Dune HD TV-101 & HD TV-301

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD TV-101 & HD TV-301

Παρεμπιπτόντως αν ανεβάσει κάποιος την ανάλυση από 8bit σε 12bit τότε εμφανίζονται άσπροι κόκκοι !! έντονοι και γίνονται εντονότεροι άμα παίξεις με το contrast ...

Δοκίμασε και με κάποιο άλλο καλώδιο HDMI...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD TV-101 & HD TV-301

Δοκίμασε και με κάποιο άλλο καλώδιο HDMI...
Δεν έχω βάλει το δικό του γιατί έχω δικό μου καλύτερο αλλά θα δοκιμάσω γιατί μου κάνει εντύπωση και δεν καταλαβαίνω το γιατί....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD TV-101 & HD TV-301

Δεν έχω βάλει το δικό του γιατί έχω δικό μου καλύτερο αλλά θα δοκιμάσω γιατί μου κάνει εντύπωση και δεν καταλαβαίνω το γιατί....

Σήμα 1920x1080@60Hz με 8-bit βάθος χρώματος απαιτεί 148,5MHz δυνατότητα συγχρονισμού από το καλώδιο, σήμα 1920x1080@60Hz με 12-bit βάθος χρώματος απαιτεί 222,8MHz... ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD TV-101 & HD TV-301

Σήμα 1920x1080@60Hz με 8-bit βάθος χρώματος απαιτεί 148,5MHz δυνατότητα συγχρονισμού από το καλώδιο, σήμα 1920x1080@60Hz με 12-bit βάθος χρώματος απαιτεί 222,8MHz... ;)
Αμάν ! Με βλέπω ν αλλάζω καλώδια πάλι.... Τι προτείνεις ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD TV-101 & HD TV-301

Αμάν ! Με βλέπω ν αλλάζω καλώδια πάλι.... Τι προτείνεις ?

Δοκίμασε τα υπάρχοντα για αρχή... ;)

Πηγα και το πηρα και εγω το βραδακι θα πεσει μελετη.Επισης στο μαγαζι που το πηρα ηταν και ο αντιπροσωπος της dune στην Ελλαδα.Το πληκτρολογιο το εχει χρησιμοποιησει κανεις?επισης στο tuner μπορεις να γραφεις και να βλεπεις σταυτοχρονα καποιο αλλο καναλι.
Εχεις στοιχεια επισημου αντιπροσωπου...?
ευχαριστω

Πλακα κανεις; εγω με ενα καλωδιο που μου εμεινε απο ενα A.C.Ryan κλειδωνω κανονικα το MAX με την 50GT30 στα 12 bit

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune HD TV-101

Μόλις τελείωσα τις δοκιμές με αποτυχία ως προς το 12bit

Mε όλα τα καλώδια που είχες διαθέσιμα έβλεπες τις ίδιες άσπρες τελίτσες στα 12bit;

Έχεις κάποια άλλη συσκευή που να δίνει 12bit για να δοκιμάσεις με τα ίδια καλώδια; Το μέσο προβολής ποιό είναι;
(υπάρχει και η πιθανότητα το πρόβλημα να εντοπίζεται στον πομπό HDMI του Dune ή στον αντίστοιχο δέκτη του μέσου προβολής)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune

Mε όλα τα καλώδια που είχες διαθέσιμα έβλεπες τις ίδιες άσπρες τελίτσες στα 12bit;

Έχεις κάποια άλλη συσκευή που να δίνει 12bit για να δοκιμάσεις με τα ίδια καλώδια; Το μέσο προβολής ποιό είναι;
(υπάρχει και η πιθανότητα το πρόβλημα να εντοπίζεται στον πομπό HDMI του Dune ή στον αντίστοιχο δέκτη του μέσου προβολής)
@JL Με το καλώδιο το δικό μου που είχα από άλλη συσκευή όχι τόσα . Έβαλα και το δικό του χτες και είχε περισσότερα
Παίζει σε Pioneer 5090H .Η ρύθμισή της είναι 1080i να παίζει.

@LLLefteris και όμως....γι αυτό έχω παραξενευτεί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: D

@JL Με το καλώδιο το δικό μου που είχα από άλλη συσκευή όχι τόσα . Έβαλα και το δικό του χτες και είχε περισσότερα
Παίζει σε Pioneer 5090H .Η ρύθμισή της είναι 1080i να παίζει.

Αφού το έχεις σε KURO, άσε τo τότε στα 8bit, ο επεξεργαστής εικόνας της θα τα ανεβάσει ούτως ή άλλως και θα κάνει καλύτερη δουλειά από το τσιπάκι στο Dune... ;)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Αφού το έχεις σε KURO, άσε τo τότε στα 8bit, ο επεξεργαστής εικόνας της θα τα ανεβάσει ούτως ή άλλως και θα κάνει καλύτερη δουλειά από το τσιπάκι στο Dune... ;)
:a0210::ernaehrung004:

Υπαρχει δυνατοτητα να συνδεσω το Dune HD TV-101 με τηλεοραση που εχει μονο θυρα scart..???

Απάντηση: Re: Dune HD TV-101 & HD TV-301

Το μόνο θα έλεγα "αρνητικό" που δεν θα το έλεγα κιόλας είναι ότι σε σημείο που το είχα "άναψε" από τη ζέστη και κόλλαγε όταν έβλεπα .
Οπότε με στραμμένο το ανεμιστήρα πάνω του για 5 λεπτά όλα καλά πήγαν . Υπόψιν ότι μέσω δικτύου μέχρι τώρα παίζει τα πάντα νεράκι .Μου φαίνεται ότι θα αγοράσω τουβλάκια lego....:flipout:

Εγω εχω το MAX καθε μερα και παιζει τουλαχιστον 6 ωρες για να στρωσω την τηλεοραση και το δωματιο λογω οτι δεν ειναι κανεις εκει εχει κατι 40αρια απο ζεστη.

Επειδη σκεφτομαι να αγοράσω το 101 σιγουρα θα με καλύψει για την δουλειά που το θέλω ( mkv,m2ts απο κάμερα ) .μια ερώτηση που μπορει να είναι χαζη .υποστηριζει blue ray iso έχω διαβάσει οποτε για να κάνουμε rip πρέπει να έχουμε blue ray player ? η γίνεται και μέσο DVD απο λάπτοπ ?

Καλησπέρα, από υπότιτλους πως τα πάει; Εχει δυνατότητα να υπάρχει περιθώριο ανάμεσα στις γραμμές και γραμματοσειρές με μεγάλα fonts και "παχιά" γράμματα;