klamia71
AVClub Addicted Member
- 5 November 2007
- 2,378
Ειδικά τις σειρές...Με συγχωρείς αλλά το κοινό βλέπει κατά κανόνα σε οθόνη λαπτοπ ή κινητού, σιγά μην ασχοληθεί με θολούρες και background.
Ειδικά τις σειρές...Με συγχωρείς αλλά το κοινό βλέπει κατά κανόνα σε οθόνη λαπτοπ ή κινητού, σιγά μην ασχοληθεί με θολούρες και background.
Μεγάλη αλήθεια αυτή, οι περισσότεροι που ξέρω και βλέπουν σειρές, τις βλέπουν σε κινητά ή Tablets, και αν τις βλέπουν σε καμία τηλεόραση της κακιάς ώρας το κάνουν είτε τρώγοντας ταυτόχρονα ή σερφάροντας στο Web....οπότε για πια θολούρα μιλάμε, αυτά είναι για εμάς εδώ που ασχολιόμαστε.Ειδικά τις σειρές...
Στην οπτική θολούρα αναφερόμουν, όχι τη σεναριακή. Αυτή η τελευταία φαντάζομαι έχει λόγο ύπαρξης, και ξεπερνιέται με.... διάβασμα.Οποιος θελει ξεθολωμα ας διαβασει αυτο που περιγραφεται εδω .
Είδα το πρώτο επισόδειο, μόνο και μόνο από περιέργεια. Πράγματι η όλη παραγωγή είναι εξαιρετική (για σειρά)....άλλα έχεις δίκιο πολύ μπέρδεμα σε σημείο που κουράζει και απλά παρακολουθείς την σκηνοθεσία, τα σκηνικά, τα χρώματα κλπ. και μένεις εκει. Θα κάνω και μια δοκιμή και στο δεύτερο άλλα δεν περιμένω πολλά.Tα ίδια σχόλια και για το δεύτερο. Φοβερή παραγωγή, απίθανο sound design/μουσική που είναι τελείως.... Dune, πολύ καλό καστ, μπερδεγουέη με χιλιάδες ονόματα κλπ που πρέπει να'σαι fanboy του universe για να παρακολουθήσεις, και.... ΘΟΛΟΥΡΑ.![]()
Τι εννοείς; Δε θυμάμαι ποτέ ταινία (εντάξει, πλην δόγματος 95 έστω, που κι αυτό προσωπικά το θεωρώ τελείως ατυχές σαν ιδέα) που να μην εστιάζει σωστά. Ξαναλέω, δε μιλάμε για το κινηματογραφικό bokeh, μιλάμε για κακές αποφάσεις (αφού αποκλείω ασχετοσύνη ή τεμπελιά σε τέτοια επίπεδα budget).η "θολουρα" δε με ενοχλησε καθολου προσωπικα. ουτε καν της εδωσα σημασια. δινει μια πιο κινηματογραφικη αιαθηση αλλωστε.
Εννοώ ότι προσωπικά δε μου αρέσει όλα μπροστά με την ίδια ανάλυση ξυράφι που θυμίζει βιντεοπαιχνίδι. Εννοώ το κινηματογραφικό boken. Θέλω να πω ότι δε με απασχόλησε καθώς έσταζα κυρίως στο πρώτο πλάνο όταν υπήρχαν ηθοποιοί στη δράση. Στα Γενικά πλάνα δε νομίζω ότι υπήρχε θολούρα, αν μιλάμε για το ίδιο πράγμαΤι εννοείς; Δε θυμάμαι ποτέ ταινία (εντάξει, πλην δόγματος 95 έστω, που κι αυτό προσωπικά το θεωρώ τελείως ατυχές σαν ιδέα) που να μην εστιάζει σωστά. Ξαναλέω, δε μιλάμε για το κινηματογραφικό bokeh, μιλάμε για κακές αποφάσεις (αφού αποκλείω ασχετοσύνη ή τεμπελιά σε τέτοια επίπεδα budget).
αυτο θα σου ελεγα και εγω... ενα screenshot για να εχουμε μια ιδεα...Θα το'χω υπόψιν στο επόμενο να κρατήσω κάνα screenshot να σας δείξω. Ούτε μένα μου αρέσει η εικόνα που μετράς μπιμπίκια στα πρόσωπα, αλλά δε θυμάμαι ξανά να με έχει ενοχλήσει σε παραγωγή τόσο κάτι τέτοιο. Ούτε στις και στις πρόσφατες ομόσταυλες υπερπαραγωγές (House of Dragons, Last of Us, κλπ)
Με βιαστικό γκουγκλάρισμα, όπως τα λέει ο τύπος στα θρεντς στην τελευταία σειρά.
View attachment 242655
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.