Dune HD Solo 4K

Απάντηση: Re: Dune HD Solo 4K

Η projecting art σε απάντηση που ανέρτησε στο facebook έχει screenshot που δείχνει ότι η έξοδος A/V (minijack) "αλλάζει" σε Coaxial S/PDIF.

View attachment 126760
Τι ακριβως εννοειτε..για εμενα που δεν το κατεχω...εμενα ο ενισχυτης μου δεν εχει HDMI,μονο οπτικη για Dolby digital και dts

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χθες εγώ δεν άντεξα και το τσιμπησα.....οπότε οι ερωτήσεις με το μαλακό και οπότε μπορώ θα απαντώ...

Χαχαχαχα ξεκινα σιγα σιγα με το μαλακο.....πρωτες εεντυπωσεις απο υλικο και μια ερωτηση που περιμενουν την απαντηση πολλοι,εχεις βαλει kodi? Και αν ναι πως τα παει;

Re: Απάντηση: Re: Dune HD Solo 4K

Τι ακριβως εννοειτε..για εμενα που δεν το κατεχω...εμενα ο ενισχυτης μου δεν εχει HDMI,μονο οπτικη για Dolby digital και dts

Χαχαχαχα ξεκινα σιγα σιγα με το μαλακο.....πρωτες εεντυπωσεις απο υλικο και μια ερωτηση που περιμενουν την απαντηση πολλοι,εχεις βαλει kodi? Και αν ναι πως τα παει;

kodi δεν εχω βαλει και δεν βλεπω να βαζω καθως δεν το χρειαζομαι, παραδοσιακοσ dune-ακιας γαρ. τα πρωτα δειγματα ηταν πόλυ θετικα οσο αφορα την ταχυτητα αποκρισης του μηχανηματος και σε μια πρωτη δοκιμη με αρχειο 1080 (τελευταιο star wars, ακους vadergr?) η αναπαραγωγη ηταν αψογη, κλειδωσε στα 23,976 χωρις κανενα κολλημα η ''λοξυγκα'' παιζοντας μεσω δικτυου(ethernet) και γεμισε με απολαυση την 60 ιντσων 4k τηλεοραση. τωρα ειμαιι στη φαση που κατεβαζω υλικο 2160p και επισης bdiso για να το τεσταρο και με αυτο το υλικο.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα ...το συνδεω με HDMI στον προβολεα μου ,και μετα πρεπει να αγορρασω 4-5 μετρα καλωδιο coaxial το σκληρο το παλιο; Δηλαδη οχι optical,με καποιο adaptor mini jack σε optical;

Re: Απάντηση: Dune HD Solo 4K

Δηλαδη αν καταλαβα καλα ...το συνδεω με HDMI στον προβολεα μου ,και μετα πρεπει να αγορρασω 4-5 μετρα καλωδιο coaxial το σκληρο το παλιο; Δηλαδη οχι optical,με καποιο adaptor mini jack σε optical;

Καλύτερα καινούργιο coaxial.

τελικα δεν με θελει....το μηχανημα απλα πεθανε....ξεκινα δειχνει το logo και μετα απλα μαυρη οθονη και τιποτα αλλο. προσπαθησα επανεγκατασταση λογισμικου/επαναφορα αλλα τιποτα. παει πισω απο εκει που το αγορασα και να δουμε τι θα δουμε (και ακουσουμε...).....

Δοκίμασε άλλο HDMI καλώδιο και απευθείας στην τηλεόραση (εάν το έχεις μέσω ενισχυτή). Μετά απλά ακολούθησε τις οδηγίες:

If you see "DUNE" logo on the TV when you switch on the player, but then the picture disappears and no other picture appears during at least 10 seconds, it may mean that a wrong video output mode is configured in the player. In such a case, press the MODE RC button, and then press one of the RC buttons 1, 2, 3, 4 or 5 to switch to a different video output mode (see "Quick Setting of Video Output Mode").

http://dune-hd.com/eng/support/online_manual/getting_started

Απευθείας ήταν συνδεμενο στην τηλεόραση αλλά δεν δούλεψε......το τηλεχειριστηριο δεν έχει πλήκτρο mode οπότε επιστρατευτηκε το τηλεχειριστηριο από το dune max αλλά δεν....
Χαζομάρα τους ας βάζανε στο κάτω μέρος ένα κουμπάκι reset να μπορείς να το επαναφέρει σε τέτοιες περιπτώσεις....
Το παρέλαβε το κατάστημα πίσω και μου είπαν άνευ απροοπτου θα μου το έχουν αντικαταστησουν ως την τρίτη Τετάρτη....αντε να δούμε...

επιτελους σημερα μου εγινε η αντικατασταση και το εχω παλι στα χερια μου. μολις συνδεθηκε για την πρωτη (ξανα) δοκιμη και τραβηξα και μερικες γρηγορες φωτο με το κινητο. τ μηχανακι παιζει κανονικα full bluray menu χωρις καποια ελλειψη.20160426_194158.jpg20160426_195454.jpg20160426_195323.jpg20160426_195144.jpg

για το popcorn δεν ξερω γιατι δεν το ειχα ποτε αλλα με το dune max που ακομα εχω μπορω να πω οτι αν προσεξει λιγο η μαμα εταιρεια σε υποστηριξη και αναβαθμισεις σιγουρα θα εξελιχει σε αξιος συνεχιστης

Απευθείας ήταν συνδεμενο στην τηλεόραση αλλά δεν δούλεψε......το τηλεχειριστηριο δεν έχει πλήκτρο mode οπότε επιστρατευτηκε το τηλεχειριστηριο από το dune max αλλά δεν....
Χαζομάρα τους ας βάζανε στο κάτω μέρος ένα κουμπάκι reset να μπορείς να το επαναφέρει σε τέτοιες περιπτώσεις....
Το παρέλαβε το κατάστημα πίσω και μου είπαν άνευ απροοπτου θα μου το έχουν αντικαταστησουν ως την τρίτη Τετάρτη....αντε να δούμε...

Aν σου ξανασυμβει ...
The β€œREC” RC button allows quick setting of video output mode without entering the player setup menu. This way of video output configuration may be required if you see no picture on the screen after connecting your player to a TV.
Press the β€œREC” RC button and then one of the RC buttons β€œ1”, β€œ2”, β€œ3”, β€œ4”, or β€œ5” to switch to one of the following video output modes respectively:
1. Composite PAL
2. Composite NTSC
3. HDMI, 480i, 60 Hz
4. HDMI, 720p, 60 Hz
5. HDMI, 1080i, 60 Hz

After you see a picture on the TV screen, press the β€œENTER” RC button, and then go to the player setup menu to perform a more precise configuration of the video output mode if needed.
NOTE: The procedure of quick setting of video output mode cannot be used during playback and in some other cases. To ensure this procedure can be used, switch the player off, then switch the player on, and then wait about 1 minute to ensure the player loading is finished. After that press "STOP" RC button to ensure playback is stopped. Then use "REC" RC button.

Αντιγράφω απο το avsforums.
Κανει τα πάντα και παιζει τα πάντα (απο τα υπάρχοντα) εκτός απο υποτιτλους σε 3d. Τους εμφανιζει flat.

Miscellaneous Test results and features:

1)Network speed: 38 MB/s as compared to 11MB/s on Dune Base 3.0 and 26 MB/s on Base 3D.
2)This player will never support Cinavia. Cinavia is not hard coded into the chip set, therefore it is not capable of detecting it.
3)Forced subtitles are honored in Full ISOs, Ripped ISOs and MKVs
4)Discrete IR On/Off Power codes are working.
5)Auto Frame rate is working in both 2D and 3D ISOs
6)The Solo handles the right/left eye play order correctly when playing 3D ISO back through Full BD engine.
7)Source Direct is implemented.
8)VXP Processing works in BD Lite Engine. No adjustment at this time. (only high/off/demo)
9)Supported and Confirmed front ends: Zappeti, My Movies and Yadis.
10)VXP Processing not implemented yet in Full BD Engine
11)Z-wave and TV Tuner not on US models.
12)Not all BD Menus loaded correctly. However, in my testing 39 out of 42 titles loaded perfectly as well as 2 out of 2 two DVD menus.
13)The Solo does not handle right/left eye play order correctly when playing back 3D ISO through BD Lite engine. It must be switched manually. This is expected.
14)BD live menu extra support- Status Unknown
15)3D Sub Titles not working in 3D ISOs
16) When you hit the "info" button in full BD Engine. Audio is always shown as 7.1 regardless of what the actual audio is. Please note the correct audio is bit streamed as indicted and confirmed by my AVR. This doesn't affect playback. Only the indication is wrong.
17) Android ICON is shown in settings menu. But not implemented yet.

****Some members commented about the image quality of subtitles when comparing the Full BD Engine to the BD Lite Engine.
Here is the link for you to decide if they are adequate or not :
Dune HD SOLO 4K Media Player
Dune HD SOLO 4K Media Player

__________________________________________________ _____________________

Audio Bit Streaming test results using the BD Lite Engine:

1) True HD- Bit streamed – No issues.
2) DTS HD MA- Bit streamed – No issues.
3) Dolby Atmos- Bit streamed –No issues.
4) DTS:X- Bit Streamed – No Issues.
5) LPCM Audio- No issues

Audio Bit Streaming test results using the Full BD Engine:

3) Dolby Atmos- Bit streamed –No issues.
4) DTS:X- Bit Streamed – No issues.
5) LPCM Audio- No issues

MKV Audio Bit Streaming Test Results is Lite Engine:

3) Atmos Bit Streamed- No Issues.
4) DTS:X Bit Streamed- No Issues.
5) LPCM Audio- No issues

__________________________________________________ _________________

Audio 2 channel decoding tests results with ISOs:

______Full BD Engine _______ Lite Engine

DTS HD ___Yes _____________ Yes
DTS:X HD _Yes _____________ Yes
True HD ___Yes _____________ Yes
Atmos ____Yes _____________ Yes
LPCM _____Yes _____________ Yes

Audio 2 channel decoding test results with MKVs: (Auto defaults to Lite Engine).

Lite Engine

DTS HD___ Yes
DTS:X ____ Yes
True HD ____No
Atmos _____No

Κανει τα πάντα και παιζει τα πάντα (απο τα υπάρχοντα) εκτός απο υποτιτλους σε 3d. Τους εμφανιζει

LooooL

Εντάξει, θα το φτιάξουν στο επόμενο firmware 😋

Σοβαρά τώρα, οι τύποι είναι για γέλια...

LooooL

Εντάξει, θα το φτιάξουν στο επόμενο firmware ο˜‹

Για γέλια δεν ειναι, αλλα έπρεπε να το είχαν φτιάξει.
Προφανώς και δεν φταίει η dune , αλλα η sigma.

ΥΓ. Εσυ το χρειάζεσαι έτσι και αλλιως μπας και δούμε και κάποια ταινία χωρίς σπασίματα η lip sync στο σπίτι σου :p

Της Dune ειναι το προϊόν, τι μας νοιάζει τι βαζουν μέσα;

Το θέμα ειναι ότι δεν παίζει ότι θα έπρεπε να παίζει 3 χρόνια πριν

Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει με τα UHD BD (αν και όταν βγουν)...

Γενικά, όπως και τα περισσότερα ακριβά media players πλέον (όχι ότι υπάρχουν και πολλά), φαντάζει προϊόν ''από τα παλιά χρόνια, που προσπαθεί να επιζήσει"...

Χρήστο καλημέρα, σε ευχαριστώ για το tip με τα πλήκτρα αλλά τελικά στο δικό μου ήταν πιο σοβαρό το πρόβλημα και με τον συνδυασμό των πλήκτρων δεν θα γινόταν κάτι, γι αυτό και ο εδώ αντιπρόσωπος μου το αντικαταστησε.

Απάντηση: Re: Dune HD Solo 4K

LooooL

Εντάξει, θα το φτιάξουν στο επόμενο firmware 😋

Δεν υπαρχει περιπτωση να τους φτιαξει και για τα προηγουμενα πχ το 303 ελεγαν οτι περιμενουν την Sigma να δωσει sdk