέπει να είμαι σε Linux ή Android?
και όταν γίνεται playback μέσω XBMC θα δουλεύει το Sigmaή το Mali
..
Σίγουρα σε ποιότητα αναπαραγωγής (εικόνα - κίνηση) το Sigma ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...(ακόμα και σε σχέση με τα Intel chipsets) αλλά την χρηστικότητα / ευκολία του XBMC δεν την αντικαθιστώ..
(το ιδεατό θα είναι ένας player που κατά την αναπαραγωγή θα χρησιμοποιεί το Sigma για εικόνα / ήχο και το Mali ως επεξεργαστής και το interface ... αλλά μάλλον ονειρεύομαι)..
Τιμή γύρω στα 300 ευρώ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
και να σκεφτεις ότι έχει βγει το φθηνό ras με $5..![]()
Και εγώ κοιτούσα από εδώ , κοιτούσα από εκεί να δω που είναι ή που το γράφει , πουθενά .ωπααα δεν εχει εξοδο οπτικης? μαλιστα!!!!!
Απορία: Απάντηση πήρες στο μήνυμα ?
Και εγώ κοιτούσα από εδώ , κοιτούσα από εκεί να δω που είναι ή που το γράφει , πουθενά .
Για να δουμε ποιος θα ειναι ο πρωτος beta tester αν και δεν βλεπω να το αγοραζει κανενας.
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!:smile:
Αν παίζει σωστά εύκολα θα μοσχοπουλησει
Για τα προηγούμενα μοντέλα έφταιγε η Sigma.Κάποια πράγματα αν δεν υπάρχουν στο sdk δεν μπορεί να τα φτιάξει η εκάστοτε εταιρία.Η HDi και η κάθε αντίστοιχη εταιρία,με βάση το sdk δουλεύουν.
Θα έπρεπε να είχαν πιέσει για περισσότερες βελτιώσεις βέβαια!
Αν παίζει σωστά και εύκολα,θα μοσχοπουλήσει συμφωνώ απόλυτα με τον vadergr.
Power Buy?
Καλή ιδέα!
Είμαι μέσα,ποιός θα το οργανώσει?:chinscratch:
Όλο και κάποιος θα βρεθεί.Χρηστο στα χαρτια ολα σωστα παιζουν το θεμα ειναι ποιος θα το αγορασει και το κυριοτερο να γνωριζει 5 πραγματα για να το τεσταρει αν πραγματι κανει αυτα που λεει και τα κανει σωστα.
Καλό μεν αλλά χωρίς BDdrive πιο σωστο θα ήταν να κόστιζε 300
Τουλάχιστον αφου δεν θα έχει οπτική θα έχει coaxial η θα πρέπει να αλλάξουμε και ενισχυτή;
Και ποσο να βγει με το power buy?Εδώ : http://www.perfectimage.gr/2016/02/17/dune-hd-solo-4k/ το δίνει 349 .....!!!! Πολλά λεφτά ρε παιδιά...... Βέβαια αν σκεφτείς ότι το ανάλογο : http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/a-500-pro βγαίνει σε 600 $ ... μόνο κανένα power buy μπορεί να μας γλυτώσει κανα φράγκο...Αλλά τι power buy να κάνει κανείς σε αυτά τα λεφτά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.