Dune HD Solo 4K

Re: Απάντηση: Dune HD Solo 4K

Έχει Sigma... και Mali
Linux και Android...
και Full Blu ray menu..

έστειλα μήνυμα στη Dune ... τους ρώτησα..
όταν θα δουλεύω το XBMC πρέπει να είμαι σε Linux ή Android?
και όταν γίνεται playback μέσω XBMC θα δουλεύει το Sigma :) ή το Mali :(..

Σίγουρα σε ποιότητα αναπαραγωγής (εικόνα - κίνηση) το Sigma ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...(ακόμα και σε σχέση με τα Intel chipsets) αλλά την χρηστικότητα / ευκολία του XBMC δεν την αντικαθιστώ.. :)
(το ιδεατό θα είναι ένας player που κατά την αναπαραγωγή θα χρησιμοποιεί το Sigma για εικόνα / ήχο και το Mali ως επεξεργαστής και το interface ... αλλά μάλλον ονειρεύομαι)..

Τιμή γύρω στα 300 ευρώ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και να σκεφτεις ότι έχει βγει το φθηνό ras με $5.. :)

Απορία: Απάντηση πήρες στο μήνυμα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD Solo 4K

Απορία: Απάντηση πήρες στο μήνυμα ?

και εγω περιμενω απαντηση,ειμαι περιεργος

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και εγώ κοιτούσα από εδώ , κοιτούσα από εκεί να δω που είναι ή που το γράφει , πουθενά .

βεβαια ισως να υπαρχει περιπτωση μεσω usb να μπορεις να βαλεις μια εξωτερικη καρτα ηχου που βγαζει οπτικη εξοδο,υπαρχου στο εμποριο κ ειναι κ φτηνες,στο rasp pi 2 με openelec,kai nvidia shield android tv γινεται...τωρα για αυτο δεν ξερω

Για να δουμε ποιος θα ειναι ο πρωτος beta tester αν και δεν βλεπω να το αγοραζει κανενας.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!:smile:

Αν δεν ειχε κανει την πατατα με το 3D Λεωνιδα θα το αγοραζαν αρκετοι αν και ειναι πολλα τα λεφτα οπως λες. Αλλα απο την στιγμη που εκανε την πατατα αφησε και τους πελατες στα κρυα του λουτρου πλεον χλωμο το κοβω να βρει αγοραστες.

Για τα προηγούμενα μοντέλα έφταιγε η Sigma.Κάποια πράγματα αν δεν υπάρχουν στο sdk δεν μπορεί να τα φτιάξει η εκάστοτε εταιρία.Η HDi και η κάθε αντίστοιχη εταιρία,με βάση το sdk δουλεύουν.
Θα έπρεπε να είχαν πιέσει για περισσότερες βελτιώσεις βέβαια!

Αν παίζει σωστά και εύκολα,θα μοσχοπουλήσει συμφωνώ απόλυτα με τον vadergr.

Power Buy?
Καλή ιδέα!
Είμαι μέσα,ποιός θα το οργανώσει?:chinscratch:

Απάντηση: Re: Dune HD Solo 4K

Αν παίζει σωστά εύκολα θα μοσχοπουλησει

Χρηστο στα χαρτια ολα σωστα παιζουν το θεμα ειναι ποιος θα το αγορασει και το κυριοτερο να γνωριζει 5 πραγματα για να το τεσταρει αν πραγματι κανει αυτα που λεει και τα κανει σωστα.

Κάποια πράγματα βελτιώνονται με firmware update ή γίνονται και χειρότερα.
Κάτι μπορεί να μην παίζει στο αρχικό firmware like dune Prime 3 όπως bd driver και κάποια αρχεία να παίζουν αρχικά και να μην παίζουν στα επόμενα firmwares βλέπε Mede8er medX3D,που στα πρώτα firmwares έπαιζαν τα divx αρχεία και μετά δεν έπαιζαν!

Για τα προηγούμενα μοντέλα έφταιγε η Sigma.Κάποια πράγματα αν δεν υπάρχουν στο sdk δεν μπορεί να τα φτιάξει η εκάστοτε εταιρία.Η HDi και η κάθε αντίστοιχη εταιρία,με βάση το sdk δουλεύουν.
Θα έπρεπε να είχαν πιέσει για περισσότερες βελτιώσεις βέβαια!

Αν παίζει σωστά και εύκολα,θα μοσχοπουλήσει συμφωνώ απόλυτα με τον vadergr.

Power Buy?
Καλή ιδέα!
Είμαι μέσα,ποιός θα το οργανώσει?:chinscratch:

Αυτο ακριβως! Κρεμασε η Sigma την HDi και με την σειρα της η HDi κρεμασε εμας που στο τελος πληρωσαμε την νυφη.

Re: Απάντηση: Re: Dune HD Solo 4K

Χρηστο στα χαρτια ολα σωστα παιζουν το θεμα ειναι ποιος θα το αγορασει και το κυριοτερο να γνωριζει 5 πραγματα για να το τεσταρει αν πραγματι κανει αυτα που λεει και τα κανει σωστα.
Όλο και κάποιος θα βρεθεί.
Και αν δεν βρεθεί εδω, θα βρεθεί στο εξωτερικό και θα μεταφερθούν τα σχόλια και εδω.

Το γεγονός πάντως ότι καινούριο δυνατό Dune είχαμε να δούμε για σχεδόν πάνω από 2 χρόνια,κάτι μου λέει ότι το solo δεν θα είναι καθόλου solo στο τέλος.
Θα ζευγαρώσει με πολλά σαλόνια!

Αρκεί να προσέξουν το firmware,ειδικά στην αρχή θα πρέπει να κάνει τη διαφορά.

Αναμένουμε κι εμείς αναφορές από το εξωτερικό που θα φτάσει και πιο γρήγορα ως συνήθως!

Re: Απάντηση: Dune HD Solo 4K

Καλό μεν αλλά χωρίς BDdrive πιο σωστο θα ήταν να κόστιζε 300
Τουλάχιστον αφου δεν θα έχει οπτική θα έχει coaxial η θα πρέπει να αλλάξουμε και ενισχυτή;

coaxial S/PDIF (on A/V connector via software switch) : Λέει στα χαρακτηριστικά του.....

Απάντηση: Re: Dune HD Solo 4K

Εδώ : http://www.perfectimage.gr/2016/02/17/dune-hd-solo-4k/ το δίνει 349 .....!!!! Πολλά λεφτά ρε παιδιά...... Βέβαια αν σκεφτείς ότι το ανάλογο : http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/a-500-pro βγαίνει σε 600 $ ... μόνο κανένα power buy μπορεί να μας γλυτώσει κανα φράγκο...Αλλά τι power buy να κάνει κανείς σε αυτά τα λεφτά?
Και ποσο να βγει με το power buy?

Μην περιμενεις κατω απο 300 και μην περιμενεις να βρεθουν τα ατομα για power buy