Dune HD TV-101 & HD TV-301

Ευχαριστώ τους φίλους που ενδιαφέρθηκαν.Τελικά το,πρόβλημα είναι το τηλεκοντρόλ.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά στην αντιπροσωπία που ενδιαφέρθηκαν και έδωσαν λύση αν και (όπως αποδείχτηκε τελικά το player είναι παραεισαγωγή).
Καλό λοιπόν είναι ,για όσους φίλους ενδιαδέρονται για αγορά ενός μοντέλου Dune να απευθύνονται και στην αντιπροσωπεία
http://www.projecting-art.com/
η οποία απ´ότι είδα έχει και πιο αναγωνιστικές τιμές !!!

Τελικα το τηλεκοντρολ ητανε ε?Παραεισαγωγη....καλα που εγραψες απο που το πηρες για να ξερουμε απο που δεν θα ψωνιζουμε!Νομιζω οι τιμες της εδω αντιπροσωπειας συμβαδιζουν με τις τιμες της dune που εχει στο site της.Απο κει και περα ολο και καποια εκπτωσουλα θα παιζει απ τα παιδια εκει.Τελος παντων χαιρομαι που εβγαλες ακρη και να το χαρεις να το λιωσεις,εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ την αποδοση του

Αν η εταιρία (projecting art) διαβάζει, δεν φτιάχνει την σελίδα της? Το να έχει 10-15 λογότυπα των εταιριών, δεν βοηθάει τους πελάτες...

Re: Απάντηση: Dune HD TV-101 & HD TV-301

Αν η εταιρία (projecting art) διαβάζει, δεν φτιάχνει την σελίδα της? Το να έχει 10-15 λογότυπα των εταιριών, δεν βοηθάει τους πελάτες...
Λυκουργο εχεις δικηο.
Και εγω την ιδια απορια εχω. Μπαινω στο site και εκει μονο φωτογραφιες.
Τιποτε αλλο...................

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD TV-101 & HD TV-301

Εχετε δικαιο παλικαρια,απο τιμες ομως;ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.Δεν περιμενα οτι θα εχει τις ιδιες τιμες με ΕΥΡΩΠΗ.

Ναι vadergr.Εχθες μιλησα με τον κυριο Κουσκουλη Δημητριο και μου επιβεβαιωσε την τιμη των 185 για το 301 wifi.Εγω το παραγγειλα κατα ''λαθος'' απο την ΗΧΟΔΟΜΗ στα 165 .Ειχε μεινει νομιζω ενα κομματι ακομη .

Last edited:
Να διορθώσω στην απάντηση στον vadergr ότι εμένα σήμερα το πρωί ο ίδιος κύριος που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω μου είπε αφού κοίταξε τους καταλόγους του 179 Ευρώ.

καλο μεσημερι παλικαρια.Εχω περιπου μια ωρα το 301 στα χερια μου,αλλα δεν μπορω να δω μεσω δικτυου.Τι κανω λαθος;Τα 2 Netgear 550 & το Pridigy που εχω τους βλεπουν κανονικα.

Απο το dune Κάνε add στα sources και βάλε αυτα που θα σου ζήτηση. Έχει οδηγό και κάπου εδω..

καλο μεσημερι παλικαρια.Εχω περιπου μια ωρα το 301 στα χερια μου,αλλα δεν μπορω να δω μεσω δικτυου.Τι κανω λαθος;Τα 2 Netgear 550 & το Pridigy που εχω τους βλεπουν κανονικα.

για καποιον άγνωστο λόγο, είχα το ίδιο θέμα με το 101... ενώ himedia, egreat, WDTVL, AppStreamer, BlueTimes έπαιζαν κανονικά... το είχα γράψει και στην παρουσίαση που του είχα κάνει. Τέσπα, λύθηκε με το windows share manager. (αν θες δες εδώ: http://fractalbit.gr/dune-hd-tv-101w/#head5 )

φιλε lykman οτι και να εκανα γιοκ.Η λυση βρηκε με αυτο τον τροπο.
Ενώ βρίσκεσαι στο κεντρικό μενού, πάλι με το remote/pop up menu επιλέγεις New Network folder.Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει δίνεις το όνομα που φαίνεται στο δίκτυο ο υπολογιστή σου ή κάποιο άλλο πχ home pc.Στη συνέχεια γράφεις το shared folder,server την ip του υπολογιστή και τυχόν user name και password αν έχεις δώσει.Πατάς ok και θα βλέπεις πλέον το νέο network folder στο κεντρικό μενού και θα συνδέεσαι άμεσα.
Παντως ευχαριστω πολυ.