Dune HD Solo 4K

Αν δεν κάνει το beta testing ο αντιπρόσωπος, τότε θα πρέπει να δώσει το μηχάνημα για beta testing αλλού. 350 ευρώ για media player, χωρίς την εμπεριστατωμένη μαρτυρία ότι δουλεύει άψογα και δικαιολογούν το κόστος αγοράς του οι δυνατότητές του, δεν θα δώσει κανείς.

Η projecting art σε απάντηση που ανέρτησε στο facebook έχει screenshot που δείχνει ότι η έξοδος A/V (minijack) "αλλάζει" σε Coaxial S/PDIF.

facebook_1461004744008.jpg

[ Aιρετικός mode ON ]

- Κουτί-κόσμημα της αρεσκείας σας ( πχ αλουμίνιο nexus ) : Περίπου 60
- Mother & CPU τελευταίας τεχνολογίας από κορυφαίες εταιρίες πχ ASUS + INTEL Braswel Περίπου 80
- Μνήμη επώνυμη 2Χ2Gb Περίπου 30
- Εσωτερικός δίσκος SSD 64Gb επώνυμος: Περιπου 50
- Τροφοδοτικό silent (50 ? Δεν ξέρω απο τροφοδοτικά... )

ΣΥΝΟΛΟ 270

Αξία συναισθηματική (να το κοιτάς και μόνο στο σαλόνι σου) : Ανεκτίμητη :)

ΥΓ Μένουν κι άλλα 80 να σπαταλήσει καθείς όπως θέλει...

[ Aιρετικός mode OFF ]

- Μα, ένα πλαστικό κουτί βρε παιδιά?... 350 ευρώ?

τα dune παντα ηταν ακριβα κ υπερτιμιμενα για μενα..ριξανε τα μουτρα τους στην cloud gia vxp γιατι χωρις αυτο δε θα πουλαγε καθολου..........περι ορεξεως.....

Απάντηση: Re: Dune HD Solo 4K

[ Aιρετικός mode ON ]

- Κουτί-κόσμημα της αρεσκείας σας ( πχ αλουμίνιο nexus ) : Περίπου 60
- Mother & CPU τελευταίας τεχνολογίας από κορυφαίες εταιρίες πχ ASUS + INTEL Braswel Περίπου 80
- Μνήμη επώνυμη 2Χ2Gb Περίπου 30
- Εσωτερικός δίσκος SSD 64Gb επώνυμος: Περιπου 50
- Τροφοδοτικό silent (50 ? Δεν ξέρω απο τροφοδοτικά... )

ΣΥΝΟΛΟ 270

Αξία συναισθηματική (να το κοιτάς και μόνο στο σαλόνι σου) : Ανεκτίμητη :)

ΥΓ Μένουν κι άλλα 80 να σπαταλήσει καθείς όπως θέλει...

[ Aιρετικός mode OFF ]

- Μα, ένα πλαστικό κουτί βρε παιδιά?... 350 ευρώ?

βάλε κόστος λειτουργικού, βάλε χρόνο και κόπο εγκατάστασης λειτουργικού, βάλε χρόνο και κόπο για σωστούς drivers, βάλε κόστος τηλεκοντρόλ, βάλε κόστος για καλώδιο HDMI ...
και δεν έχω πιάσει ακόμα τον player, δεν έχω πιάσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που η παραπάνω πρόταση χάνει ...
όλα αυτά δε συγκρίνονται με το κόστος του dune, πολύ πιο φτηνό έρχεται και ας κοστίζει 350 ευρώ.

pap τη συγκεκριμένη σύνθεση την τρέχω με openelec build Milhouse (KODI 17), drivers δε χρειάζονται, έρχονται προεγκατεστημένοι όλοι, ούτε χρόνος χρειάζεται η εγκατάσταση κρατάει περίπου 2 λεπτά -κυριολεκτικά- (τώρα αν κάποιος θέλει να βάλει windows τότε θέλει χρόνο, αλλά τότε παίρνουμε και κάτι τελείως άλλο , άλλη κατηγορία, όχι μόνο ένα media player ...... )

Για να περάσουμε σε επίπεδα σύγκρισης και κριτικής, πρέπει να το δούμε στην πράξη το μηχάνημα. Ας περιμένουμε λοιπόν να το κάνει κάποιος test (όχι ο αντιπρόσωπος φυσικά, προς αποφυγή μεροληψίας) και βλέπουμε. Εν τω μετάξύ άκουσα ότι για να το πάρεις πρέπει να προκαταβάλεις το χρηματικό ποσό στην τράπεζα και αντικαταβολή δεν δέχεται. Εξαιρετικά πρωτοποριακή μέθοδος πώλησης, η οποία περιορίζει τους υποψήφιους αγοραστές στο target group των : "έχω χρόνο- έχω λογαριασμό στην τράπεζα - και δεν κρατιέμαι " ....... :D

pap τη συγκεκριμένη σύνθεση την τρέχω με openelec build Milhouse (KODI 17), drivers δε χρειάζονται, έρχονται προεγκατεστημένοι όλοι, ούτε χρόνος χρειάζεται η εγκατάσταση κρατάει περίπου 2 λεπτά -κυριολεκτικά- (τώρα αν κάποιος θέλει να βάλει windows τότε θέλει χρόνο, αλλά τότε παίρνουμε και κάτι τελείως άλλο , άλλη κατηγορία, όχι μόνο ένα media player ...... )

οκ, linux, οπότε frame packing 3D δεν έχει από όσο ξέρω

Clean install των Windows 10 μαζί με εγκατάσταση προγραμμάτων και ρυθμίσεις πήρε το πολύ 1,5 ώρα. Δεν θέλει παραπάνω. Τα updates δεν τα κοιτάς όταν γίνονται, κάνεις άλλα πράγματα εκείνη τη στιγμή.
Είχα πάρει και backup όλες τις ρυθμίσεις των εφαρμογών μου (browsers, MPC, Kodi κλπ) άλλα 5 λεπτά δουλειά πριν το clean install.

Για να περάσουμε σε επίπεδα σύγκρισης και κριτικής, πρέπει να το δούμε στην πράξη το μηχάνημα. Ας περιμένουμε λοιπόν να το κάνει κάποιος test (όχι ο αντιπρόσωπος φυσικά, προς αποφυγή μεροληψίας) και βλέπουμε. Εν τω μετάξύ άκουσα ότι για να το πάρεις πρέπει να προκαταβάλεις το χρηματικό ποσό στην τράπεζα και αντικαταβολή δεν δέχεται. Εξαιρετικά πρωτοποριακή μέθοδος πώλησης, η οποία περιορίζει τους υποψήφιους αγοραστές στο target group των : "έχω χρόνο- έχω λογαριασμό στην τράπεζα - και δεν κρατιέμαι " ....... :D

Ισως δεχεται αγορα μεσω κουριερ οποτε γλιτωνεις και τα εξοδα αντικαταβολης.

Ισως δεχεται αγορα μεσω κουριερ οποτε γλιτωνεις και τα εξοδα αντικαταβολης.

Η μόνη λύση - ιδιαίτερα την παρούσα περίοδο - είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, ιδιαίτερα όταν η έννοια "πελάτης" έχει αλλοτριωθεί, όχι λόγω της απροθυμίας του, αλλά λόγω της οικονομικής αδυναμίας του.
Απουσία λοιπόν τρόπων εξυπηρέτησης του πελάτη όπως περιγράφηκε παραπάνω, δικαιολογείται - πάντα κατά την άποψή μου, η οποία δεν είναι μοναδική - όταν η δομή της εταιρείας ή του μαγαζιού που έχει κάποιος δεν το επιτρέπουν. Π.χ. Δεν πουλάω λιανική , είμαι αντιπρόσωπος και δίνω τα προιόντα μου, χονδρική σε καταστήματα. Τότε είναι δεκτό.
Σε άλλη περίπτωση είναι εμπορική πολιτική προσαρμοσμένη σε προσωπικές επιθυμίες ανεξάρτητες από αυτές της εξυπηρέτησης του πελάτη.

Δεν βαριέσαι όμως. Δεν πρέπει να μας αποσχολούν αυτά.
Το μηχανάκι είναι καλό ? Ψάχνω ένα εμπεριστατωμένο review και δεν βρίσκω πουθενά ακόμα......
Μα κανένα από τα γνωστά site που κάνουν τεστς δεν το έχει πάρει ακόμα?

Πάντως ο Μανώλης Καστρουνής το τσίμπησε! Ελπίζω να μας δώσει εντυπώσεις...

Κάποια στιγμή αργότερα, λογικά θα το παρουσιάσουμε και εμεις ...
Στο εξωτερικό γράφονται καλά πράγματα ...

Εν τω μετάξύ άκουσα ότι για να το πάρεις πρέπει να προκαταβάλεις το χρηματικό ποσό στην τράπεζα και αντικαταβολή δεν δέχεται. Εξαιρετικά πρωτοποριακή μέθοδος πώλησης, η οποία περιορίζει τους υποψήφιους αγοραστές στο target group των : "έχω χρόνο- έχω λογαριασμό στην τράπεζα - και δεν κρατιέμαι " ....... :D

Πριν λίγο γύρισα απο τις ΩΔΕΣ στην Καλλιθέα και είχε 4 κομμάτια πάνω στο γραφείο τα οποία μόλις είχε παραλάβει..
Τιμή 349 ευρώ.

(Με τρώει το χέρι μου...κι ο κ..λος μου :flipout:)

Πριν λίγο γύρισα απο τις ΩΔΕΣ στην Καλλιθέα και είχε 4 κομμάτια πάνω στο γραφείο τα οποία μόλις είχε παραλάβει..
Τιμή 349 ευρώ.

(Με τρώει το χέρι μου...κι ο κ..λος μου :flipout:)

Ασε, και δουλεύω κοντά... :p

εγκυκλοπαιδικα..
για να αναπαραγει το dune 4K χωρις κολληματα κτλ υλικο 4K μεσω SAMBA/NFS (nas/pc)
τι προδιαγραφες απαιτουνται απο το nas/pc;
φανταζομαι με gigabit ethernet switch και cat5e/cat6 καλωδια θα ειναι οκ.

Ασε, και δουλεύω κοντά... :p

ε πεταξου μια στιγμη!
θα δεις θα σ'αρεσει... :p

Παρασκευη σημερα..
ΣΚ ερχεται..

Ακομη και με χαμηλή συμπιεση, θα απαιτει 50-60mbps. Γενικα ειναι <30 καποια βιντεο που ειχα δει. Οπότε ακομη και ενας αξιοπρεπης 100αρης nas θα μπορει να το διαχειριστει.

Χθες εγώ δεν άντεξα και το τσιμπησα.....οπότε οι ερωτήσεις με το μαλακό και οπότε μπορώ θα απαντώ...

εγκυκλοπαιδικα..
για να αναπαραγει το dune 4K χωρις κολληματα κτλ υλικο 4K μεσω SAMBA/NFS (nas/pc)
τι προδιαγραφες απαιτουνται απο το nas/pc;
φανταζομαι με gigabit ethernet switch και cat5e/cat6 καλωδια θα ειναι οκ.

ε πεταξου μια στιγμη!
θα δεις θα σ'αρεσει... :p

Παρασκευη σημερα..
ΣΚ ερχεται..
Αν θυμάμαι καλά το spec του Ultra HD Blu-ray λέει για μέχρι 128 mbps bitrate