Dune Smart & Dune Max media players

Ειναι private beta που εχει ανεβει στο νετ και οχι επισημο απο την HDi και αναφορες για αυτη την εκδοση υπαρχουν μονο σε καποια Ρωσικα site.

Εχω το dune Max εδώ και 3 μηνες και δεν μπορώ καθόλου να δω 1080p files (mkv or avi) το σύστημα κολαει και μόνο με power off επανέρχεται, επίσης και με 720p αρχεία άλλα τα παίζει καλά και άλλα μπορεί μετά απο 10-20 να κολλήσει, τα αρχεία δοκίμασα να τα δω και μέσα απο τον HDD αλλά και με strreaming apo cable.

Γενικώς το μηχάνημα είναι μια απογοήτευση μιας ακόμα και τα ΒR ( έχω το Star wars saga ) δεν μπορεί να το παίξει κολαει όλο το σύστημα και μονο με Power off επανέρχεται.

Θέλω να μάθω αν αυτό είναι γενικό σε όλους , αν είναι κάποιο setting αν και τα έχω κοιτάξει όλα , η αν είναι προβληματικό και σε εσάς παίζει κανονικά όλα τα 1080p.

Έχω βάλει όλα τα 3 τελευταία firmwares ( με μεγάλη δυσκολία γιατί συνεχώς κρεμάει και εδώ το σύστημα πανω στο update), και εχω δοκιμάσει και με και χωρις USB stick , και χωρις HDD μεσα.

Ευχαριστω

Last edited:
Μαλλον εχει προβλημα το δικο σου γιατι εμενα παιζει νερακι τον αρχοντα 3 και ειναι αρχειο mkv 69gb 1080/24p και με ηχο dts-hd ma

παιζει τα παντα,πολυ καλη ποιοτητα κινησης,εικονα smart dune b1

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

τελικα με ποιο παλιο fw παιζει καλα η digea?

Με το τελευταίο stable (Ιουνίου 2011 νομίζω). Πάντως και αυτό το καινούργιο που δοκίμασα τίποτα, τα κανάλια της Digea έχουν το ίδιο πρόβλημα, error και επανεκκίνηση.

Εχω το dune Max εδώ και 3 μηνες και δεν μπορώ καθόλου να δω 1080p files (mkv or avi) το σύστημα κολαει και μόνο με power off επανέρχεται, επίσης και με 720p αρχεία άλλα τα παίζει καλά και άλλα μπορεί μετά απο 10-20 να κολλήσει, τα αρχεία δοκίμασα να τα δω και μέσα απο τον HDD αλλά και με strreaming apo cable.

Γενικώς το μηχάνημα είναι μια απογοήτευση μιας ακόμα και τα ΒR ( έχω το Star wars saga ) δεν μπορεί να το παίξει κολαει όλο το σύστημα και μονο με Power off επανέρχεται.

Θέλω να μάθω αν αυτό είναι γενικό σε όλους , αν είναι κάποιο setting αν και τα έχω κοιτάξει όλα , η αν είναι προβληματικό και σε εσάς παίζει κανονικά όλα τα 1080p.

Έχω βάλει όλα τα 3 τελευταία firmwares ( με μεγάλη δυσκολία γιατί συνεχώς κρεμάει και εδώ το σύστημα πανω στο update), και εχω δοκιμάσει και με και χωρις USB stick , και χωρις HDD μεσα.

Ευχαριστω
Το player πρέπει να πάει στο service. Δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή.
Κακώς περιμένεις τόσο καιρό..

Ευχαριστώ.... και εγώ πιστεύω ποια είναι Θεμα προβλήματος συσκευής.... όταν ανοίγω την συσκευή και βάζω να παίξει κάτι... μπορεί να αντέξει κανα5-λεπτο και μετά κολαει.... από εκεί και μετα κολαει αμεσως μεσα σε μερικα δευτερόλεπτα.

Ο ανεμιστήρας τού δουλεύει κανονικά... οπότε μαλλον βλεπω hardware failure...

Εγώ έχω το max εδώ και 6-7 μήνες.
Έχει μέσα σκληρό 2Τ και άλλους 2 δίσκους μόνιμα με USB, ο ένας 2Τ και ο άλλος 1Τ 2,5" χωρίς τροφοδοτικό.
Δε μούχει κολλήσει ποτέ και παίζει τα πάντα.
Μόνο κάποιες φορές όταν μένει πολλές ώρες ανοιχτός θέλει επανεκκίνηση γιατί δε διαβάζει τον ένα δίσκο.

Τόχω λιώσει το μηχάνημα και ανταποκρίνεται άψογα.

Καλησπερα. Προσφατα -οπως εγραψα και στο thread- αγορασα ενα Dune Smart B1. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το player και αγορασα ενα rii mini bluetooth αφου διαβασα οτι ειναι συμβατο. Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν το αναγνωριζει. Παρολο που στο laptop δεν εχω προβλημα ο player δε το βρισκει καθολου. Εχεις κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει?

Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το player και αγορασα ενα rii mini bluetooth αφου διαβασα οτι ειναι συμβατο.

Καλορίζικο,εξαιρετική επιλογή...αυτό για τη συμβατότητα BLUETOOTH που το διάβασες? Link ???

Μια διαφορα που ειδα στο καινουριο pablic beta firmware ειναι οτι πλεον αν μπεις σε εναν φακελο με φωτογραφιες και προσπαθησεις να κανεις παρουσιαση (slideshow) δεν κανει απλα σου ανοιγει μια φωτογραφια και ουτε παρουσιαση κανει ουτε παει στην επομενη. Ο μοναδικος τροπος να κανεις παρουσιαση ειναι να μην μπεις καθολου μεσα στο φακελο απλα τον επιλεγεις και πατας το play στο control

αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα για ενα πλειερ με chipset 2ετιας(D1)?
σηκωνει-πχ-βαρεια αρχεια,ριπαρισμενα br,κτλ..?
ή πληρωνεις ποιοτητα κατασκευης και εικονας?

Last edited:
Ειναι εξαιρετικο ...αυτα που αναφερεις τα κανει αριστα

μιλαμε για ιδια κυβικα με ενα popcorn A-300-ας πουμε..?
δηλαδη του ριχνεις μια ματροσκα 70-80 mbit και δεν μασαει..?
θεματακια που εχουν προκυψει?
thx

Δεν θα αναβαθμιστει τελικά.Μην υπολογιζεις.
Στον τομεα βιντεο, ειναι οτι καλυτερο υπάρχει.Αν θες και αλλα (applications, αυτοματο κατεβασμα υποτιτλων,περισσοτερα φρου φρου ,youtube κλπ) υπάρχουν άλλα πιο πλήρη οπως το Α300.

Δεν θα αναβαθμιστει τελικά.Μην υπολογιζεις.
Στον τομεα βιντεο, ειναι οτι καλυτερο υπάρχει.Αν θες και αλλα (applications, αυτοματο κατεβασμα υποτιτλων,περισσοτερα φρου φρου ,youtube κλπ) υπάρχουν άλλα πιο πλήρη οπως το Α300.

το θελω για σοβαρη εικονα.αφου υποστηριζει και βαρεια αρχεια,με καλυπτει πληρως.
τα υπολοιπα που ανεφερες,μου ειναι αχρηστα.
απο που μπορω να το προμηθευτω(αξιοπιστα)?
ευχαριστω

Για σοβαρη εικονα , dune smart/max/duo θα παρεις.Καλυτερα απο Γερμανια.Ολα το εχουν , και θα το παρεις πολυ φθηνοτερα.