Dune HD Solo 4K

επεξεργασία εικόνας γίνεται και σε υλικό Blu-ray folder (BDMV) ;

Θα έχει κάποια διαφορά στην ποιότητα εικόνας απο ένα dune προηγούμενης γενιάς, σε αναπαραγωγή αρχείων Full bluray rip;

Στάλθηκε από το ONE E1003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από ότι διαβάζω στην full BD αναπαραγωγή παίζει pure.
Δεν ξέρω τι κάνει στην BD Lite.
Σε remux κάνει κανονικά.

Από ότι διαβάζω στην full BD αναπαραγωγή παίζει pure.
Δεν ξέρω τι κάνει στην BD Lite.
Σε remux κάνει κανονικά.
Μάλλον έχει να κάνει με το είδος του αρχείου (mkv, m2ts) πάρα με τον τρόπο αναπαραγωγής (BD lite, full navigation, browse file κτλ)

Τα remux αν και - θεωρητικά τουλάχιστον- (και αν γίνουν σωστά) έχουν ίδια ποιότητα με το Full bluray rip δέχονται επεξεργασία εικόνας ενώ τα m2ts όχι.

Το θέμα είναι αν υπάρχει και ευδιάκριτη διαφορά μεταξύ επεξεργασμένου mkv αρχείου remux (από το dune) και pure αναπαραγωγής bluray (m2ts)

Θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρχουν διαφορές οι οποίες θα είναι ανάλογες από τις ρυθμίσεις που θα ορίσεις.
Έχω την εντύπωση ότι επεξεργασία θα κάνει σε όλα τα αρχεία εξαιρουμένης της αναπαραγωγής blu ray

Τι γίνεται ρε παιδιά?
Θα δούμε κανένα review του player?
Ή θα περιμένουμε το "Ηχος & Εικόνα"?

Last edited:
Τι γίνεται ρε παιδιά?
Θα δούμε κανένα review του player?
Ή θα περιμένουμε το "Ηχος & Εικόνα"?
Γιατί δεν το αγοράζεις να κανείς ένα review; 😎

Γιατί δεν το αγοράζεις να κανείς ένα review; 😎

:D Αυτή η τακτική, αποτελεί μία από τις προτεραιότητές μου! Βέβαια, ανακάλυψα ότι το budget μου δεν ακολουθεί τις επιθυμίες μου για reviews. Του φώναξα (όπως κάνει αυτή στη διαφήμιση ξέρεις:" Budget! Σήκω πάνω! Σήκω είπα!" Τίποτα... :p

Μου έβαλες ιδέα...και τελικά πήγα και το πήρα!

Περιμένουμε πλήρες αναλυτικό review με φωτογραφιες κλπ .
Σε έχωσα :p

Μεγειά ! (εκτος αν εννοείς οτι πηρες μέλι και καρύδια :p )

Περιμένουμε πλήρες αναλυτικό review με φωτογραφιες κλπ .
Σε έχωσα :p

Μεγειά ! (εκτος αν εννοείς οτι πηρες μέλι και καρύδια :p )

Πήγα από τον Λάμπρου στην Ηλιούπολη. Ε τώρα που τόχω θα κάνω πλήρες review ρε παιδιά. Εννοείται! Το σετάρισα ήδη. Το μόνο που δεν έχω κάνει ακόμα είναι τα εξώφυλλα των ταινιών ( Με τι πρόγραμμα τα κάνουνε αυτά? Yadis?)

Υ.Γ. Απαράμιλλη η εικόνα του πάντως..........

Last edited:
ακόμα με PC γίνονται τα εξώφυλλα και η βιβλιοθήκη;

Πολύ ρέτρο κατάσταση :flipout:

Και βεβαια συγκρισεις με τα υπολοιπα που ειχες και εχεις τωρα....ιδιως με το nuc και το shield...
Οπως και η απορια πολλων ,τι γινεται με το kodi;;;;;;
Δουλευει η sigma η Mali;;;;

Re: Απάντηση: Dune HD Solo 4K

Και βεβαια συγκρισεις με τα υπολοιπα που ειχες και εχεις τωρα....ιδιως με το nuc και το shield...
Οπως και η απορια πολλων ,τι γινεται με το kodi;;;;;;
Δουλευει η sigma η Mali;;;;

Παιδιά θα τα γράψω όλα...Υπομονή. Android δεν λειτουργεί ακόμα στο Dune. Είναι υπό κατασκευή το θέμα. Προς το παρόν δουλεύει η Sigma.Άρα Kodi δεν έχει ακόμα.
Σύγκριση μπορώ να κάνω ως προς την ποιότητα εικόνας. ( από τώρα μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει καμμία σχέση, ούτε με Mede8er , ούτε με Shield) Είναι (πολύ ) μόνο στην κορυφή το μηχάνημα. (αναμενόμενο!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD Solo 4K

Παιδιά θα τα γράψω όλα...Υπομονή. Android δεν λειτουργεί ακόμα στο Dune. Είναι υπό κατασκευή το θέμα. Προς το παρόν δουλεύει η Sigma.Άρα Kodi δεν έχει ακόμα.
Σύγκριση μπορώ να κάνω ως προς την ποιότητα εικόνας. ( από τώρα μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει καμμία σχέση, ούτε με Mede8er , ούτε με Shield) Είναι (πολύ ) μόνο στην κορυφή το μηχάνημα. (αναμενόμενο!)
Καλησπερα Νικο και καλες θεασεις να εχεις.Εχω την περιεργεια αν εχει διαφορα στην εικονα με το PopCorn A410 που εχω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD Solo 4K

Καλησπερα Νικο και καλες θεασεις να εχεις.Εχω την περιεργεια αν εχει διαφορα στην εικονα με το PopCorn A410 που εχω.

Δυστυχώς δεν έχω PopCorn ώστε να βοηθήσω σ'αυτό. Αύριο θα δοκιμάσω h.265 και θα ελαφρύνω το βάθος από τα 12 bit στα 10 για να δω τι αλλαγή θα έχει η εικόνα...

h.265 παίζει. Χωρίς προβλήματα. Και jellyfish και τα πάντα, εκτός από .iso (Ντάξει μην τρελλαθούμε κι όλας. Ακόμα δεν βγήκε καλά-καλά το h.265 θέλουμε και .iso files θα μου πεις) Το ίδιο ακριβώς όμως αρχείο αλλά σε mkv το παίζει άψογα.

μενου & unbox (ευκολη χρηση εσωτερικου δισκου)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ειμαι περιεργος αν υπαρχει (παρατηρησιμη) διαφορα στην εικονα με τα παλιοτερα dune smart σε αναπαραγωγη full bluray.

Last edited:
Σε σύγκριση με το max που εχω επίσης μπορω να πω οτι εχει αν οχι καλύτερη σιγουρα στα ιδια επιπεδα εικονα τοσο σε ποιοτητα οσο και σε κινηση.