τελικα με ποιο παλιο fw παιζει καλα η digea?
Το player πρέπει να πάει στο service. Δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή.Εχω το dune Max εδώ και 3 μηνες και δεν μπορώ καθόλου να δω 1080p files (mkv or avi) το σύστημα κολαει και μόνο με power off επανέρχεται, επίσης και με 720p αρχεία άλλα τα παίζει καλά και άλλα μπορεί μετά απο 10-20 να κολλήσει, τα αρχεία δοκίμασα να τα δω και μέσα απο τον HDD αλλά και με strreaming apo cable.
Γενικώς το μηχάνημα είναι μια απογοήτευση μιας ακόμα και τα ΒR ( έχω το Star wars saga ) δεν μπορεί να το παίξει κολαει όλο το σύστημα και μονο με Power off επανέρχεται.
Θέλω να μάθω αν αυτό είναι γενικό σε όλους , αν είναι κάποιο setting αν και τα έχω κοιτάξει όλα , η αν είναι προβληματικό και σε εσάς παίζει κανονικά όλα τα 1080p.
Έχω βάλει όλα τα 3 τελευταία firmwares ( με μεγάλη δυσκολία γιατί συνεχώς κρεμάει και εδώ το σύστημα πανω στο update), και εχω δοκιμάσει και με και χωρις USB stick , και χωρις HDD μεσα.
Ευχαριστω
Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το player και αγορασα ενα rii mini bluetooth αφου διαβασα οτι ειναι συμβατο.
Ειναι εξαιρετικο ...αυτα που αναφερεις τα κανει αριστα
Δεν θα αναβαθμιστει τελικά.Μην υπολογιζεις.
Στον τομεα βιντεο, ειναι οτι καλυτερο υπάρχει.Αν θες και αλλα (applications, αυτοματο κατεβασμα υποτιτλων,περισσοτερα φρου φρου ,youtube κλπ) υπάρχουν άλλα πιο πλήρη οπως το Α300.
Για σοβαρη εικονα , dune smart/max/duo θα παρεις.Καλυτερα απο Γερμανια.Ολα το εχουν , και θα το παρεις πολυ φθηνοτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.