Και εγω να πω οτι σε τεχνικο φορουμ ειμαστε και με σπουδαια κατηγορια φωτογραφικης/κινηματογραφικης ενασχολησης ( δεν εχουμε δηλαδη προσωπικο μπλογκ προωθησης γαμων βαφτισιων οπως αλλου ) και ατομων με εμπειρια.
Επομενως μπορουμε αντι να οριοθετουμε κατι ως "θολουρα" να το λεμε με τον τεχνικο του ορο "πλανα με περιορισμενο βαθος πεδιου" . Ειναι παραπανω λεξεις το ξερωαλλα απομπακαλοποιει την κουβεντα
Ακριβώς επειδή είμαστε σε τεχνικό φόρουμ και με άτομα με εμπειρία, θα γράφω ακριβώς αυτό που εισπράττω ως θεατής, και δε θα πετάω στην τύχη διάφορους όρους τους οποίους δε γνωρίζω επακριβώς και αποπροσανατολίζουν την κουβέντα.
Φυσικά και δεν αναφερόμουν στο περιορισμένο βάθος πεδίου, αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα για μένα, αντιθέτως το προτιμώ. Αλλά εν πάσει περιπτώσει, το υπεραναλύσαμε το θέμα, ας πούμε ότι όλα είναι crispy εστιασμένα να τελειώνουμε, μάλλον θα χάλασε τη τηλεόρασή μου για τα 59 λεπτά που κρατάει το επεισόδιο.
Last edited: