Dune HD Solo 4K

Της Dune ειναι το προϊόν, τι μας νοιάζει τι βαζουν μέσα;

Το θέμα ειναι ότι δεν παίζει ότι θα έπρεπε να παίζει 3 χρόνια πριν

Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει με τα UHD BD (αν και όταν βγουν)...

Γενικά, όπως και τα περισσότερα ακριβά media players πλέον (όχι ότι υπάρχουν και πολλά), φαντάζει προϊόν ''από τα παλιά χρόνια, που προσπαθεί να επιζήσει"...

Προφανώς και δεν θα παίζει uhd BD.
Εδώ τα pc δεν τα παίζουν ακόμα.

Προσωπικά μιλώντας, 3d is dead οποτε οι υπότιτλοι δεν θα με πείραζαν.
Έχεις δίκιο όμως πως σε αυτή τη γενιά και σε αυτό το επιπεδο τιμης θα έπρεπε να υποστηριζεται πλήρως.

Τα λεφτά μου πάντως δεν θα τα δουν αν δεν φτιάξουν όλα τα βασικά όπως είναι οι 3d υπότιτλοι. Εκείνο που με πείραξε είναι οι υποσχέσεις κι ότι έκαναν το κορόιδο μέχρι να το παραδεχθουν στην προηγούμενη γενιά.

Προσωπικά μιλώντας, 3d is dead οποτε οι υπότιτλοι δεν θα με πείραζαν.

Όποτε μένεις στα παμπάλαια Smart / Duo και είσαι μια χαρά

Μετά από αυτά τα μηχανάκια, τα media players έχασαν το νόημα τους

Όποτε μένεις στα παμπάλαια Smart / Duo και είσαι μια χαρά

Μετά από αυτά τα μηχανάκια, τα media players έχασαν το νόημα τους

Προσθέτεις tv tuner , atmos/dts x και εισαι λιγο πιο συγχρονος.

Συγκριτικά με την παλιοτερη γενιά.

Τα Atmos / DTS X είναι τμήμα των TrueHD / Master Audio και παίζουν απο οποιαδήποτε πηγή μπορεί να βγάλει HD Audio bitstream (άρα και απο τα παλιά Dune)

Προσωπικά, είμαι έτοιμος να το αγοράσω, αλλά περιμένω ή να το τεστάρω εγώ, ή κανένας άλλος. Επίσης δεν με απασχολεί το 3D πλέον καθόλου. Ανακάλυψα ότι για να ευχαριστηθώ 3D οι 55' δεν φθάνουν. Χρειάζομαι 150' τουλάχιστον και σε απόσταση 4,5 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χαλάσω ένα σκασμό λεφτά για να ευχαριστιέμαι αναλογικά λίγο αφού το 3D δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή θέασης...οπότε..έχει δεν έχει 3D υπότιτλους, λίγο με ενδιαφέρει. Εκείνο όμως που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα εικόνας και ήχου που υπόσχονται οι δυνατότητες του player όπως επίσης θέλω να δω τις δικτυακές του δυνατότητες, κι αν καλύπτομαι τότε θα το τσιμπήσω!!

Το 3D δεν σας απασχολεί, 4Κ δεν ξέρουμε αν θα παίζει (και θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε / και σιγά μην παίζει σωστά, λέω εγώ...), τι να το κάνετε (όσοι έχετε παλιό Dune), δεν καταλαβαίνω...

Περί ποιότητας εικόνας, δεν βλέπω το λόγο να αναμένουμε διαφορά

Περί ήχου δε, προφανώς λόγω bitstream δεν θα υπάρχουν διάφορες

Μόνο για παιχνίδι / αλλαγή θα ασχολιόταν κανείς μαζί του

Αλλά και πάλι, με αυτό το απαρχαιωμένο interface και το πολύ κακό πρόσφατο παρελθόν της Dune, προσωπικά δεν πιστεύω οτι αξίζει να τους δώσουμε τα Ευρώ μας

Καλημερα και Χρονια Πολλα.Εγω που εχω το popcorn 410 τι θα κερδισω αν το παρω;

Ταλαιπωρια δεν θα το έλεγα, αναλόγως τι ζητά κάνεις. Εμένα που το 3d δεν με ενδιαφέρει μια χαρά player είναι και δεν έχω κάποια σοβαρή ένσταση.

Δεν διαφωνώ. Αλλά μία χαρά player και 350 πολλά είναι. Παίρνεις mede8er αν θες απλά μία χαρά player. Αν πέσει η τιμή του το συζητάμε. Το 4K προς το παρόν δεν το υπολογίζω καν. Δεν έχει βγει κάτι αξιόλογο ή σε μεγάλο αριθμό.
Επίσης θέλουμε να ακούσουμε κ ποιότητα εικόνας. Καλύτερη από Intel HD; Από madVR; Αν ναι το συζητάμε τότε.

Από τη στιγμή που στέκεται επάξια δίπλα στο dune max που έχω όσο αφορά την εικόνα μια χαρά το βρίσκω... (450 το Μαξ πριν 6 χρόνια....350 τώρα σίγουρα είναι μια χαρά..)

Δεν διαφωνώ. Αλλά μία χαρά player και 350 πολλά είναι. Παίρνεις mede8er αν θες απλά μία χαρά player. Αν πέσει η τιμή του το συζητάμε. Το 4K προς το παρόν δεν το υπολογίζω καν. Δεν έχει βγει κάτι αξιόλογο ή σε μεγάλο αριθμό.
Επίσης θέλουμε να ακούσουμε κ ποιότητα εικόνας. Καλύτερη από Intel HD; Από madVR; Αν ναι το συζητάμε τότε.

Δεν είναι μια χαρά player.Θεωρείται κορυφαίο media player. Ok πάσο με τους 3d subs , ασχέτως αν το διορθώσουν η όχι.
Το med8er δεν παίζει BD Menu και δεν έχει επεξεργασία εικόνας όπως το Dune ούτε και tv tuner.
Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.

Όλο για htpc διαβάζω αλλά ούτε την ευκολία του καναπέ με ένα κλικ έχει ,ούτε 350 κοστίζει για να κάνει ότι και το Dune.
Θέλει το θέμα μια ηρεμία και καθαρή ματιά.
Ότι κάποιοι μπορεί να βολεύονται με ένα med η Android player (και καλά κανουν) δεν λέει απολύτως τίποτα για την αξία των Dune που είναι διαχρονική ( με μικρή εξαίρεση την προτελευταία φουρνιά )

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημερα και Χρονια Πολλα.Εγω που εχω το popcorn 410 τι θα κερδισω αν το παρω;

Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα tv tuner και BD menu, τότε μάλλον τίποτα.
Δεν ξέρω τι διαφορές έχουν σε αναπαραγωγή h265, 10bit κλπ.

επεξεργασία εικόνας γίνεται και σε υλικό Blu-ray folder (BDMV) ;

Θα έχει κάποια διαφορά στην ποιότητα εικόνας απο ένα dune προηγούμενης γενιάς, σε αναπαραγωγή αρχείων Full bluray rip;

Στάλθηκε από το ONE E1003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όσοι έχουν το prime 3.0 δύσκολα θα βρουν λόγο για να το αγοράσουν.
Τουλάχιστον εγώ που με φαγουριζει η τσέπη μου δεν βλέπω τον λόγο να ξοδευτω.
Με εξαίρεση το 3d που σπάνια θα δω sds κατά τα άλλα το prime είναι πιο πλήρες και με τα ίδια χρήματα.
Θα το σκεφτόμουν πιο ζεστά εάν είχε bddrive όχι γιατί θα τρελενομουν να το χρησιμοποιήσω αλλά γιατί έτσι θα δικαιολογούσα κάπως τα 350

Δεν αμφισβητώ την αξία του Dune. Εχω ακούσει καλά λόγια στο παρελθόν κ καλή εμπειρία από Sigma.
Θέλω κάποιος όμως να μου πει όσον αφορά την ποιότητα εικόνας. Να γίνει ένα test και να μας πουν. Ενα Review. Αν έχει εικόνα εφάμιλλη του madVR ναι, τα αξίζει.

υγ: προσωπικά ένα ποντίκι έχω στο καναπέ κ κάνω τα πάντα στο NUC.