Dune HD Solo Lite

Δηλαδή στο ακριβό Dune HD Solo δεν ισχύει η συνδρομή; Είναι δωρεάν;

Εντάξει, με μια διαφορά 150 (350 το μεγάλο, 200 ετούτο) μπορείς να κάνεις συνδρομές για 7,5 χρόνια.
Παραπάνω θα το κρατήσει κάποιος; Έτσι θα τσιμπήσει και αυτούς που δεν θέλουν BD menus ή θέλουν και στα 3-4-5 χρόνια το παρατάνε το άθλημα. Τη δυνατότητα εσωτερικού δίσκου την παραβλέπω αφού χρησιμοποιείτε NAS για storage.

Βέβαια αυτό το My Collection (Movie Catalog) δεν ξέρω τι είναι και κατά πόσο είναι χρήσιμο.

Βασικά χανεις και το dvb tuner.
Δεν θα με χάλαγε.

Για καποιον που ξερει τι θέλει, η τιμή παραμένει καλή , αλλα θα πρέπει να "καταπιεί" την κοροιδια ...

Απάντηση: Re: Dune HD Solo Lite

Επειδη περασε απο τα χερια μου για αρκετο καιρο θα σας πω οτι το tuner ειναι ολα τα λεφτα παιζει με τις ρυθμισεις της οξυτητας του vxp επεξεργαστη ο οποιος κανει και το Deinterlacing τεραστια διαφορα απο την εικονα της τηλεορασης .
Γενικα ημουν πολυ ευχαριστημενος απο την εικονα του καμμια σχεση τα υπολοιπα media players το μονο που το ανταγωνιζεται ειναι το Α500 το οποιο υστερει γιατι δεν εχει tv tuner και δεν υποστηριζει full bd menu .
Ειναι ομως πολυ καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης και στο θεμα με τα εξωφυλλα .
Το dune θα φαει καποιους μηνες για να δωσει μια σωστη εφαρμογη σε αυτο το θεμα ...

Re: Απάντηση: Dune HD Solo Lite

Εκανε την εμφανιση του στους πωλητες που προτεινει η Dune με τιμη 199 Ευρω σε οτι αφορα την υποστηριξη Full BD τα πραγματα δεν ειναι ξεκαθαρα κυκλοφορει οτι θα παιζει με μια επιπλεον μηνιαια χρεωση .....
http://dune-hd.com/support/options/

Δεν το βρίσκω σε όσους έψαξα. Έχουν το μεγάλο μοντέλο των 350 αλλά αυτό δεν το βρίσκω με μερικούς dealers που κοίταξα. Ελλάδα φυσικά δεν το συζητώ, άγνωστο το πότε.

H preorder τιμή του στο amazon uk (159 λιρες) ειναι δελεαστικότατη.
Βεβαια δεν παιζει μενου και λειπει και ο μαμα scrapper...

Να ρωτήσω...
το Dune HD Lite θα έχει θέμα αν στριμάρω από server με ενεργά τα Jumbo Frames?

Νέο firmware για το lite βλέπω με πολύ σημαντική αλλαγή αυτό:
Solo Lite: Premium Functions (My Collection/Movies/Music and BD Menu) are now non-premium, just like on Solo 4K (i.e. available without limitations and without the need to have Internet access to check license status)

Εχω παραγγείλει το lite και το αναμένω (από ελληνική αντιπροσωπεία) και αν και δεν με ενδιαφέρει τόσο τα BD Menu είναι σημαντική αλλαγή.

http://dune-hd.com/eng/support/firmware_zone/49

Eρωτησεις σε κατοχους:

- μπορεις να κανεις sync υποτιτλους εξωτερικους και αν ναι μεχρι ποσα δευτερολεπτα;
- μπορεις να εχεις εξωφυλλα σε ταινιες;
- εχει ντερνετικο ραδιοφωνο και δυνατοτητα να βαλεις δικα σου ulr's σταθμων;
- έχει πρόβλημα στο rendering των Ελληνικων υποτιτλων (π.χ. το τονούμενο κεφαλαίο φαίνεται σωστά σε καθε κωδικοποίηση που τυχoν εχει το .srt);

Oι βασικες μου αποριες εχουν ηδη απαντηθει και το ψειριζω λιγο, το σκεφτομαι ως αντικαταστατη του Netgear 550 που σταθηκε τιμιο πολλα χρονια τωρα. Ελπιζω να δω διαφορα στην ποιοτητα εικονας.

Eρωτησεις σε κατοχους:

- μπορεις να κανεις sync υποτιτλους εξωτερικους και αν ναι μεχρι ποσα δευτερολεπτα;
- μπορεις να εχεις εξωφυλλα σε ταινιες;
- εχει ντερνετικο ραδιοφωνο και δυνατοτητα να βαλεις δικα σου ulr's σταθμων;
- έχει πρόβλημα στο rendering των Ελληνικων υποτιτλων (π.χ. το τονούμενο κεφαλαίο φαίνεται σωστά σε καθε κωδικοποίηση που τυχoν εχει το .srt);

Oι βασικες μου αποριες εχουν ηδη απαντηθει και το ψειριζω λιγο, το σκεφτομαι ως αντικαταστατη του Netgear 550 που σταθηκε τιμιο πολλα χρονια τωρα. Ελπιζω να δω διαφορα στην ποιοτητα εικονας.

- Sync σε εξωτερικούς υπότιτλους μπορείς να κάνεις κανονικά (και audio sync αν χρειάζεσαι), δεν θυμάμαι μέγιστο αριθμό δευτερολέπτων αλλά μπορώ να δω το μεσημέρι που θα επιστρέψω σπίτι.
- Μπορείς να έχεις εξώφυλλα σε ταινίες και οργάνωση βιβλιοθήκης, εγώ δεν την έχω χρησιμοποιήσει γιατί δε με βολεύει ιδιαίτερα, προτιμώ files/folder αλλά αυτό είναι δική μου ιδιαιτερότητα.
- Σύμφωνα με όσα λέει εδώ έχει αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
- Το τονούμενο κεφαλαίο εμφανίζεται κανονικά. Δεν έχω δει κανένα θέμα με ελληνικούς υπότιτλους γενικά. Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις και fonts δικά σου αν θες.

- Sync σε εξωτερικούς υπότιτλους μπορείς να κάνεις κανονικά (και audio sync αν χρειάζεσαι), δεν θυμάμαι μέγιστο αριθμό δευτερολέπτων αλλά μπορώ να δω το μεσημέρι που θα επιστρέψω σπίτι.

Εφτασα μέχρι το -100sec και το +100sec και πήγαινε ακόμη. Η άλλη γίνεται άμεσα, πατάς στο remote subtitle, setup και βελάκια.

Ξαφνικά το μηχανάκι σταμάτησε να παίζει BD menu (φορτώνει, άλλες φορές εμφανίζει τα βελάκια επιλογής σε κάποια menu αλλά όχι το background και αν πάτησες στα τυφλά enter μπορεί να ξεκινήσει να παίζει κανονικά)

BD lite παίζει κανονικά

Τελευταίο (beta) firmare (το οποίο έπαιζε κανονικά πριν κανα μήνα που δοκίμασα τελευταία φορά)

Καμία ιδέα;

Hχο AAC 5.1 αποκωδικοποιεί; Με το Netgear (SIGMA 8642) επρεπε να το μετατρεψω σε 2.0 για να εχω ηχο στον Onkyo ενισχυτη.

Το παραγγειλα μολις, θεωρω θα ειναι αναβαθμιση γενικα.

:ernaehrung004:

Last edited:
Hχο AAC 5.1 αποκωδικοποιεί; Με το Netgear (SIGMA 8642) επρεπε να το μετατρεψω σε 2.0 για να εχω ηχο στον Onkyo ενισχυτη.

Το παραγγειλα μολις, θεωρω θα ειναι αναβαθμιση γενικα.

:ernaehrung004:

Εχω το Solo 4K. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω σήμερα και θα σου πω. Ουσιαστικα, θα θέλω να φορτώσω ΑΑC 5.1 αρχειο και στον ενισχυτη να έχω PCM 5.1, μέσω HDMI. Έτσι δεν είναι; Δεν θες passthrough/bitstream, αν καταλαβαίνω καλα.

Εχω το Solo 4K. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω σήμερα και θα σου πω. Ουσιαστικα, θα θέλω να φορτώσω ΑΑC 5.1 αρχειο και στον ενισχυτη να έχω PCM 5.1, μέσω HDMI. Έτσι δεν είναι; Δεν θες passthrough/bitstream, αν καταλαβαίνω καλα.

Σωστα!

Υποχρεος αν το κανεις αν και ηδη ειναι καθ'οδον το player οποτε θα το διαπιστωσω σε καμμια εβδομαδα ούτως ή άλλως.