Εκανε την εμφανιση του στους πωλητες που προτεινει η Dune με τιμη 199 Ευρω σε οτι αφορα την υποστηριξη Full BD τα πραγματα δεν ειναι ξεκαθαρα κυκλοφορει οτι θα παιζει με μια επιπλεον μηνιαια χρεωση .....
http://dune-hd.com/support/options/
Eρωτησεις σε κατοχους:
- μπορεις να κανεις sync υποτιτλους εξωτερικους και αν ναι μεχρι ποσα δευτερολεπτα;
- μπορεις να εχεις εξωφυλλα σε ταινιες;
- εχει ντερνετικο ραδιοφωνο και δυνατοτητα να βαλεις δικα σου ulr's σταθμων;
- έχει πρόβλημα στο rendering των Ελληνικων υποτιτλων (π.χ. το τονούμενο κεφαλαίο φαίνεται σωστά σε καθε κωδικοποίηση που τυχoν εχει το .srt);
Oι βασικες μου αποριες εχουν ηδη απαντηθει και το ψειριζω λιγο, το σκεφτομαι ως αντικαταστατη του Netgear 550 που σταθηκε τιμιο πολλα χρονια τωρα. Ελπιζω να δω διαφορα στην ποιοτητα εικονας.
- Sync σε εξωτερικούς υπότιτλους μπορείς να κάνεις κανονικά (και audio sync αν χρειάζεσαι), δεν θυμάμαι μέγιστο αριθμό δευτερολέπτων αλλά μπορώ να δω το μεσημέρι που θα επιστρέψω σπίτι.
Hχο AAC 5.1 αποκωδικοποιεί; Με το Netgear (SIGMA 8642) επρεπε να το μετατρεψω σε 2.0 για να εχω ηχο στον Onkyo ενισχυτη.
Το παραγγειλα μολις, θεωρω θα ειναι αναβαθμιση γενικα.
:ernaehrung004:
Εχω το Solo 4K. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω σήμερα και θα σου πω. Ουσιαστικα, θα θέλω να φορτώσω ΑΑC 5.1 αρχειο και στον ενισχυτη να έχω PCM 5.1, μέσω HDMI. Έτσι δεν είναι; Δεν θες passthrough/bitstream, αν καταλαβαίνω καλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.