Η αλήθεια είναι πως την είδα στην τηλεόραση, και φυσικά δεν αμφισβητώ την αρτιότητά της τεχνικά.
Το στόρυ έγινε σούπα κατά την γνώμη μου. Για παράδειγμα αφού οι Φρέμεν χρησιμοποιούν τόσο απλα τα σκουλίκια ως ταξί και ως όπλα, προς τι το δράμα του κατατρεγμού τους από τους Χαρκόνεν; Επίσης, ο αυτοκρατορικός στρατός ενώ στο πρώτο αποδόθηκε ανατριχιαστικά, στο δεύτερο εμφανίστηκαν περίπου ως stormtroopers στην αποτελεσματικότητα.
Ναι και στα δύο. ήλπιζα σε πιο ρωμαλαία ανάπτυξη έστω και αν αυτό απαιτούσε ελαφρά απόκλιση από το βιβλίο. Όπως ας πούμε έκανε ο Jackson στο lotr.Yπαρχουν ταινιες που "επιμενω" σε τεχνικα σημεια για καποια πραγματα αλλα υπαρχουν και ταινιες σαν αυτην που "επιμενω" και για την καλλιτεχνικη της υπεροχη παρολο που ειναι εντελως υποκειμενικο κριτηριο.
Τετοιες ταινιες τις βλεπεις εξαρχης στο πανι. Ειναι εντελως αλλη η αισθηση που σου προκαλουν.
Συγνωμη δεν ειχες δει την ταινια του Λυντς (δεν ρωτω για το αν εχεις διαβασει το βιβλιο ας μεινουμε στα της ταινιας) ?
Ακριβως η ιδια ιστορια ειναι (με μικρες διαφορες οπως παντα φυσικα ακομα και στην χρονικη αλληλουχια)
Εγώ αυτό το εκλαμβάνω (σαν θεατης) ως συμβιβασμό εξ ου και όπως έχω πει, οι ταινίες του τελευταία μου φαίνονται πολύ επίπεδες / διεκπεραιωτικες.αλλα οκ καταλαβαινω οτι επρεπε να ακροβατησει για να βρει ισορροπιες ο Βιλνεβ (οπως κανει σε ολες του τις ταινιες εσχατως παντως, του το δινω αυτο οτι ειναι συνεπης με τον οιστρο του)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.