Dune: Part Two

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    47
Και μεις που δεν τα εχουμε διαβασει, θα μυρισουμε τα νυχια μας;

Ρε αει παρατα μας !!!! :ROFLMAO:

Να τα διαβασετε ναι. Σιγα μην σας κανουμε 10 ωρες ταινια για να καταλαβετε τα αυνοτοητα με το κινητο στο χερι :)

• Haha
Reactions: SR-71
Και μεις που δεν τα εχουμε διαβασει, θα μυρισουμε τα νυχια μας;
Με κάνεις να είμαι τελείως nerd. Γκέρνι Χάλλεκ στον Πωλ Ατρείδη στο part one, από τους Ελληνικούς υπότιτλους.

00:17:29,423 --> 00:17:31,467
Η αργή λεπίδα διαπερνάει την ασπίδα

Ρε αει παρατα μας !!!! :ROFLMAO:

Να τα διαβασετε ναι. Σιγα μην σας κανουμε 10 ωρες ταινια για να καταλαβετε τα αυνοτοητα με το κινητο στο χερι :)
Πώς δεν το σκεφτηκα ρε, εχεις δικιο, οταν ειναι να δω μια ταινια, θα κανω προετοιμασια πριν, να λειπει και το στοιχειο του αιφνιδιασμου!

Με κάνεις να είμαι τελείως nerd. Γκέρνι Χάλλεκ στον Πωλ Ατρείδη στο part one, από τους Ελληνικούς υπότιτλους.

00:17:29,423 --> 00:17:31,467
Η αργή λεπίδα διαπερνάει την ασπίδα
Οντως, πρεπει να εισαι νερντ και να θυμασαι καθε λεπτομερεια σε 5 ωρες ταινιες συνολο και μετα απο ενα χρονο.
Εδω, δε θυμαμαι τι εφαγα το μεσημερι!

Οντως, πρεπει να εισαι νερντ και να θυμασαι καθε λεπτομερεια σε 5 ωρες ταινιες συνολο και μετα απο ενα χρονο.
Για αυτό υπάρχουμε και εμείς και απαντάμε όταν ρωτάς. Απλά πράγματα για να μην μου χαλιέσαι.

ρε τι τραβαμε ρε που θελουν και επιστημονικη εξηγηση.....για ταινια φαντασιας.

:ROFLMAO:

Ρε συ για πες μου για ολες τις ιδιες αποριες εχεις ? Οχι πες μου μια scifi για την οποια δεν ειχες αποριες να κανουμε μια ωραια κουβεντα ;)

• Haha
Reactions: leonkoum
ρε τι τραβαμε ρε που θελουν και επιστημονικη εξηγηση.....για ταινια φαντασιας.

:ROFLMAO:

Ρε συ για πες μου για ολες τις ιδιες αποριες εχεις ? Οχι πες μου μια scifi για την οποια δεν ειχες αποριες να κανουμε μια ωραια κουβεντα ;)

Περνα σε παρακαλω απο το λογιστηριο, απολυεσαι!!

• Haha
Αντε να σου πω ενα επιστημονικο μυστικο.

Και οι ασπιδες και τα οπλα ενεργειας τους βασιζονται σε υποατομικη τεχνολογια και αν συγκρουστουν μεταξυ τους το αποτελεσμα θαναι σιγουρα καταστροφικο για ολους εκει γυρω και ακομα παραπερα ( μια μινι ατομικη εκρηξη με αλλα λογια)

Οποτε η μονη λυση ειναι ειναι να διαπερασουν τις ατομικες ασπιδες με λεπιδες που δεν επιφερουν καμια τετοια παρενεργεια.

• Like
Περνα σε παρακαλω απο το λογιστηριο, απολυεσαι!!
Λακη,
ακομα και εγω (που δεν τα παω καλα με βιβλια)
θυμομουν οτι "η αργη λεπιδα διαπερνα την ασπιδα".
Ομως αν θες την ΜΕΓΙΣΤΗ επιστημονικη εγκυροτητα, ο Herbert πεθανε.
Να σου εδινα το κινητο του αλλα θα βγει ο υιος. Συζητησιμο τυπακι ......
ΑΛΛΑ πατηρ δεν ειναι. Και ειναι ενα θεμα πως κανουμε troubleshooting
σε κατι που γραφτηκε ....... δεκαετια του 60.

ΔΕΚΑΕΤΙΑ ..... ΤΟΥ 60 !

Δηλαδη, καπου 60 χρονια πισω, ο περισσοτερος κοσμος θα δειχνε επιεικια.
Με την αδεια σου, η παρεμβαση μου ..... συμπαθα με .....

Αντε να σου πω ενα επιστημονικο μυστικο.

Και οι ασπιδες και τα οπλα ενεργειας τους βασιζονται σε υποατομικη τεχνολογια και αν συγκρουστουν μεταξυ τους το αποτελεσμα θαναι σιγουρα καταστροφικο για ολους εκει γυρω και ακομα παραπερα ( μια μινι ατομικη εκρηξη με αλλα λογια)

Οποτε η μονη λυση ειναι ειναι να διαπερασουν τις ατομικες ασπιδες με λεπιδες που δεν επιφερουν καμια τετοια παρενεργεια.
Νοιωθεις καλα ρε, να φωναξω εναν γιατρο να σε δει;
Μη σπαταλας ετσι τις γνωσεις τριγυρω!

• Haha
Reactions: Kosh
Δείτε την σκηνή στο μηχανοστάσιο (moon rebel II) του διαστημικού υπερθωρηκτού, στην οποία οι θερμαστές φτυαρίζουν "καύσιμη" ύλη στα "καζάνια" και θα ξεχάσετε διά παντός τέτοιες εξεζητημένες απορίες.:p

Last edited:
  • Haha
Reactions: takisot
Δείτε την σκηνή στο μηχανοστάσιο (moon rebel II) του διαστημικού υπερθωρηκτού, στην οποία οι θερμαστές φτυαρίζουν "καύσιμη" ύλη στα "καζάνια" και θα ξεχάσετε διά παντός τέτοιες εξεζητημένες απορίες.:p

Περιμενω τον Λακη να το δει και να του κανω ερωτησεις μετα :alien:

Να υποθέσω η επόμενη απορία θα είναι για το σφυρί του Thor και εάν το αφήσει στο πάτωμα του ασανσέρ και πατήσει το κουμπί να ανέβει, θα θεωρήσουμε ότι το ασανσέρ είναι worthy. Σωστά?

• Haha