Dune Smart & Dune Max media players

Eυχαριστουμε Λευτερη,εχουμε changelog ?

Νεα εκδοση για το YOUTUBE PLUGIN
ftp://ftp.hd-players.com/Firmwares/...edia Players/dune_plugin_youtube_20120418.zip

Kαι καποια αλλα (18/4/2012) που προσθετουν νεο interface (?) σαν αυτο ?

580766_412430505434926_169066499771329_1623138_122824032_n.jpg

Ανοιξα το φακελο και τα εικονιδια ειναι στα Ρωσικα ομως....

ftp://ftp.hd-players.com/Firmwares/DuneHD/Plug-In for Dune HD Media Players/

Last edited:
Κατι για υποστηριξη 2TB usb δισκο διαβασα σε κατι Ρωσικα site χωρις φυσικα να ξερω να διαβαζω Ρωσικα.

Αν καποιος ξερει Ρωσικα με μια αναζητηση στο Google θα βρει τι αλλαγες εχει.

Инфа с сайта Картины по изменениям прошивки 120329_2012:

Список изменений: (касается всех моделей ресиверов)

1. Реализованы функции скрытия каналов и отмены скрытия каналов.
2. Воспроизведение закрытых каналов автоматически не восстанавливается (вместо этого, запускается первый канал в списке).
3. В случае окончания абонемента или другой проблемы с абонементом, плеер сразу же предлагает кнопку для быстрого ввода нового login/password.
4. Реализован сброс даты на текущую дату при переключении на другой канал в EPG-меню.
5. Kartina Micro HD: Включен механизм IP-управления плеером (поддержка приложений-пультов для iOS/Android и тп).
6. Добавлены два новых ZOOM-режима.
7. Улучшена функция сброса настроек: можно выбрать "полный" и "мягкий" сброс настроек.
8. Улучшения в визарде начальной настройки видеорежима: при HDMI-подключении автоматически предлагается оптимальные видеорежим в соответствии с EDID-информацией от ТВ.
9. Dune HD TV-301: Более качественная отрисовка шрифтов в веб-браузере и флеш-приложениях.
10. Исправления для Wi-Fi.
11. Исправлена проблема с ложными срабатываниями пульта ДУ в некоторых случаях.
12. Исправлена ошибка: не работала функция форматирования HDD; другие улучшения в функции форматирования.
13. Исправлена проблема с невозможностью воспроизведения файлов с некоторых USB HDD объема более 2TB. [/B]

Εγω το εχω βαλει δεν ειδα καποια διαφορα εκτος απο οτι ανοιγει ποιο γρηγορα το μηχανημα απο πριν αλλα δεν ειδα να εχουν προσθεσει κατι.

Οχι το ιδιο εχει μικρο fix εκαναν. Τωρα για Cinavia δεν το ειδα και λιγο δυσκολο να το δω γιατι τα μοναδικα iso που εχω ειναι τα Στρουμφακια 3D και το Avatar 3D

Μαλλον μονο εγω το εχω βαλει αλλα δεν εχω στικακι για την τηλεοραση γιατι δεν βλεπω τηλεοραση στο σαλονι μονο ταινιες.

Βρε δεν το εβαλε κανεις αλλος;

εγω παντως που το εβαλα δεν βλεπω και καμμια διαφορα..ορατη με το ματι τουλαχιστον ....λιγες ωρες βεβαια μετραω

Παντως ενα stickaki της Avermedia αρνειτε πεισματικα να το 'δει'..ειτε με το προηγουμενο ειτε με αυτο το f/w

Κι εγώ το πέρασα σε SMART H1,όλα καλά,δε διακρίνω κάποια αλλαγή....πιθανόν να γίνετε πιο γρήγορη η περιήγηση στα MENU οταν έχουμε επιλέξει από τις ρυθμίσεις ANIMATION (η κάπως ετσι τέλος παντων)

Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Αν το βάλει κάποιος και έχει και το DVB-T stick ας δοκιμάσει να μας πει αν παίζουν τα κανάλια της Digea σωστά.

Το έβαλα και εγώ..... το πρόβλημα με την Digea παραμένει....:-(

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Οχι το ιδιο εχει μικρο fix εκαναν. Τωρα για Cinavia δεν το ειδα και λιγο δυσκολο να το δω γιατι τα μοναδικα iso που εχω ειναι τα Στρουμφακια 3D και το Avatar 3D
Λευτέρη, θα είχε βουίξει ο τόπος αν είχε εισβάλει το cinavia..
Και κάτι άλλο. Το cinavia παραμένει και στα BR-rips, mkv, divx κλπ.κλπ. Δε χρειάζεσαι απαραίτητα ISO για να το βρεις.